• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Köszönöm szépen kedves, nagyon örülök hogy eljőttél hozzám! Bízom benne, hogy találkozunk még. Nagyon jó volt veled. Csók ❤️

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, volt szabad időpontja a táncrendjében a nekem megfelelő időpontban. Pár perc múlva visszahívott és kérte, hogy egy órával csúsztassuk el a találkánkat. Nekem így is tökéletesen megfelelt, így VTR-en megerősítettem az időpontot. Hamarosan jött is a válasz, hogy elfogadta az időpontot. Folyamatosan, végig kedves volt, már ezzel megnyert magának.
  • Megközelítés:

    A belváros egy frekventált helyén rendel Marcsi. Busz, metró a ház előtt áll meg, de villamos(ok) is van a közelben pár percnyire. Autóval nehezebb lehet a parkolás, de időt szánva rá megoldható. Én BKV-ztam, ismerve a tetthelyet kifejezetten könnyű volt elnavigálnom a helyszínre. Az utcáról könnyen be lehet jutni a lépcsőházba, ahol feltárul az igazi kapu a lifthez és a megfelelő emeletre. Én ott csöngettem fel hozzá és nyílt az kapu.
  • Helyszín:

    A tetthely egy polgári lakás egy szobája és a hozzá csatlakozó fürdő. Aki vájtszemű nem fog meglepődni, hiszen a képek egy része a helyszínen készültek. A szobában egy kinyitott kanapén lehet „ellazulni”, a fotelra lehet leteríteni a ruhákat. A fürdő tiszta és több tusfürdő áll rendelkezésre.
  • Hirdető külseje:

    A képek nem hazudnak, pont olyan mintha onnan lépett volna ki az életembe. Engem abban kis fekete egyberuciban fogadott, ami a képeken is látszik és egy magassarkúban. Szívem szerint már az ajtóban letámadtam volna, nagyon „szemrevaló” teremtés. A rucija kiemelte csinos, kézbeillő melleit, feszes popsiját. Nekem nagyon bejött, hogy nem teljesen pőrén fogadott.
  • Action:

    Az ajtó mögött elbújva a fekete egyberészes ruciban fogadott egy magassarkúban. Ha egy szem vetkőztetni tudna…, bevallom alig bírtam levenni róla a szemem. Puszival fogadott, majd gyorsan felakasztottam a kabátomat a fogasra, meg levettem a cipőmet. Ezután Marcsi vezetésével léptünk be a szentélybe. Kaptam egy pohár frissítőt, közben beszélgettünk. majd kaptam egy törülközőt, én vettem az „adást” és a fotelre tettem levetett ruháimat. Marcsi megmutatta a fürdőt, majd elegánsan távozott, hagyott megtisztálkodnom.
    Felfrissülten érkeztem vissza a szobába, ahol már várt engem, egyedül a magassarkútól szabadult meg. Odaléptem hozzá egy ölelésért. Az ölelésből simogatás és csók lett. Nem félős, rögtön kaptam tőle nyelves csókokat. Így simogatva, csókolózva fedeztük fel egymás testét. Nem tudom mennyi idő telhetett el, de Marcsi egy kacér mosollyal a két vállpántot lehúzva felfedte a melleit. A ruci levételére már nem sok ideje maradt. Én kezembe vettem a dolgokat és megszabadítottam tőle. Előttem ágaskodtak finom melle, kezemmel, számmal, nyelvemmel gondoskodtam róla, hogy ne érezzék egyedül magukat. Így időzem el a halmok körül, de eszméltem, hogy nemcsak ezért jöttem 😊.
    Marcsit finom leültettem a kanapéra, majdnem mellé feküdtem én is, de amint a kezem a két combja közé került jött az ötélet, hogy én kényeztessem egy ideig. Számmal, nyelvemmel jól kiismertem a puncija adta lehetőségeket. Marcsin úgy láttam, hogy örült is a kényeztetésnek. Ő szólt, hogy mi lenne, ha én is „felkászálódnék” a kanapéra mellé. Nem kellett kétszer kérnie.
    Azonnal kezébe vette az irányítást. Illetve nem is, mert a kezét nem nagyon használta, de pont ez volt benne a fergeteges. Bevallom nem néztem mi jót csinál, de olyan fergeteges franciát kaptam tőle, hogy csuhaj. Pillanatképek maradtak meg bennem, ahogy nyelvével végignyalja a hegyétől a golyókig, majd az ajkaival és nyelvével játszik a végén, de volt úgy, hogy teljesen eltűntette a szájában. Bevallom nem sűrűn fordul elő velem kézi rásegítés nélkül elélvezzek egy franciától, de most hatalmasat lőttem a szájába, amit el is tüntetett.
    A tisztálkodás után egymás mellé feküdtünk a kanapés és megváltottuk a világot, ahogy ilyenkor szokás 😊. Így fordultunk rá a második menetre. Marcsi befészkelte magát a lábaim közé és az előzőekben tapasztalt mestermunkával állított menetkészre ismételten. Én csak feküdtem és hápogtam, akarom mondani élveztem a munkájának a gyümölcsét. Nem szerettem volna még egyszer elsülni a szájában (pedig nagyon fontolgattam ismét), de inkább védőfelszerelést kértem. A hátára feküdt és én így élveztem a szűk punci kényeztetését is. Kifejezetten élveztem a játékot, de valahogy a végkifejlet mindig elkerült. Végül lovaglósra vettük a figurát. Marcsi rendületlenül vagy csattogósan lovagolta meredező farkamat, vagy teljesen beleült és úgy mozgatta csípőjét. Így is lett végem, ismételten elélveztem benne.
    Rövid tisztogatás és beszélgetés után elmentem egy gyors zuhanyra. Öltözés után rendeztük a virágcsokrot. Én itt rákérdeztem, hogy a megadott akciós rózsacsokor él-e, egy határozott igen volt a válasz. Elrendezés után az ajtóban egy öleléssel és puszival búcsúztunk el egymástól.
  • Elszámolás:

    Én az „akciós” időszakban látogattam meg Marcsit. Mivel Marcsi régóta a kedvenceim között található, kaptam az alkalmon. Biztos vagyok benne, ha az akció ideje le is jár, még visszalátogatok hozzá, mert akkor is megéri. A legvégén, a köszönésnél került rá sor, addig egy szó sem esett róla.
  • Összkép:

    Talán a kezdetektől a kedvenceim között található Marcsi. Most az alkalmon kapva kerestem meg őt. Elégedett vagyok a látogatással. Egy hatalmas belső mosollyal és felemelt fejjel távoztam tőle. Én tervezem hogy visszamegyek hozzá.
Happy Massage