• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolót, legközelebb még sokkal oldottabb lesz a te hangulatod is,hiszen már ismerősként fogsz hozzám érkezni.Varom a folytatást .
    Addig is Puszi
    Jázmin

  • Egyeztetés:

    Itt láttam a hirdetését. Telefonon hívtam, először egy másik lány vette fel, akkor időpontot nem találtunk, de egy nappal később Jázminnal már igen. Talán ő a legkedvesebb, akivel eddig telefonon beszéltem. Szép hangja van, türelmes, még megerősítő SMS-t sem kért a két nappal későbbi időponthoz, csak lemondót.
  • Megközelítés:

    Marina, vannak parkolók, nem tudom, hogy fizetős-e, hármas metrótól 8 perc séta. A cím pontos, ki van írva nagy betűkkel. A kódot a kapuban kaptam, elsőre azt hiszem nem működött, de egy postás beengedett a sajátjával. Nincs magasan és van lift.
  • Helyszín:

    Szokásos marinás lakás, többen vannak, most különösen sok mozgást, beszédet hallottam. Volt párhuzamos vendégre utaló cipő is. Hallottam férfi hangot is, amit nagyon nem szeretek. Különben a szoba pont a fürdővel szemben, nem túl kicsi, tatamival, székkel a ruháknak és polcokkal. A fürdő meglepően tiszta, ötféle tusfürdő, egyféle szájvíz műanyagpoharakkal, száraz kilépő, a zuhanyt (a kádban) föl lehet rakni egy tartóra, hogy ne kelljen fogni. A csapból én csak hideg vizet tudtam engedni, de azt úgyis csak kézmosásra használtam. A törölközők nagyok és jók, külön van belőlük előtte és utána.
  • Hirdető külseje:

    A teste, mint a képeken, szép közepes méretű cicikkel és sima, borotvált puncival. Az arca kedves, szerintem több évvel fiatalabbnak néz ki a kiírt koránál. Végig hihetetlenül türelmes és kedves volt velem. Azt hiszem fekete melltartóban és tangában várt, a masszázs kezdetére már egyik sem maradt rajta. A haja masszírozás közben fel volt tűzve, talán ajtónyitáskor még ki volt engedve.
  • Masszázs:

    Hívtam a ház elől és egyből kaptam is az egyik mondatot, amit nem szeretne ilyenkor hallani az ember "Nem te mondtad le?". Erre elég ideges lettem, mert azt gondoltam ezzel vége is a kirándulásomnak, de mondtam, hogy nem. Meglepetésemre, azt mondta, hogy jó akkor menjek. Itt elgondolkoztam, hogy ő fog-e fogadni, vagy valaki beugrik, de azért felmentem. Nagyon kedvesen nyitott ajtót, de egyből valami zörgést/pakolást hallottam az elválasztó függöny mögül, ami már kevésbé volt rám jó hatással. Bár lehet, hogy ezek csak kifogások, a lényeg az, hogy majdnem az egész randi alatt nem tudtam megfelelő lelkiállapotba kerülni, ami sajnos harcostársamon is megmutatkozott. Tehát Jázminnak elég nehéz dolga volt.

    A fürdőből visszaérve kaptam egy pohár vizet, majd hasra feküdtem az olajos masszázshoz. Ez nem volt hosszú és nem sokra emlékszek belőle, de a vége felé a fenekem alatti részek érintése nagyon jó volt. Közben beszélgettünk egy kicsit, ami Jázminnal kedvessége és figyelmessége miatt nagyon könnyű. Én főleg csak a szorongásomat próbáltam vicceléssel leplezni, így velem nehezebb lehetett, de Jázmin végig türelmes volt, néha még nevetett is egy-egy viccen (nem voltak nagyon viccesek, de örültem, hogy észrevette, hogy azok akartak lenni, legtöbben nem szokták).

    Az óra fele körül szólt, hogy fordulhatok.
  • Kényeztetés:

    Olajos csúszkával kezdett, ebben (sorstársam fentebb leírt csökönyössége miatt) főleg az tetszett, ahogy a mellbimbójával hozzám ér. Majd egy rövid popsicsúszka után francia jött, egy kézzel rásegítve, a másikkal az oldalamat, mellkasomat simogatva, ez jól esett. Mivel nem a legkeményebb helyzetből indultunk, sokféle technika alkalmazására nem nyílt lehetőség, de sok nyállal, intenzív bólogatással és a kézi segítséggel olyan jól haladtunk, hogy valamilyen közjátékot kezdeményeztem. Felültem, megpusziltam, kérdeztem a csókot, nem volt. Felhúztam magam mellé, hogy majd elinduljak lefelé a puncijához, de közben eszembe jutott. hogy a kölcsönösség szimpátia alapú. Egy pár másodpercre így megtorpantam, mire javasolta, hogy masszírozzam meg én őt. Hasra feküdt, én egy ideig pepecseltem a fenekénél, aztán megfordult. Egy kicsit masszíroztam a ciciit, majd lefelé indultam, de mivel puncimasszázsban nincs nagy gyakorlatom, hagytam, hogy ő irányítsa a kezem. Némi bátorságot gyűjtve, végül szájjal is hozzáfértem. Sóhajtozott egy kicsit, majd amikor vészesen közeledtünk az óra végéhez, orgazmusra utaló mozdulatokat végzett, ami nekem nem nagyon tűnt valódinak, de legalább nem volt túljátszva. Megdicsért, majd egy, az elsőhöz hasonló, csak talán még intenzívebb franciával vitt el a tűzijátékig. Amikor elkezdődött, azt hiszem kivett a szájából. Papírtörlővel megtörölgetett, majd egy újabb pohár víz után elmentem a fürdőbe.
  • Elszámolás:

    Egy kicsivel van a kerek csokor fölött. Öltözéskor adtam oda, megkérdeztem, hogy mennyi, mert nem voltam benne biztos, hogy jól értettem a telefonban, de annyi volt, amit gondoltam. Extrák szerintem nincsenek. Jázmin megismerése miatt megérte, de a randi maga, főleg az eleje már nem volt 5-ből 5-ös. Így a "Megértét" 4-esre adom.
  • Összkép:

    Miattam és a környezet miatt elég nehezen indult a randi, de Jázmin kedvességének és türelmének köszönhetően a végére jó lett.
Happy Massage