• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Kedves ❤️❤️❤️
    Számomra öröm, hogy megismertelek! Csak azt sajnálom, hogy rohant veled az idő egy élmény volt!
    Nagyon várlak vissza sok csók

  • Egyeztetés:

    Marcsival napokkal előtte egyeztettem időpontot, pontosan 5 nappal korábban. Nem előre vette fel , de ez benne van a pakliban. Nagyon tündér volt telefonban. Ezen a felületen láttam a hirdetését , ami nagyon meggyőző volt. Kérte, hogy előzőnap erősítsek rá, ami természetes megtettem.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem és a megerősítéskor kaptam pontos címet, betudtam magam tájolni és keresni parkolót. A parkolás fizetős, ha fizetsz érte, de kit érdekel. A "ha fizetsz érte " részt egy nagyon aranyos Hölgytől származik, a 13. kerületből.
    A pontos címet nagyon könnyű volt megtalálni és a bejutást Marcsi profi módon lekonferálta.
  • Helyszín:

    Abszolút a belváros, ennél belvárosabb nem lehet. A lakás régi patinás építésű, magas belmagasságú, igazi gipsz stukkókkal. Lakás abszolút tiszta, fürdő teljesen rendben, 8 fajta tusfürdő volt a repertoárban. Az ágy egy kihúzható ülés garnitúrából áll, ami óriási.és nagyon kényelmes volt.
  • Hirdető külseje:

    A képeknél sokkal szebb a Leányzó. Picike , nagyon csinos és borzasztóan kedves Nő! Szerintem nincs is 50 kg. sem . Nagyon aranyos volt, icipici body-ban és bugyiban fogadott valamint két puszival. Mindent tetszett rajta és szerintem a kiírt kor megfelel. Nagyon fiatal és gyönyörű a teste.
  • Action:

    Megérkezem után puszikkal fogadott. Mosolygós tünemény volt. Bemutatkoztunk egymásnak, majd beszélgettünk egy pár percet, leegyeztük a mai programot, mivel először találkoztunk. Nagyon jó választást éreztem Marcsi személyében.
    Fürdés, szájvíz, majd a szobában csókkal és érintésekkel kezdtünk. Levetkőztettem és gyönyörű teste tárult elém. A mellei fenomenálisak , a popsija kemény és formás. Kértem hadd kényeztessem. Drága kis szeméremdomb alatti része egyszerűn leírhatatlanul szép. Munkálkodtam ezen testrészén, de kérte, hogy Ő is legyen aktív. Így hagyat feküdtem és egy eszméletlen franciázásba kezdett. Kértem hogy lovagoljon meg, amit gyorsan meg is tett. Nagyon izgultam és hajlott korom miatt, problémák adódtak, amit profi módon orvosolt. Az eszméletlen látványtól és a nagyon szűk puncijától nagyon hamar elért a.vég..
    Letisztogatott, majd tusoltam. Mellém feküdt, sokat beszélgettünk ami nyilván köztünk marad. Szinte végig csókolóztunk és egyszer szavak nélkül a keze és ajkai elindultak testemet, úgy hogy számomra is nagyon izgató volt.
    Mivel én már javában "kifelé szaladok az erdőből" vagyis 50 felett vagyok, ez számomra új volt. Fiatal huszonéves gyönyörűség munkálkodik rajtam! Keze szája mind a gyönyört szolgálták és olyan orális kielégítést kaptam amit nem hittem el. Az első után kb. 45 perccel megint kivégzett. De hogy !! Nincsenek szavak rá!
    Tisztálkodott Ő is én is és úgy terveztem hogy a maradék 1 órámban beszélgetünk. ( Bocsánat elfelejtettem mondani első randira 2 órát kértem. ) Így is lett, de annyira igéző szemei vannak és látszik hogy még nem lett bele fáradt, hogy megint a hosszas beszélgetés melletti csókok vége az lett, hogy 69-be fordultunk.
    Teljesen lenyűgözött a technikája. Volt egy nagyon kedves Hölgy aki már kitagadott és én az Ő fortélyaira esküdtem, de ez felül múlta Marcsi. Semmi esélyt nem adtam magamnak egy újabb "sikernek", de ez a pici Ördög megbabonázott és a randink harmadik beteljesülését is elérte. Kettő órán bőven belül !
    Soha nem a mennyiségre mentem. Kizárólag a minőségre! Hogy ez hogy jött létre? Csak is Marcsinak köszönhető! Nem volt benne semmi erőlködés , megjátszás. Egy tünemény!
    Olyan orális technikája van ami leírhatatlan. Sok mindent megtudtunk egymásról, ami a mi titkunk.
    Gyönyörű a a teste, picike, nagyon szép bőre van ami hamvas fehér. kemény feszes popsi és eszméletlen szép mellek.
    Nagyon köszönöm a csodálatos randit.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, a felületén lehet látni. Budapesti átlaghoz képest kevesebbet kér. Én megtoldottam a a két órára kért összeget, annyira jó benyomást tett rám.
  • Összkép:

    Biztos hogy visszamegyek! Nem hisztis. Nem olyan aki szaván nem lehet elmenni. Ami nagyon fontos, hogy végtelenül kedves!
Happy Massage