• Marcsi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Kedves, olyan jó volt újra látni 😍😍
    Köszönöm szépen, hogy újra találkoztunk ❤️
    Számomra az első randink is nagyon jó volt persze most meg csodás volt remélem lesz folytatása! Imádlak csók

  • Egyeztetés:

    Telefonon keresztül történt és egész hamar fel is vette. Időpontban is hamar megegyeztünk.
  • Megközelítés:

    Nagyon egyszerű odatalálni. Parkolásról nem tudok mit mondani, mert tömegközlekedéssel mentem, de azzal jól megközelíthető és mivel a házszám jól látható helyen van kiírva így megtalálni is pofon egyszerű.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben volt, szép, tiszta és nagy nappali, kihúzott kanapé. A fürdőben kád bár zuhanyfüggöny nélkül, de tusfürdőből bő választék, szájvíz is van szóval nincs panaszra ok.
  • Hirdető külseje:

    Temérdek kép van róla arccal is, amik jól mutatják milyen bájos és nagyszerű lány. Nagyon kedves és molyosgós, igazán imádnivaló. Aprócska, de összeségében minden összejön mint alkat, természetes mellek, tapintásra finom, puha bőr, hogy egy angyalkát alkosson.
  • Action:

    Kedvesen fogadott egy rózsaszín köntösben és két puszival az arcra. Kicsit elbeszélgettünk mielőtt elmentem zuhanyozni és a fürdőből kiléptem már a köntös nélkül fogadott. El is kezdtünk vadul csókolózni és először csak egymást testét húztuk magunkhoz aztán kezeink elkezdtek vándorolni lejebb és lejebb. Ő elkezdte lágyan masszírozni az eszközt amíg én a fenekét markolásztam. Ez ment jó pár percig, amikor már pedig már igazán kezdett el bennem égni a vágy, hogy csak úgy lefektessem az ágyra és elkezdjem egész testét kényeztetni ő megelőzött azzal, hogy megszakította a csókokat és térdre ereszkedett. A franciája nagyszerű volt, igazán kitett magáért, bár jól meg kellett dolgoznia a jutalmáért, ami lehet azért volt mert még feszült voltam amiatt, hogy nála tett első látogatásomkor nem sikerült tüzelnem, de legalább így jó ideig tudtam élvezni erőfeszítéseit. Miután csak sikerült elsütni a fegyvert megtisztálkodtunk és leheveredtünk az ágyra. Ott elbeszélgettünk egy kicsit majd az én kezdeményezésemre újra elkezdtünk csókolózni. Félve, hogy kifutok az időből azért felajánlottam, hogy viszonzom a kedvességét és én kezdtem el kényeztetni őt. Először végig csókolgattam testét a szájától a combjaiig és végül megérkeztem finom puncijához. Ott nyaltam-faltam kedvemre és még egy ujjal is rásegítettem. Pusztán légzéséből nem voltam képes leszűrni vajon jól csinálom-e, de a keletkező nedv mennyisége elárulta, hogy azért nem csinálhattam olyan rossz munkát illetve az a tény sem, hogy neki is sikerült elmennie. Ezekután újra leheveredtünk és a maradék időben csak csókolóztunk, nem volt végül aktus. Mivel nagyra tartom pontosságot ezért nem akartam túl menni az adott időn így én kérdeztem meg mennyi az idő és mivel pont lejárt az 1 óra így elmentem gyorsan lezuhanyozni és még pár szó váltás után távoztam.
  • Elszámolás:

    Minden amit szerettem volna benne volt az alapban, teljesen korrekt az elszámolás.
  • Összkép:

    Egybe véve elégedetten távoztam. Most váltam nála másodszorra és amíg akkor volt aktus, nem sikerült elmennem, most meg, hogy nem is volt aktus csak sikerült és emiatt már jobb volt az élmény. Marcsi egy nagyszerű lány és ezért biztos, hogy visszafogok térni hozzá amikor megtehetem, a vele töltött pillanatok igazán fantasztikusak.
Happy Massage