• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Köszönöm! Örültem, hogy újra találkoztunk 😘
    Viszont nem értek egyet azzal, hogy szerinted sokat változtam max picit külsőre amit meg is jegyeztél hogy neked annyira nem jön be talán ez volt a baj amiért nem érezted magad úgy mint ezelőtt. Egyébként aki ismer jobban az tudja, hogy folyton új a külsőm. Mindenesetre nagyon jól éreztem magam, köszönöm a randit. Csók

  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül egyszerű volt, a biztonság kedvéért üziben is rákérdeztem, de már ismertem Marcsit korábbról.
  • Megközelítés:

    Belváros, teljesen a közepe, metró (most épp felújítás alatt, tehát csak elméletben) és számtalan busz tesz le előtte. A parkolást nem ismerem, de szerintem az annyira azért nem könnyű.
  • Helyszín:

    Szép, felújított lakás, a célnak teljesen megfelel. Én amikor mentem csönd volt, Marcsi elmondása szerint azért ez nincs mindig így. A fürdő a baszobából nyílt közvetlenül, Marcsi segített beállítani a vizet.
  • Hirdető külseje:

    Elég sok kép van fönn róla, amik szerintem teljesen jól visszaadják. Nekem bejön az alkata, a bőre finom, puha, a mellei szép természetesek, tenyérbe illők. Mindig mosolygós, egyszerűen olyan, mintha nem is lehetne elrontani a kedvét.
  • Action:

    Egy órára mentem, abba azért elég sokminden bele tud férni. Marcsi már ismerősként nyitott ajtót, rögtön betessékelt. Váltottunk pár szót arról, hogy kivel mi történt mióta legutóbb találkoztunk (én még az előző helyén voltam), aztán kértem törülközőt és elmentem fürdeni. Visszatérve Marcsi fehérneműben várt, amitől hamar megszabadítottam. Ő pedig szó nélkül megkóstolta a farkamat úgy, hogy előtte álltam, - nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne legyen túl hamar végem. Ezután csókolózni kezdtünk, majd az ágyra döntöttem. Végig pusziltam a testét és kikötöttem a kelyhénél. Nem volt ellenére, rövid nyalakodás után éreztem, hogy egyre hevesebben veszi a levegőt, majd elélvezett. Öröm volt közben nézni is őt, tényleg látszott rajta az élvezet, nem csak megjátszotta.
    Ezután fordultunk és elkezdett újból franciázni. Megegyeztünk, hogy misszionáriusban folytatjuk - az egyik kedvence, de nekem sem volt ellenemre. Még két-három póz (igen, meg is lovagolt, azt is imádtam), majd visszatértünk a Marcsi-féle franciára, és így is lett végem, a szájába.
    Rövid szünet következett, közben beszélgettünk, simogattuk egymást, csak úgy bújt, szinte dorombolt. A második kört franciázással terveztem, Marcsi mindent beleadott, de végül be kellett lássam, mára ennyi volt. Kicsit még élvezkedtem a testében aztán egy gyors tusolás után felöltöztem és távoztam.
  • Elszámolás:

    Minden rendben, ahogy vártam. Készítettem róla pár képet is, mert azt is engedi...
  • Összkép:

    Többször jártam már nála még nyáron, sokat változott azóta. Jó érzés volt vele lenni, de a kezdeti varázs valahogy elmúlt, ezért is nem tudom felejthetetlennek értékelni a randit. Korábban sokkal cserfesebbnek tűnt, amolyan szomszéd lányosnak, most "csak" barátnő feelinget éreztem. Persze az látszik, hogy mindent beletett, mosolygott, kezdeményezett, számára látszik, hogy a vendég a fontos.
Happy Massage