• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Köszönöm kedves ❤️
    Nagyon jó volt veled most is élmény volt a részemről is! Remélem nagyon sokszor fogunk még találkozni sok sok csók 😍

  • Egyeztetés:

    Marcsit elég könnyű vtr-en elérni- Általában egy órán belül reagál arra, ha írok. Csak legyen szabad időpontja. Szerencsém volt, viszonylag korán ráírtam és akkor még szabad volt. Visszaigazolta a vtr-t és már kezdtem is lélekben készülődni.
  • Megközelítés:

    Belváros közepe. Parkolás nehéz és elég drága. Tömegközlekedéssel viszont egyszerű odajutni. Busz, metró, villamos. Ok, most a metró helyett pótló van és onnan gyalogolni kell, de azért nem veszélyes.
  • Helyszín:

    Régi bérház sokadik emelete. Hatalmas belmagasságú, tágas lakás. A fürdő a szobából nyílik. Minden tiszta, rendes. Az események helyszíne egy nyitott kanapé. Kényelmes, a célnak tökéletesen megfelel. Fürdőben kád, zuhanyfüggöny nélkül. Tusfürdő van bőven, szájvíz, pohár is akad. A törölköző nedvszívó.
  • Hirdető külseje:

    Marcsi kedves arcú, formás mellű, kicsi lány. Van némi pocak, de a lábai mintha kicsit vékonyabbak lettek volna mostanra. Egy izgalmas piros melltartó-bugyi szettben várt, ami már érkezéskor az ajtó ablakán át is látszott. Haja rövidebb lett utolsó találkozásunk óta.
  • Action:

    Érkezésem után cipőt, kabátot az előszobában hagytam és bementünk a szobába. Közben beszélgettünk. Csináltam gyorsan pár fotót róla, majd elkezdtem a vetkőzést. Ruháimat egy fotelba tettem.
    Bekísért a fürdőbe. Gyorsan lezuhanyoztam, szájvíz és visszatértem a szobába. Marcsi az ágyon ülve várt rám. Amikor mellé léptem felállt. Lágyan megcsókoltam. A lágy csók egyre szenvedélyesebbé vált. Kezeim a hátát, fenekét, nyakát simogatták. Igazi barátnős jelenet volt. Melleit eleinte a melltartón keresztül markolásztam, majd fél kézzel ügyesen kibontottam és lefejtettem róla. Ezután már a mellbimbóit is tudtam izgatni. Úgy tűnt ő is egyre jobban beleéli magát.
    Perceken keresztül játszottuk a játékot. Ezután leültem az ágyra, kértem üljön az ölembe. Mosolyogva teljesítette. Mellei így közelebb kerültek a számhoz. Ezen lehetőséget kihasználva a csókolózást időnként megszakítottam és a bimbókat izgattam a számmal. Marcsi nagyon lelkes volt, csípőjét mozgatta és közben folytattuk a csókolózást. Pár perc múlva hanyatt feküdtem, ő letérdelt elém a földre és elkezdte a szokásos játékát a főnökön. Nyelve óvatosan siklott végig a főnök teljes hosszán, le egészen a golyókig. Aztán vissza. Közben néha megpergeti a rúdon. Hosszan csinálta és anélkül, hogy a fejhez hozzáért volna pattanásig feszítette az élvezetet. Aztán egyszer csak hopp, becsúszott a szájába. Majd megint ki és a rúd következett. Max négyszer tudta ezt eljátszani, mert ekkorra már robbanás előtt álltam.
    Gyorsan elhúztam a fejét és az ágyra fektettem. Megvizsgáltam közelebbről az izgalmas csipkés piros bugyit. Készítettem pár fotót is róla. Aztán a combjai közé térdeltem, fölé hasaltam és folytattuk a csókolózást. Kezem a bimbókat izgatta, farkam a testéhez dörzsölődött. Idővel lejjebb húzódtam és megszabadítottam a bugyitól. Pár fotó és ismét csókok következtek.
    Kértem, hogy forduljon a hasára, hogy hátulról is megcsodálhassam. Készségesen eleget tett a kérésemnek. Simogattam a testét, majd nyelvemmel a popót kezdtem izgatni. Feljebb haladtam, ráfeküdtem. Farkam becsúszott a combok közé, nyelvem a nyakát, füleit izgatta. Időnként csókot is váltottunk. Lihegése egyre hangosabb lett, feneke lelkesen mozgott.
    Mikor ismét a robbanás határára értem visszafordítottam. Fejemmel a combjai közé feküdtem és munkába kezdtem a puncin. Először óvatos nyalogatás, csikló pöckölés. A nyílást is megjártam. Kezem eleinte a melleit izgatták, majd amikor már kellően nedves lett előbb egy, majd két ujjal is behatoltam a punciba. Marcsi lihegése egyre erősebb lett. Kitartóan folytattam a nyalást, míg egyszer csak megemelkedett a csípő, összezárt a comb és megremegett a teste.
    Pár percig még folytattam a nyalogatást, egyre lassabban.
    Marcsi megköszönte a foglalkozást és javasolta, hogy cseréljünk helyet. Örömmel hanyatt feküdtem ő pedig újrakezdte az őrjítő játékot a farkamon. Most már sűrűbben csúszott a szájába a fej és egyre mélyebbre vette be. Nem is bírtam sokáig, hatalmasat lőttem a szájába. Megvárta míg lenyugodtam és akkor engedett el. Az utódok eltűntek a szájában. Kifutott a fürdőbe és egy perc múlva visszatért. Megtisztogattam magam és egymás mellett fekve beszélgettünk a hátralevő időben. Amikor végefelé járt az időm, megmosakodtam, öltöztem, átadtam a csokrot és eljöttem.
  • Elszámolás:

    Nincs extra, minden alap, sőt most extra kedvezmények is vannak. A popó olyan, ami máshol extra, ezúttal nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Marcsi nagyon kedves, fiatal lány. Talán a korából adódik (vagy a korkülönbségből kettőnk között), de vele nem igazán a pornós, perverz játékok mennek, hanem mindig a barátnős, meghitt szeretkezés. Viszont az nagyon jó. És a szájtechnikája pedig egyedi, de fantasztikusan jó. Szeretek vele lenni és még többször visszanézek hozzá.
Happy Massage