• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Kedves Zekk! Ismét egy csodás beszámoló került ki a kezeid közül,hála neked még én is érdeklődve olvastam végig 🙂
    Sosem zsákbamacska mikor bejelentkezel hiszen mindketten tudjuk,hogy az együtt töltött idő fantasztikusan fog telni,és a 90 perc majd 10nek tűnik.. Köszönöm hogy ismét időt szántál erre és megtiszteltél soraiddal.♥️💋
    Hálám jeléül pedig legközelebb is ugyanúgy foglak várni,mint ahogy eddig mindig.Millió puszi neked
    Jázmin

  • Egyeztetés:

    Egy szép hétfői napra virradtam amikor visszatèrt Ő!!!! Nem gondolkoztam, hívtam, felvette és màris làzba jöttem kedves hangjától. Már akkor tudtam, hogy írok majd róla egy szösszenetet. Aki ismeri Jázmint tudja, hogy varázslatos hangjával azonnal meggyőz és relatív könnyű vele egyeztetni, szerencse azért nem az a típus aki széthajszolja magát a munkával , szerintem ezért is tud mindig 2000%-ot nyújtani.
  • Megközelítés:

    Marina part, parkolás fizetős, könnyen leparkoltam a paripát , címet tisztán érthetően kapja meg az ember. ezt is szeretem benne, hogy mindig nyugodtan, tisztán kommunikál így nem lehet eltéveszteni semmit sem. Új helyen van a rendelés ez annyit tesz, hogy egy épülettel arrébb, annak írom aki rutinból menne.
  • Helyszín:

    Többen vannak, de maximális a diszkréció, bár ha más is volt rajtam kívül a lakásban akkor legközelebb biztos Jázmint választja mert olyan hangosan élveztem el….
    Tisztaság van a szobában, bár ilyen igényes hirdetőnèl meg sem fordul a fejemben, hogy ne lenne minden kerek. A fürdőben is rend, tisztaság, száraz kilépő (nekem ez mindig pluszpont és fontos) törülköző előtte utána egy-egy új .
    Szobában tatami van, ideális mindenhez.
  • Hirdető külseje:

    Természetesen a képeken és élőben is angyali szépségű. Mikor beenged mindig elveszem teljesen. Hosszú sötét haj, igéző barna szemek, csodálatos mosoly, szexi fekete tanga és melltartó, sétál előtted mutatja az utat ami pont annyira érdekes, hogy kifelé ki sem találnék …..
    Aki talál rajta hibát annak fizetem egy heti nyaralását!!!
    Ráadásul a személyisége is magával ragadó: kedves, figyelmes, szeret beszélgetni, de nem túl sok, okos , tudja, hogy szép de nincs elszállva, nem úgy mint én aki szerencsésnek érzi magát, hogy ezt az illúziót megkapja tőle.
  • Masszázs:

    Tusolás után el akarta kezdeni a masszázst én meg beszélgetni, így először egymás mellè feküdtünk és kibeszéltük ki hogyan van mi történt az elmúlt időben.
    Simogattam miközben beszéltünk , csókoltam ahol értem, de csók nincs, illetve azt gondolom, hogy szimpátia függő az is, hogy az együtt töltött idő hogyan telik el.
    Egy idő után megkértem forduljon a hátára és megkezdődött a masszázs amit én adtam. Először csak simogatás volt aztán cicimasszázs amire már érkeztek sóhajok , azért itt álljunk meg egy kitérőre, szerintem kevés ilyen formás cici van kis bolygónkon, úgyhogy leragadtam ezen a ponton, szàmbavettem és kényeztettem, aztán lágy punci és csiklómasszàzs következett szájjal. Jázmin nevében nem szeretnék beszélni így azt mondom én élveztem gyönyörű punciját nyalni sokáig , kielégültem tőle.
    Külön tetszett, hogy meghagyott egy csíkot a Vénusz Dombján, eszméletlen izgató látvány volt.
    Ezután jött az én masszàzsom, finoman ellazított olajjal, aztán megfordultam nagy duzzogva 😅😀
  • Kényeztetés:

    Pornós feeling… ez mókás. Inkább barátnős, de azért amikor rámarkol a farkamra és úgy nézi mint aki mindjárt magáévá tesz, nah ott a látvány nem nyugdíjasnak való.
    Finoman beolajozta a farkam, majd egy kicsit átmasszírozta, csodás cicijei köze vette , mellbimbójával izgatta makkomat, élveztem ahogy picit csúszkált rajtam. Most nem volt de legközelebb követelni fogom a popsiscsuszkát is mert az isteni volt a múltkor, mind a látvány és az érzés is.
    Szóval mikor már kőkemény voltam a puha szájába vette, én meg becsuktam a szemem és élveztem.
    Fura napot fogtam ki mert nagyon sokáig kellett dolgoznia rajtam, ami azt jelenti, hogy vagy húsz percig kitartóan a szájában voltam, de istennőm nem szívbajos és mindig maximalista ha a vendégről van szó, így mikor érezte, hogy eljött az élvezésem ideje kézzel fejezte be. Szeretem a franciáját, érzéki és szenvedélyes, közben a keze kalandozik a popsim felé is , ezt külön imádom, nagyon izgató. Aki a valóság helyett a tükörben szeret nézelődni, annak írom, hogy van nagy tükör a tatami mellett, de az előshow minden képzeletet felülmúl.
    Mivel letelt a másfél óra így ideje volt indulnom, fájó szívvel konstatáltam, de az együtt töltött minőségi idő és a kedvesség illetve erotika egy ilyen nővel megtöltötte szívem és visszahozta kedvemet az élethez .
    Köszönöm.
  • Elszámolás:

    Jázmin mindent elmond a telefonban tisztán, ehhez tartottam magam végig és ő is. A rózsákat szó nélkül tettem le, ő meg bizalmába fogadott, nem kérte előre, bár már ismer. Aki először megy előre tegye le szerintem így korrekt.
    Az árak nőttek, a bérek nem, de ez másik téma …szolgáltatás mindig a legjobb nála így nincs min gondolkodni megéri!!!!!
  • Összkép:

    A beszámolóm a rózsák mellé is tehetném mintegy megköszönve azt, hogy csodálatos élményeket adott nekem Jázmin. Többször voltam nála és egész nyáron azon imádkoztam csak újra visszatérjen és most itt van. Egy unikum az oldalon, mindenkinek ajánlom aki tisztességesen bánik a nőkkel, mert aki így tesz az várhatja a csodát es valószínű szerencséje is lesz nála. Puszillak Jázmin !
Happy Massage