• Lara

  • Beküldte:
  • Lara reagálása

    Nagyon köszönöm az élményt :) beszámolót :) csók Lara

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, ahogyan az szokásos, mert itt az oldalon nem igazán aktív, hiszen folyamatosan aktív a hálószobájában...így nincs ideje itt tereferélni...:-) Fókuszál a lényegre! Azaz mivel már régi ismerősök vagyunk, ezért úgy veszi fel, hogy "Jönnél? Mikor?" :-))) Szeretem ezt a célorientáltságot, ami maximális ügyfélközpontúsággal is párosul! ;-)
  • Megközelítés:

    Bel-Buda. Tömeggel sok lehetőség. Metró (Széll Kálmánról) Villamos (4-6), busz (11). Autóval Margit krt, vagy a Csalogány utca a Duna felől, esetleg a.Páva utca a Széna térről. Parkolni mindig lehet, de hétköznap figyeljetek a fizetésre!;-) Szóval kiváló, jól megközelíthető, központi elhelyezkedés!
  • Helyszín:

    Ideális, pár éve épült, nagyon nívós ház. Tökéletes kéjlak. Kis előtér, nagy tükrös beépített szekrénnyel (kár, hogy nem a hálóban van). A fürdő és egy hálószoba is onnan nyílik, valamint az amerikai konyhás nappali / baszoba.:-) Fürdő világos, kádas, de van zuhanyrózsának akasztó és védőfal is az úsztatás ellen. Többféle tusfürdő, szájvíz kispohárral, stb... Igényes és tiszta minden!
  • Hirdető külseje:

    Dögös, szőke, nagy - észrevehetetlenül tuningolt - mellekkel, egyre formásabb popsival, hiszen Lara folyamatosan eddz. Punci borotvált.:-) Mindig mosolyog!:-)
  • Action:

    Már-már szokásos forgatókönyv szerint alakult most is a dolog, bár végre egy órát tudtam maradni és nem az utóbbi időben jellemző, rohanós fél órát! Megérkezés, puszi-puszi. Gyors vetkőzés, gyors tusolás! Lara mindig lefürödve, illatosan és szexi dresszben szokott fogadni. Nem volt ez most sem másként!;-)
    Szóval a fürdés után az ágy elé állva vártam a tűsarkakon tipegő szexbombát, aki megérkezve egy gyors ölelést követően - külön kérés nélkül is!! - máris térdre ereszkedett. Természetesen azonnal rátért a kényeztetésemre! Hihetetlen mennyire odaadóan tud szopni és közben a kézre eső nőies idomait lehet markolászni (mellei), valamint a távolabbi pontjait csodálni (popsi). Szóval rendesen felszopott, miközben simogattam a haját és verbálisan dicsértem az orális képességeit, illetve időnként ráhúztam mélyebben is a fejét a farkamra. Nem finnyás, egyáltalán, sőőőt bírja a kemény szopatást...;-)
    Kis idő múlva felajánlottam a földön térdelés után, hogy pihenjen és lefeküdtem az ágy végében, félig ülő pózban az ágaskodó farkammal, hogy az ágyon már négykézláb pózban szopjon / szopassam tovább! Olyan bő nyállal szopott, hogy a herezacskóm is úszott a nyálában, sőőőt nyalogatta is a farkamat, meg a zacskómat és egy kicsit a környékét is... Mennyei volt!
    A következő fokozatban én (is) feltérdeltem és úgy ment a szop(at)ás tovább az ágyon. Időnként a csipőmmel kicsit hevesebben is betoltam neki, miközben a kezeimmel a tarkójánál fogva húztam, vagy csak simogattam a buksiját. Közben előttem himbálózott a popsija. Majd oldalra fordulva, alulról szopott, miközben kinyitotta a lábait és feltárult az ekkorra már rendesen lucskos puncija. Közben simogatta is magát...
    Hogy teljes legyen a paletta az ágyon állva, vagy ringva is szopattam kedves vendéglátómat, aki lassan már vagy 20-25 perce csak nyelte a fasz(oma)t mint kacsa a nokedlit...
    Eljutottunk végre egy útelágazáshoz...értsd akartam végre a puncijának melegét és nedvességét is érezni, ugyanakkor kedvem lett volna a szájában, az arcára is beteljesedni. Volt annyi önkontrollom, hogy tudtam, ha elmegyek a szájába, akkor már a puncit nem fedezhetem fel...mivel egy órában egy lövetű vagyok jellemzően...:-((( Szóval bejelentettem az igényemet a puncijára.
    Gumi húzás közben jött Lara részéről a szokásos kérdés, hogy hogyan szeretném...Végül rá bíztam a döntést és hátulról kezdtük...de az elölről verzió is felmerült. Én markoltam a popsiját, húztam, toltam, miközben Ő a szokásos mocskos biztatásokkal aljzott még jobban... "Basszál!!!", vagy "Kúrd szét a pinámat..." Így tettem!:-))) Kis idő után misszibe is fordultunk és keményen, nagyon mélyen behatoltam és dugtam, ahogy csak tudtam, de elmenni kutyában szeretek, ezért vissza fordítottam a véghajrára Larát, aki készségesen pucsított újra. Én bevertem neki azonnal és kúrtam, ahogy kifért a csövön...először a lábai között térdeltem, majd kiálltam a lábai mellé és kvázi felülről dugtam, amikor Lara lerogyott hasra és így toltam neki keményen addig, amíg hörögve, ráborulva el nem élveztem a puncijában...
    Mennyei beteljesedés volt...percekig csillagokat látva feküdtem az ágyon, miután kihúztam a farkam Lara pinájából a teljes kitárazást követően...
  • Elszámolás:

    Korrekten az előadás után. Lara az egyik legjobb ár-érték arányú partner jelenleg. Külön előnye, hogy a nap bármelyik szakában kapható egy jó szexre.
  • Összkép:

    Nem hiszem, hogy igényel még magyarázatot ez a randi és úgy általában Lara szexuális képességei... Lara álmából felkeltve is tökéletes szexuális kielégítést ad. Nagyon odaadó, tényleg a partner kedvére tesz folyamatosan. Egy bestia, aki lemeríthetetlen szexuális energiákkal rendelkezik!;-)
Happy Massage