• Timike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tudva, hogy a környéken lesz majd dolgom szembe jutott és rácsörögtem. hogy érne rám. Rugalmas volt és gyorsan találtunk meindkettőnk számára megfelelő időpontot
  • Megközelítés:

    V. Ker. Ferenciek tere közelében. BKV-val is könnyű és autóval is. Az utcai parkolás fizetős, de van közel parkolóház is. A GPS könnyen odatalál és kiírva az utcanév és házszám is.
  • Helyszín:

    Csendes ház Y. emelete (lift van). A lakás tiszta és rendesen karbantartott. Tusifürik sokasága bőven és a szájvíz is alap (kis, eldobható pohárkával), törcsi is rendben. Egy kisebb szobában történik a móka, ahol kényelmes és nagy franciággyal, tükrökkel, fotel-kanapéval a ruháknak, fények, zene stb.. Szóval minden adott a kellemes időtöltéshez.
  • Hirdető külseje:

    A képei retusmentesek (egy barinő vagy maga csinálja), rendszeren frissítve, szóval nem műtermi beállított. Egy picike, de nagyon csini és jóalakú, széparcú, cicis lány. Kis nevetős cserfes energiabomba, kedves és aranyos mindig. Az újabb képein látható piros szettje volt rajta, baromi jól nézett ki benne.
  • Action:

    Mosolygós üdvözlése után rögtön frissítővel, kávéval kínált. A szobából gyorsan el a tisztasági körre majd vissza a szépséges vendéglátómhoz. Nagyon édes, ahogy ágyra feláll, hogy a kezdeti ölelések és csókok könnyebben menjenek :) De hamarosan az ágyon találtuk magunkat. Hagytam, hogy ő vezesse az együttlétet, így hamarosan harcostársam a szájába került, ahol baromi jó dolga lett őkelmének. Alulról, felülről, oldalról, mindenhonnan, mindenre kiterjedően kapták (a golyók is) Timike szájacskájának és nyelvének fenomenális kényeztetését. Egy kis viszonzás után (puha, finom és illatos kelyhecskéje van) jöhetett a gumi és szemből a nyeregbe is pattant. Nagyon eltalált szögben és tempóban pacizott rajtam, tekerte magát, csókolóztunk közben, majd jól ráérzett a váltás szükségességére is. Simán kutyusba mozdult, felkínálva magát nekem így. Éltem a lehetőséggel és vagy a kis derekába kapaszkodva vagy a nagy ciciket simizve mozogtam benne hátulról és így is ért minket a mámorító beteljesedés. Ügyesen letisztogatott és pihenésképp az ágyon elterülvén hozzámbújt és andalítóan csacsogott az aranyos hangján. Egy idő után kezecskéi a pajtásomat kezdték simogatni majd a szájacska is követte. Finoman, lassan kezdve nagyon belelkesült és változatos, de fantasztikus francia technikákkal és odaadással végül a szájába bűvölte az örömkönnyeim maradékát, onnan meg a pocijába engedte. Teljesen kifacsarva és kiszívva pihegtem az ágyon, ő meg kacagva mellettem. Később összeszedvén magam még egy gyors zuhanyt beiktattam, de aztán sajnos öltözés, ölelés és egy utolsó csók és nevetés, majd indulnom kellett tovább.
  • Elszámolás:

    A telefonon megbeszéltek szerinti, ismert rezsitámogatás, amit megérkezésemkor helyeztem el. Távozásomig ott is maradt.
  • Összkép:

    Feldobta a napomat ez a randi, szerintem ezzel eleget is mondtam, hogy nagyon is jó volt az összbenyomás :)
Happy Massage