• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Köszönöm kedves ❤️❤️❤️
    Nagyon Boldog vagyok, hogy megismertelek 😍
    Az idő kevés volt sajnos kérek majd repetát 🤩😘 várlak vissza csók

  • Egyeztetés:

    Először telefonon próbálkoztam és elég hamar fel is vette. Természetesen megemlítettem, hogy a beszámolok.com-n találtam rá, majd készségesen válaszolt a többi kérdéseimre. Kellemes hangja van!Ezután Vtr-n foglaltam időpontot, amit negyed órán belül meg is erősített.
  • Megközelítés:

    Én tömegközlekedést választottam, amit jobban tettem, mert a megálló nagyon közel van! Sok busz jár arra! Metró pár száz méterre! Szerintem autóval gáz a környék!
  • Helyszín:

    Tágas nappali a légyotthoz. Kedves vendéglátóm tájékoztatást adott, hogy vigyázzák a padlóval, mert csúszós, ha víz éri. Így inkább befelé fürcsiztem, ahol találtam tusfürdőt is hozzá. Nem nagy a választék, de nekem tökéletes volt. Szájvíz a mosdónál a csókok zavartalanságáért!
  • Hirdető külseje:

    A valóságnak teljesen megfelelő hölgy fogadott. Fekete egyrészes otthonában. Nem volt kihívó, de így is levett a lábáról. A haja imádnivaló, mert ahhoz képest, hogy rövid, nagyon hozzáillik az arcához. Csábos nézése van! A mosolya visszafogott, nem az a harsány, de nekem bejött. Formás popsi, cicik! Minden feszes rajta és egyben törékenynek tűnő teste van!
  • Action:

    Arcra puszival fogadott, kis beszélgetés, hogy milyen volt az út, a nap. Majd irány a fürdő, ahol a kötelező tisztálkodás után irány a nappali. A kedves az ágyon várt és ismerkedős csókokkal kerestük egymás ajkát nyelvét. Finom volt és inkább érzéki, mint vad. Abszolút felvette a ritmust. Sőt! Hamar elkapta a grabancomat! Gyengéden nyálcsorgatással finoman szerezhette a velem egykorút. El tudtam volna viselni sokáig, de Én is kívántam a kelyhét, popsiját, így váltottunk. A nyelvemmel kényeztetés először a punciját jó alaposan, majd a popsit is nyalogattam. Ezután kértem, hogy az újjaimat is használhassam, amit készségesen engedett. A punciba kettő, a popsiba egy( kis sikosítóval). Közben újra a szájával kényeztette, majd aktust kértem. Megkérdezte, hogy szeretném, Én pedig úgy ahogy Ő. Neki a misszi jött be, így folytattuk. Jó volt látni, ahogy a csábos szemeivel nézett közbe. Váltottunk kutyusba, de sajnos a gumi miatt lanyhult az erő a férfiasságomba. Így gumi le inkább és a szájával kedvezett nekem. Irtó ügyes technikájával hála pár perc után kőkeményen az ajkai között lett végem! Csodás volt! Szépen hagyott lenyugodni!
  • Elszámolás:

    Az idő hiány miatt csak szűkösen vettem igénybe a szolgáltatását, de amit csinál azt szereti is. És van még, amit szeretnék még! Pl: popsi Abszolút korrekt az elszámolás. Előre rendeztem!
  • Összkép:

    Szívesen visszamegyek hozzá! Ő olyan, mint a jó bor! Kéretik vigyázunk a hölgyre!!!
Happy Massage