• Timike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még elöző héten beszéltünk telefonon kis info csere gyanánt, most újra hivtam pár csörgés után fel is vette kérdeztem rám ér e mondta igen a megadott időre tudtunk is randit megbeszélni és már mentem is.
  • Megközelítés:

    Ferenciek terétől néhány perc séta egy régi szakmáról elnevezett utca, parkolás valószínű fizetős.
  • Helyszín:

    Régi bérházi lakás, nagyon jó állapotú, a mágneses szúnyoghálos függönybe könnyű beakadni. Szembe szobaba egy kis ugató bestia jelzi hogy bizony jól kell viselkedni. Fürdő sarokkád és millió tusfürdő és szajviz vár, kilépő száraz. Nagy törülközőt kaptam, a baszobaban Lila uv fény töri meg a hangulatos fényeket, falon egyiptomi papíruszok bekeretezve szépítik a szobát. Ágy nagy kényelmes, falon tükör ami moziélményben segíti. Ruhák a székre helyezhetők.
    Álitólag barátnőjével rendelnek itt amiből semmi nem észlelhető.
  • Hirdető külseje:

    Pici lány, de tényleg. nagyon édes, kis mosolygós, életvidám, egyből belopta magát a szívembe. A fő képén látható ruciban várt sötét hálóköpennyel megspékelve. Nagy cicik, formás test, szép arc, szlmaszőke haj.
  • Action:

    Megbeszélés után irány a fürdő, mondtam kicsit tovább maradok bent mert az új tetoválásaim miatt lassabban megy. Szobába visszaérve kért egy kis időt és kiszaladt a mosdóba utána kezdödött a csoda. Agyra felterdelt és igy már egymagasak lettünk és már ment is a csókcsata simikkel megspékelve. Itt kis szünet és kielemeztük a tetoválásaimat amelyek nagyon tetszettek neki. Kértem hogy helyezkedjünk vizszintes helyzetbe. Csak úgy tombolt a baratnő feeling.Lecsúszott és mâr franciázott is. Nagyon finoman, érzekien csinálja kevesett hasznalja a kezet közben a kezeimmel a feneket és nyakat simogattam. Elég hamar harcrakész állapotba hozott mondtam készitsük azt a gumit fel is helyezte ügyesen kis sikositó kérdezte hogy szeretném mondtam legyen paci. Rám is ült azon nyomban folytattuk a csokolózást közben hol ő hol én diktáltam a tempót. Kértem kicsit döljön hátra had gyönyörködjek mindenben. Simogattam ahol értem, melleit jól megmarkoltam aztan fenekét. Visszadölt szuszogtunk egymás fülébe. Aztán gyors váltás és háttulról kutyúsban folytattuk. Hamar be is csússzant és hajrá. Eszméletlen látvány hol gyorsan hol lassabban élvezni a társasagot + a tükörből lehet nezni mi zajlik részletesebben. Itt pár percre rá el is mentem. Kis pihi ő lesegittette a gumit és letörölgetett nagyon ügyesen, semmit nem kellet csinálnom. Kérdezte kereke vizet mondtam igen és már elő is volt készitve a szobában ami meg is lepett. Mondta így legalább több időnk marad. Vissza az ágyra kis beszélgetés ki hogy éli életet nagyon aranyos, érdeklödő beszélgető partner. Szinte szaladt a jó társaságban az idő szóval rátertünk a második menetre. Francia mint az elsőnél úgyan olyan jó és gyorsan harcra késztetés megtörtént. Gumit felhelyezte és most misziben keztük. Tempó fokozástól megnövekedett a hangszintünk is följebb húzztam a lábát szinte a nyakamban voltak szorítottam magamhoz nem akartam szabadulni kicsitsem. Elég elfáradtam jött újra kutyus megint eszméletlen volt. Fáradtság révén mert már vénülök váltás paciba. Itt már csak minden másodpercet kiakartam használni csokóltam, öleltem, de a másodikra nekem nem jött össze neki igen hát ez is sikerélménynek lett bejegyezve. Gumit leoperálta rólam megint letörölt és mentem a fürdöbe kicsit hosszabb időre hogy hogy leápolyam a tetkóimat is. Ruha fel, kis info csere egy csók és kifele én megint beleakadtam a hálóba. Nagy élményben volt részem.
  • Elszámolás:

    A telefonon megbeszélt összeg maradt végig, pesti átlag, áron felüli élményért. Az elején az asztalra raktam.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam a társaságaban csak ajánlani tudom mindenkinek a kis odaadó természetet és szépségét.
Happy Massage