• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Úgy sajnálom, hogy nem volt több időre lehetőségünk :(
    Olyan nagyon várom, hogy újra találkozunk és lehetőleg több időre mert fél óra igen nagyon kevés volt :(
    Egy teljes napot kívánnák legszivesebben veled 😉😍 na jó kevesebbel is megelégszem nehezen csak gyere újra 😃😃❤️ millió csók

  • Egyeztetés:

    Itt láttam a hirdetését már régebben is...Előző nap reggel hívtam 8:00-kor, pár perc múlva Ő hívott vissza! (Pozítív!!!) Megbeszéltük a mai nap 11:00 órát. VTR-en is egyeztettem, el is fogadta.
  • Megközelítés:

    Terveim szerint BKV.val érkeztem volna, de azzal nem értem volna oda időben, 11:01-kor tettem le a kocsit egy közeli parkolóházban. A parkolás egy rémálom! Hívtam Marcsikát hogy jövök, kiderült hogy a túloldalon kell keresnem a címet.... Az én hibám, mert a túloldalon kerestem a házszámot és így csak 11:17 re értem oda Marcsikához. (Bocsánat még egyszer!!!) Na az 1órás randinak sajnos annyi lett, de legalább találkoztunk! Megegyeztünk 30 percben, mert be volt táblázva a napja és nem fért bele az 1óra a késésemmel együtt....
  • Helyszín:

    A lakás szépen felújított régi nagy belmagasságú a fürdőben is minden rendben tisztaság, és minden ami kell! A szobába a bejárati folyosón keresztül lehetett bemenni nyílt belőle még egy nappali, de nem néztem. A szobából nyílik a fürdő. A dolgok egy bőrkanapén történtek, a ruháimat egy fotelba raktam le, kis asztalka egy kis szekrény ennyit láttam hirtelen. Nagy törcsi, szájvizek műanyag poharak stb.
  • Hirdető külseje:

    Igen megfelel a képeknek! Sőt, mondtam is neki küldje el a fotóst mert élőben sokkal szebb! A válasza az volt, hogy akkor egyedül maradnák mert ő készítette a képeket.. Természetesen elnézést kértem! Egy köntösben fogadott ami alatt egy fekete kétrészes bugyi és melltartó volt. Nagyon csini volt! A fürdőből visszatérve az ágyra ültem, Marcsika elém állt közös erővel megszabadítottam a még rajta levő ruhadaraboktól, közben pár puszi kicsi csókok is elcsattantak. Nagyon szép teste van, és a cicik is csodásak, a kedvessége és a mosolya leírhatatlan!
  • Action:

    Így teljes pompájában elém tárultak a csodás cicik és a finom teste, kértem hogy én kényeztethessem először nem ellenkezett. A hátára feküdt, feneke alá került a kis párna és elkezdtem a testének felfedezését kis csók majd végigcsókoltam a testét a nyakát a ciciknél elidőzve majd leértem a finom puncihoz. Nyalakodásom eredményeként nedvesedett és óvatosan bevetettem egy ujjam is, mivel időnk feleződött (az én hibám!) mondta,hogy szeretne ő is kényeztetni engem. Nem ellenkeztem, helyet cseréltünk és végig puszilta a testem, majd leért a kis barátomhoz és elkezdett foglalkozni vele. Nagyon finom érzéki kényeztetésben volt részem, nem véletlenül zengenek ódákat a francia tudásáról! A vég a pici pofijában ért, (NFVSZ-ba) nem kapkodott, szépen lassan levezette a gyönyörömet, az utódokat nem láttam viszont. Mivel én mindig 1 órát szoktam maradni, most csak ennyi fért bele a talinkba... Megegyeztünk, hogy legközelebb időben ott leszek és mivel már tudom a pontos helyet nem lesz gond és nem kell "kapkodósra" venni a talit... Majd egy gyors fürdés, öltözés és távozás. Sajnos!
  • Elszámolás:

    Ha jól olvastam VTR és kedvezmény is aktuális az extráival kapcsolatban..... Késésem miatt az 1órás "virágcsokrot" tettem le a komódra de Marcsika csak a fél órás csokrot fogadta el..... Nagyon ritka és korrekt elszámolás!!!! Marcsika nagyon kedves, nagyon korrekt, és vonzó HÖLGY!!
  • Összkép:

    Mivel csak 30 percünk volt, így csak ismerkedős randinak nevezném, ami nagyon jól esett egy kedves, korrekt, aranyos, szép HÖLGYel !!! Muszáj lesz visszatérnem hozzá egy 2. randira!!!
Happy Massage