• Marcsi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Olyan jó volt kedves ❤️❤️❤️ nagyon szeretnék még sok ilyen randit ugye lesz még?!! 😍😍😍🤩 Csók sokszor, köszönök mindent!

  • Egyeztetés:

    Már egy ideje készültem hozzá. Hét elején Vtr_en jeleztem látogatási szándékom. Mind a nap, mind az időpont neki is megfelelt, így egykettőre vissza is igazolta pár kedves szó kíséretében. A pontos címet és bejutási kódot is megadta egyben.
  • Megközelítés:

    Belváros. Így a rozsdaboglyával történő megközelítésről letettem a nehézkes parkolás okán és választottam a tömegközlekedést. Árkádban kocsi lerakva és Metróval az Astóriáig. Innen egy kellemes séta a Párizsi udvar tömbje. Lehet még busszal is menni mi pont a kapuval szemben áll meg.
  • Helyszín:

    Régi bérház többedik emelete. Magas beltér, patyolat rend, tisztaság, jó levegő. Jó világítással, mi végig így is maradt. Előszobából nyílik a tetthely. Szép tágas szoba kanapé ággyal. Asztal, fotel, hova ruháimat tettem. Innen nyílik a tágas fürdődzoba, minek felszerelése hiánytalanul bőséges. Pompás helyszín.
  • Hirdető külseje:

    Arcos képpel hirdet, így meglepetés kizárva. Kicsi lány,de roppant arányos, csodás tömör cicikkel megáldva. Arcán huncut mosoly, mi végig kitartott. Szemei huncutul csillognak. Járása libegős, mit a viselt mályva színű köntös hűen lekövetett. Bőre selymes, fehér és jó illatú. Látványa kellemes érzésekkel töltött el.
  • Action:

    Belépve puszi és bemutatkozás. Ezután cipő le és máris a szobában voltunk. Az szobs ajtó kattanva becxukódott mi pedig egymást fürkészve bexzélgetni kezdtünk. Ruháimtól megszabadultam. A fotelba raktam. Mire végeztem már nyújtotta felém a puha, friss törcsit és kísért a fürdőbe. Külön figyelmeztetett a víz beállításra.
    Gyorsan végeztem. Illatosan,üde lehelettel már karjaimban pipiskedett. Köntös, melltartó már nem volt rajta. Puszilgatások, mik gyorsan csókba váltottak. Simogattam fiatal testét közben, az ágyra ültem és a falatnyi bugyit is száműztem. Marcsi előttem állt. Mellei pont szám előtt kellették magukat. Szambáztam is egyiktől a másikig. Tünemények.
    Ágyra keveredtünk, hol a csók folytatódott. Marcsi került fölülre. Puszilt, cirógatott hol ért és került egyre lejjebb. 0Fejed alá párna? kérdezte. Egyet kértem,de végül kettő lett. Szemeim mint teleobjektívek követték az eseményeket.
    Farkamhoz érve ellőször végig nyalta. Lehet méretet vett? Egy puszi következett a makkomra és kezdetét vette egy kitűnő, változatos francia. Nyálával sem spórolva kezdett szopni. Nyelvét pörgetve farkam hegyén nyelte egyre mélyebben. Mélytorok határát súrolva bólogatott, majd nem csak nyelvét pörgette, fejével is kőrözött. A szívó hatás is kellemes volt. Kedvvel csinálta így hosszan élveztem franciáját. Gyalázat,de végem lesz.
    Kértem a védelmet. Rutinosan felhelyezte és kérésemre nyeregbe pattant. Szép lassan ereszkedett meredező farkamra. Miután tövig benyelte puncija, mozogni kezdett. Ügyesen bánt a gyeplővel. Lassan engedte szabadjára a lovakat. Feneke járta táncát, majd felegyenesedve dörgölte punciját előre hátra mozogva. Farkam mint részeg vitorla rúd bolyongott szűk puncijában. Ezt is muszály volt megszakítanom.
    Kértem feküdjön hátára és nyalni kezdtem. Finoman,majd egyre intenzívebben. Először nézte, aztán fejét leeresztve, szemeit behúnyva élvezte ténykedésem.Kis sóhajok jelezték, tetszik a játékom. Ekkor két ujjam is segítsegemre jött és belülröl izgatta szűk punciját. Végül is előrébb nem haladtunk. Próbáltunk egy misszit, de visszapuhultam.
    Kértem szopjon keményre. Kaucsuk le és újra csodás szájában voltam. Kezét mellbimbómhoz irányítottam. Ez dobott még egy lapáttal kéjérzetemre. Popsiját felém fordította így elértem punciját mit azonnal ujjazni kezdtem. A vörös köd kezdett elönteni. Hörögve, remegve élveztem szájába. Türelmesen végig szájában tartva vezette le lenyugvásom. Kiszívta az utolsó örömcseppjeimet is. Nedves törlővel megtöröte száját és mellém bújt.
    Puszik és csókok kíséretében belefeledkezve folyt a csevej. Nem csoda, hogy kicsit túlszaladtunk az idővel, de még egy gyors tusi mégis belefért.
    Öltözés, puszi, legyen szép a napod és el.
  • Elszámolás:

    Abszolút nincs tipli. Időt túl léptük, de nem foglalkozott vele. Kérdeztem,de a helyszínen sem változott a hirdetéséből ismert rezsi hozzájárulás. Abszolúte korrekt és megérte.
  • Összkép:

    Első randi lévén a kezdeti ismerkedést hamar felváltotta a kölcsönös bizalom, megértés. Egy igen csak kellemes, barátnő filinges tali kerekedett ki. A lehetőségek tárháza közel sem lett kimerítve, de ez csak rajtam múlott. De így van miért visszamenni hozza. Persze ehhez az Ő beleegyezése is szükségeltetik. Köszönöm a rám fordított idődet.
Happy Massage