• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már többször meglátogattam, általában elég egyszerűen utol tudtam érni. Ha épp dolgozik vagy nem rendel nem is veszi fel. De egyébként nem gond őt elérni.
  • Megközelítés:

    A GPS odavisz az utcába, de elég hosszú földutas utazásra kell számítani. A házszámozás tragikus, de mondja is hogy melyik kaput keresd. Az utca nagy szűk, úgyhogy mindenképpen keresni kell egy olyan beugrót ahol biztonsággal letehető a kocsi anélkül hogy meghúzza a következő arra jövő. Tömegközlekedés nincs, azzal reménytelen odajutni. Vagyis inkább lehetetlen.
  • Helyszín:

    Egy elég rendben lévő, viszonylag új építésű családi ház. Az udvarra bemenve a hátsó traktusnál van a bejárat, előszoba, majd az előtér után egyenesen szemben van a rendelő. Ez viszont változhat, mert az emeleten is voltam már ügyintézésen. Fürdési lehetőség viszont nincs, mert azt mondják hogy "ott a lányok fürdenek". Szóval lefürödve menjünk. Akció után viszont van nedves kendő, de ennyi. Egyébként a célénak teljesen megfelelő a pecó, az odajutást nem számítva.
  • Hirdető külseje:

    Mivel arcképpel hírdet, egész alakos képei vannak, nem érhet senkit csalódás. A képek nem újak ugyan de most is ugyanúgy néz ki, a haja is ugyanúgy volt feltűzve látogatásomkor mint ami a képeken van.
  • Action:

    A program egyeztetése után leheveredtünk a nagyméretű franciaágyra. Kérdés nélkül elkezdte a NF-t, de olyan szemből a lábam közé helyezkedő módon. Kértem is hogy forduljon át legalább oldalra hogy simogathassam. ez nem volt nagy szám, kértem is a kölcsönösbe fordulást. Ott közölte hogy nagyon érzékeny, óvatos legyek - vagyis jobb lenne ha nem csinálnám - szerintem túl későn érkeztem. Viszont minden a kéréseimnek megfelelően folyt ettől eltekintve, elengedtem magam, erős közepes francia tudás, amire bőven hagytam időt. Majd kértem hogy akkor most már szerelmeskedjünk is, rákérdez hogy honnan szeretném. Hátulról kértem, vadítóan bepucsított. Lehet én vagyok jól felszerelve, vagy ő szűkebb mint a nagy átlag, de elég nehézkes volt a behatolás. De hogy szűk a sunci, az tutti biztos, nem is tudtam igazából néhány lökésen túl bírni, lábremegőset lőttem a hosszú franciás felvezetés okán szerintem.
  • Elszámolás:

    Nem kértem semmi olyat ami ne fért volna bele az alap ügyintézésbe, de a vilivalizás a susnyákosban ajándékot illik adni. Egyébként a pesti átlag ha nem akarsz nagyon mást. Azzal nem volt gond hogy amit a telefonban megegyeztünk, az is történt, korrekt volt.
  • Összkép:

    Ha nem lenne ilyen borzalmas a megközelítés, és fürdeni is lehetne utána, akkor hetente mennék. De nyilván a személyes szimpátia is sokat nyom nála a latba, viszont jelen körülmények között mindenki egyéni ízlésére bízom így vállalja el. Én kedvelem, én visszajáró vagyok.
Happy Massage