• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Sziaaa :)))

    Pontosan emlékszem Rád, nagyon jól sikerült a program tényleg! Ehhez 2-en kellettünk ;)

    Semmi fèle probléma nem volt a szimpátivàl de szerintem ez egyértelmű:) nem szoktam elsőre minden erősségemet ellőni ;)

    Örültem neked!

  • Egyeztetés:

    Kicsit késve írom a beszámolót, két hete voltam nála. Ismerem a szalont, voltam már itt egy másik lánynál. Hirdetése már régóta a kedvencek között volt, de valahogy sose tudtunk összehozni a randit. Telefonon egyeztetünk. Tudmásom szerint telefonos hölgy nincs, hanem egymás telefonját kezelik a lányok, ha az aktuálisan hívott hölgy pont elfolgalt. A környéken volt dolgom, szerencsémre 30 percen belül tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Parkolásról nem tudok nyilatkozni, de véleményem szerint neház lehet. BKV tökéletes, a villamos néhány méterre megtalálható. Könnyű volt megtalálni, egyértelmű a cím.
  • Helyszín:

    Tökéletes lakás, egy szép rendezett házban. Sokadik emeletre kell liftezni, de mire felértem, már nyílt is az ajtó. Szerintem erre a célra kialakított lakás, többen rendelnek benne. Most a fürdő mellet található kisebb szobában voltam, ahol tatami, és masszázspad is megtalálható volt. Nagy nedvszívó törölközőt kaptam, kádas fürdőszoba, melyben nagy túsfürdő választék, és szájvíz, dezodor, volt megtalálható. Szerintem tökéletes, a célnak megfelelő mennyiség és minőség.Higénia is rendben van, látszik, hogy erre is odafigyelnek a lányok. Kétszer tiszta törölközőt kaptam.
  • Hirdető külseje:

    Arc nélkül hirdet, de ez szerintem nem probléma. Kedves társaság, aki amelett, hogy profi masször, kellemes beszélgetőpartner is. Egysrészes fehérneműben fogadott, ami gyorsan le is került róla. Képein szerintem látható a lényeg, az arckitakaréstól nem kell tartani, én hasonlóan képzeltem el, mint a valóság.
  • Masszázs:

    Érkezés után bementünk a már említett szobába, levetkőztem, és elmentem zuhanyozni - már ismertem a járást, és addig hozott nekem egy pohár vizet. Visszatérésemkor már teljesen mesztelenül várt, egyeztettük a programot, és elkezdődött a móka. Elém térdelt, és felmérte a helyzetet odalenn, de erről egy kicsit később.
    Szóval masszázspadon zajlott a masszázs, ami véleményem szerint pályafutásom legszakszerűbb masszázsa volt. Lentről haladt felfele, jó alaposan átgyúrt, még talpmasszázst is kaptam.
    Vádlitól haladt felfele, combok, derék, váll, hát. Erre vágytam, ez a része (is) tökéletes volt. Nagyon jól esett, megtalálta a maszírozandó pontokat.
    Masszázs hason fekve történt, teljes mértékben rábíztam magam. Közben beszélgettünk általános dolgokról, értelmes lány, jó volt kikapcsolódni vele. Abszolút megkaptam azt, amit vártam.
    A masszázs vége felé erotikus benyúlásokkal jelezte, hogy itt valami még történni fog.
  • Kényeztetés:

    Fürdőből visszatérve, megcsodáltam gyönyörű testét, adtam neki néhány puszit. Az igényeim felmérése után kedvesen bújt, cirógatott, apró szájra puszik is elcsattantak. Egyszer csak elém térdelt, és felmérte a helyzetemet odalenn. Jó alaposan, igényesen elkezdte szopni a már kőkeménnyé dúzzadt farkam, bő nyállal, köpködősen, nagyon élveztem. Ez a műsorszám nem tartott sokáig, nagyon ki voltam éhezve, és nagyon felizgatott ez a szitu, így néhány perc után hatalmasat élveztem a melleire. Tudomásom szerint a NFVSZ extra, ezzel a lehetőséggel nem éltem, viszont jó nagy adagot kapott a melleire.
    Ezután következett a masszázs a fenntebb leírtak szerint, utána pedig folytatótodott tovább az erotikus rész, ezúton a szobában elhelyezett tatamin.
    Csókkal probálkoztam, de jelezte, hogy ez nem lehetséges. Nem tudom, lehet nem voltam neki szimpatikus, vagy alapból nem is vállalja? Bár emlékeim szerint korábbi beszámolóiban olvastam csókot.
    Kényeztettem egy kicsit, aztán hanyatt feküdtem a tamin, ő mellettem térdelve szépen bepucsítva jó alaposan lerendezett másodszor is. Közöben a szép babapuncit simogattam.
    A kényeztetés után kicist beszélgettünk, aztán időnk lejártához közeledve elmentem újra a fürdőbe.
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt volt, extra NFVSZ, amit nem vettem igénybe. Mivel nála most voltam élősszőr, ezért alapból előre rendeztem diszkréten az átlagosnak nevezhető csokrot.
  • Összkép:

    Ebédidőben hirtelen felindulásból kerestem, és könnyen tudtunk egyeztetni. Jó döntésnek bizonyult, és egy kedves, szimpatikus lányt ismertem meg. Szeretek ebbe a szalonba is járni.
Happy Massage