• Happy Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem Larával. Jelen esetben ő vette fel és így tudtunk egy megfelelő időpontot találni.
  • Megközelítés:

    Busszal és trolival könnyen megközelíthető a hely és a metró vagy pótló sincs olyan messze. A parkolás fizetős ugyan, de vannak szabad helyek. Én busszal mentem.
  • Helyszín:

    A jól ismert Happy szalon. Aki volt már itt az ismeri; aki nem az szerintem tehetne egy próbát legalább. Normális 3 szobás lakás és most a bejárat melletti masszpados szobában voltunk, amit Lara előre jelzett a telefonban. A vele szemben lévő fürdőt használtam először. Ez kabinos míg a másik kádas és mindkettőben száraz kilépő és baba tusfürdők vannak. A szalon törölközői is nagyok és nedvszívóak valamint bele van varrva a szalon neve.
  • Hirdető külseje:

    Lara még mindig ugyanaz a cuki, kedves, cserfes és fiatal lány akivel a közelmúltban találkoztam. Puszival köszöntöttük egymást és még emlékezett rám; ami külön jól esett. Piros melltartóban és fekete szoknyában fogadott és egy bíborvörös tanga volt a szoknya alatt.
  • Masszázs:

    Megérkezésemkor lezajlott egy apró közjáték. Mikor átléptem a küszöböt akkor a kaputelefon is megszólalt, amit ő lerendezett és Emmának szólt, hogy megérkeztek hozzá. Beléptem a szobába és megjegyeztem, hogy Emma a "bögrés" lány. Legalábbis nekem az a képe nagyon bejön. Lara picit meglepődött, hogy mennyire emlékszek ilyenre, de különösebben nem foglakozott a dologgal. A ruháim levétele után indultam tusolni. Mikor visszatértem, akkor egy fél perccel később Lara már csak tangában libbent be a szobába. Én elhelyezkedtem a masszpadon és kezdődhetett a masszázs. A lábaimtól indult és fokozatosan haladt felfelé. Közben csevegtünk az eltelt időről és arról, hogy a legutóbbi találka egyediségét is megismételjük. Már a derekamnál járt amikor egy pillanatra abbamaradt a masszázs, de kiderült, hogy csak egy picit helyezkedett mögöttem. A hátam is rendesen átgyúrta, majd lekerült a tanga, ami azt jelentette, hogy jön a csúszka és ezzel együtt az erotikus rész is. A továbbiakban ezen elemek voltak a meghatározóak.
  • Kényeztetés:

    A hátamra fordultam, de pár érintés után felültem és Lara egy-két puszit. Ahogy legutóbb a mellbimbók is kaptak egy-egy puszit, majd elkezdtem simogatni az oldalát és ő közben a lábaimat simogatta. Mentem vissza a háton fekvésbe és ő egy komoly olajozás után a felsőtestemen kezdett el csúszkálni és közbe a popsiját simogattam, illetve markolásztam. Ha az arca közel került az enyémhez, akkor kapott egy puszit. Újabb helyezkedés tőle és a cicik között is megjáratta a velem egykorút, ami már kéjes érzéseket váltott ki belőlem. Nem tartott ez sokáig, mert elkezdte a lingamot. Eléggé ki voltam ehhez, mert hamar éreztem, hogy ezt mát nem fogom sokáig bírni és a tudása legjavát beleadva adta meg nekem a kegyelemdöfést és elért engem a vég. Picit kényeztette, amikor szóltam, neki hogy elég, mert már érzékeny. Leszállt az ágyról és ellibbent a saját törölközőjéért mentünk a kádas fürdőbe. itt beálltunk a kádba és ő bekente az én testemet tusfürdővel majd én az övét és lemostuk egymásról a masszázsszereket. Vissza a szobába és elkezdtem öltözni, amíg ő neki állt fertőtleníteni, ahogy ezt már megszoktam a szalonban. Rendeztem a csokrot és kimentem az előszobába. visszahúztam cipőmet és mondta, hogy visszavárnak. nem értettem, hogy mire fel a többes szám, ezért kérdeztem kivel fog várni és ő viccesen rávágta, hogy Emmával. Kicsit nevettünk rajta, majd búcsúpusi végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük. A saját oldalukon elérhető a csokor mérete és nekem teljesen megéri. Ott tényleg minden info ott van.
  • Összkép:

    Egy még nagyszerűbb élményt kaptam Larától, mint legutóbb és a végén tett megjegyzésen gondolkodtam elfele menet. Szerintem az a párosítás is megér egy próbát.
Happy Massage