• Timike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt még. Délelőtt hívtam pár csörgés és fel is vette. Egy kis tájékoztatást kértem és a lényegre tértem. Még aznap délutánra sikerült bejelentkezni hozzá, egy kis fél órácskára. Bár egy kicsit előbbre tette a randit, mint szerettem volna. No, de sebaj, ha már így aznap sikerült ezt összehozni. Gondoltam kicsit gyorsabban intézem az aznapi ügyes bajos dolgaimat…. Megoldom Én, ha ezen múlik :) Amúgy kellemes aranyos hangja van. Jah és szolt, hogy a randi előtt fél órával csörgessem még meg. (ekkor tudtam meg a pontos házszámot is)
  • Megközelítés:

    Belváros V. kerület, Ferenciek tere közelében van. Én BKV-val érkeztem. (2 villanyos vitt el oda. Közbe lehet csodálni a szép Dunai panorámát) Így a Parkolást nem tudom, bár Timi azt is említette a telóba, szóval, ha véletlen nem említené, kérdezz rá bátran, Timi ebbe is add tippet.
  • Helyszín:

    Régi polgári ház (de szép állapotú), amennyire a bejutás közbe figyeltem……(Lift van, de lépcsőn szaladtam fel)……Bár nem az kötött le, mert mikor megérkeztem bőszen hívnám fel hogy itt vagyok , de csak nem cseng ki a teló . No mondom a cél előtt. Többször próbáltam tárcsázni, de csend semmi kicsengés… Mondom, megviccel itt a technika. Nem bírja a teló ezt a hőséget… vagy mi a szösz. DE rajtam nem fog ki akkor se. Nyomok egy újraindítást. Utána a teló meg vészesen 15% alá merült. No, kalandos, de egy jó cserkésznek a zsebébe ott a powerbank, így rá is applikáltam. Kész- rajt- tárcsázás- kicseng- tuti minden. Megkaptam kapukódot és az eligazítást és szólt késésben vagyunk. Hát igen kb.5 perc elment a technikára. Timi mondta előfordul, hogy nincs hálózat. No az eszembe se jutott, azt nem is figyeltem. A telom meg baszott szólni erről : D Szóval erő és hálózat is legyen veletek.
  • Hirdető külseje:

    Nyílik az ajtó és egy mosolygós alacsony kicsi törékeny lány üdvözöl. Szőke haj szép csillogó szemek. Köntös volt rajta, de alatta sexy fekete egybe részes csipkés női huncutság. Ami később kiderült, hogy külön részből állt : )De hát Én ezekbe szakbarbár vagyok…és kíváncsi természet jobban érdekel, mi van alatta. Szóval direkt ilyen kaliberű lányt választottam, mert ez a zsánerem Kicsi, vékony, jaj és a cicik meg nagyok az már csak a bonusz volt. Ritka, hogy ez így összeáll egybe. Arca nekem szomszédlány típus, akihez mindig szívesen átruccannál egy két üres indokkal is, csak, hogy a közelébe kerülj.
  • Action:

    Adott egy türcsit és írány a fürcsi. Közbe kértem egy pohár vizet, mert ebbe a kis sietségbe megszomjaztam. Visszatérve ki volt készítve a víz. Kis türelmet kért kiment 1 percre addig szomjamat oltottam. Amúgy van ott még egy szoba. Lehet, hogy ketten dolgoznak!?, Vele konzultálhatott. De nem kérdeztem rá. Gyors volt, visszajött és máris a felső csipkés rész lekerült és fölállt az ágyra. Megláttam a szép nagy melleit varázslatos volt. Megcsókoltam őket. Ő egyből rávetette magát a farkamra. Izgatóan kellemesen esett neki. Én közbe a nyakát csókolgattam a fenekét markolásztam. No, úgy éreztem magamat, mint egy kisfiú a cukorkás boltban. Vagyis egyszerre mindent akarok, de most rögtön, de az idő meg szorít. Így szóltam le a bugyival és mindennel, de Timi mintha kicsit elégetlen lenne az alakjával a hasán ilyen csipkés dolog fennmaradt, ami ilyen combfix szerűen végződött. (Bár tudom mindig minden nő elégedetlen magával) Pedig ott is megdicsértem, milyen szép alakja van. És Így utólag is megteszem gyönyörű vagy Timi. Ne légy szerény. Szóval ment a francia meg egy kis kebelsex, aztán már túl jól érezte magát az ezredes így hát mondom, legyen 69-es. Timi szólt az nem fog összejönni, mert kicsi. Hát gondoltam Én se vagyok oly magas, de mindig a nőnek van igaza, mint most is. Új pózt kellett gyorsan kitalálni. Akkor mondom a finom kis Punciba belekóstolnák. Így Timi a hátára feküdt és széttárta a lábait, hogy szabad legyen az út oda. Meg is jegyezte a bőség zavarába lehetek. No igen nem gondoltam volna, hogy az ilyen Pici lányokhoz még több idő kell ám áttanulmányozni : D . No visszatérve kicsi finom kis puncija van a leányzónak és szűk mint később is kiderült. Ez is egy végzetes kombó. Mikor itt egy kicsit nyalakodva elidőztem rájöttem ebbe lesz itt a helyem. Így megkértem Timit vegye a szájába a dolgokat, hogy még jobban megerősödjön az ezredes. Míg szájacskájával kellemesen kényeztette, megint megszomjaztam és közbe ittam a vizet. Meg is jegyezte utána, jól ki voltál te szomjazva. Hát kánikula volt kint...De apropó kellemes hűs idő volt a szobába arra nem lehet panaszom. Szóval mikor már rendesen állt a zászló. Mondom védelmi pajzsot fel. Misszionárius pózba történt az akció. Olyan szűk volt a puncija úgy körbefogta, nagyon izgató érzés volt és Timi apró piciket nyögdécselt és, hát így és itt lett végem. Még azért tovább szerettem volna, ezt élvezni meg még volt tervem a szájacskájával is kapcsolatban. De ennyi idő erre nem is lett volna elég. És a természeti ösztönöket jól kihozta belőlem. Kicsi dumcsi még míg lenyugodtam. Kérdezte fürcsi? Mondom igen jól esne. Felajánlott egy új türcsit, amit örömmel elfogattam. Jah és kértem a végén egy kis apró ajándékot Én is, hogy emlékezzek rá.. Hogy mi volt az?! Az megmarad a mi titkunk. : D Aztán Búcsú, mivel kicsi volt így hírtelen a homokra ment puszi :D
  • Elszámolás:

    Előre kérte, nem volt ezzel se semmi gond. Minden, ami az alapban volt tökéletesen megfelelt nekem.Virágcsokor tekintetében a pesti átlag, egy ilyen nem átlagos lánytól.
  • Összkép:

    Timire Időt kell száni fél óra az semmi. legközelebb, ha megyek, ezt észben tartom, és mindenkinek javaslom, legalább szánjon rá egy órát ebbe a rohanó világba is! Mivel a zsánerem az ilyen típusú lány így hozta azt a kategóriát, amit elképzeltem. Kis hiányérzetem azért maradt (kicsit jobban megvilágítva a szobát jobban élveztem volna). De kinek mi. Jah tükör is volt, de nem igen tévedt arra a tekintetem.
Happy Massage