• Marcsi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Imádlak kedves látogas meg hamar újra! Nagyon jó veled ❤️ Köszönöm. Csók

  • Egyeztetés:

    Az oldalon keresztül üzenetben, végül VTR-en amit elfogadott.
  • Megközelítés:

    Ferenciek tere, amit én inkább busszal javaslom megközelítenni. Autóval necces parkolóhelyet találni. A lakás, a Párizsi udvar Kossuth Lajos út felőli szárnyában van. Ha jól láttam a bejárattal szemben ott a buszmegálló.
  • Helyszín:

    A lakás az épület felsőbb emeletén található, ezért javaslom a liftet. Liftből kilépve rossz irányba fordultam, de Marcsi segítségemre kijött elém, megláttam és már siettem is hozzá. A lakás tiszta, teljesen rendben van, de már az elrendezésére nem emlékszem mert a kis tündéremre koncentráltam. A fürdő viszonylag kicsi, zuhanykabinnal felszerelt a tusfürdőválaszték rendben. Az akciószoba nagy, de az ágyat lecserélném mert mozog, de Marcsi bája és kedvessége feledteti veled.
  • Hirdető külseje:

    Én imádom, rám úgy hat mint bikára a vörös posztó. Teljesen begerjeszt. Igéző barna szempár, csókolni való száj, tenyérbe illő feszes cicik, bársonyos bőr. Számomra a pillangós puncija, csókos szája a kedvenceim. Fekete szűk szoknyában és testhezálló fekete fehér blúzban jött ki elém.
  • Action:

    Lakásba belépve még le sem vetkőztem, de már csókolózunk. Imádom ahogy csókol a nyelve hegyével játszik, pörgeti. Majd megszabadulunk a ruháinktól és irány a közös zuhanyzás. Kabinban is közben ölelkezünk, csókolózunk nem lehet betelni vele. A tisztálkodást letudva az ágyra heveredünk smárolunk, ölelkezünk majd egyszer csak elkapta a farkam. Egy ideig bírom a nyelvjátékát a makkomon, de le kell állítanom mert idő előtt elélvezek ezért inkább átveszem a kezdeményezést. Csókolni való szájától nehezen elszakadva a nyakát puszilgatom majd le megyek a melleire amit először finoman megmarkolom majd a nyelvemmel nyalogatom, szívom a mellbimbóján körözök majd elindulok a puncija felé. Kívülről befelé haladva először a nagyajkakkal foglalkozom aztán a kisajkakkal végül a gombostűszerű csiklónál kötök ki. Mikor érzem hogy nedvesedik először az egyik majd a másik ujjamat is bevetve ujjazom miközben a csiklóját nyelvemmel izgatom. Közben végig a randi elejétől a végéig cirógat. Imádom nyalni, finom az íze illata. Gumihúzás után missziben kezdünk, közben smárolunk, cirógatja a hátam, mozog rád, de ami a legjobb, hogy közben sokszor egymás szemébe nézünk. Fordulás után kutya pózban folytatjuk, összetéve a lábait, de így olyan szűk a punci, hogy az elélvezés határára jutottam, lerántva a gumit szájába vette a farkam mire pár nyelvcsapás után elélveztem, az utódok a pociban végezték. Pihenésként egymás mellé heveredtünk közben szótlanul egymás szemébe nézve círogattuk egymást. Mihelyt visszatért az erőm smárolunk, gyömöszölöm a melleit nyalom, falom, szívom, de végül a finom punci következik amit folyamatosan nyalok, ujjazok. Gumihúzás után misszivel folytatjuk majd kértem a lovaglót. Hol felegyenesedve, hol rámhajolva smárolunk. Végül az időm végéhez közeledve szájjal kényeztet. Mivel nehezen élvezek el másodszor, segítettem neki, saját magamnak kiverve. Amint érzem hogy törnek fel az utódok, szájába veszi és mind a pociban végzik. Utána lezuhanyzom végül elérkezett a fájó búcsú pillanata de még előtte megölelem, csókot lopva elköszönök.
  • Elszámolás:

    Utólag adtam oda az ajándékkal együtt. Szerintem nagyon baráti áron dolgozik.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam vele. Végig aktív az elejétől a végéig. Kedves, aranyos lány. Minden hónapban meg fogom látogatni, szerintem ezzel elmondtam mindent.
Happy Massage