• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Olyan jó volt újra látni, köszönöm neked ❤️
    Örülök, hogy te is jól érezted magad mert én is nagyon 😍
    Nagyon nagyon bízom benne, hogy találkozunk még! Rajtam nem múlik, imádlak sok csók!

  • Egyeztetés:

    Szokásos VTR. Gyorsan válaszolt, ha hívod akkor is vele beszélsz,nincs barátnő vagy madame.
  • Megközelítés:

    Pont egy nappal a randi előtt költözött vissza a " régi helyre" belváros legközepe, buszok tömkelege áll meg az bejáratnál, autóval azért necces lehet parkolóhelyet találni.
    Címet nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Tavasszal voltam nála, sajnos hamarabb nem jutottam el hozzá. Most is ugyan az a ház, de másik emelet(legteteje) és még onnan is menni kell lépcsőn felfele. Olyan édes volt lejött elém,mert egyszerűbb volt mutatni mint elmagyarázni, de amúgy nem vészes. Maga a lakás teljesen rendben van,előszoba,konyhával kombinálva,onnan nyílik jobbra a háló,szemben a nappali és abból a fürdő. Tiszta minden nincs 20 féle tusfürdő de nem is kell.
  • Hirdető külseje:

    Kicsi tündérvirágszál, képek totál nem adják vissza a bájosságát és a kedvességét. Brutál feszes popsi és mellek. Csókolni való száj. Mikor lejött elém egy falat farmernadrág volt,amiből épp hogy nem látszott ki a puncikája. Már ott végig azt néztem, ahogy ment előttem a lépcsőn. Már ott lement a vér a farkamba.
  • Action:

    Lakásba lépés után minimál beszéd, aztán vetkőzés és irány a zuhany,mire visszajöttem ő is megszabadult a ruhától kivéve a bugyikát, majd szintén kis beszéd a konyhában majd lesmároltam aztán irány az ágy. Csókoloztunk, a mellét markolásztam, simogattam ahol tudtam, ölelkeztünk,csókoloztunk majd egyszer csak elkapta a farkam és elkezdte szopni. Nem is emlékeztem, hogy pörgeti a nyelvét a makkomon és szopizza rendesen,fantasztikus. Mondtam neki nyalogassa a golyszit is én közben vertem a faszom, legközelebb videóra veszem olyan klasszul nézett ki a dolog. Aztán újra szopni kezdett majd gumihúzás, és jött a szokásos gumifóbiám vagy csak már nem bírom a strapát és kezdett kókadni de azért még be tudtam missziben hatolni és toltam neki, de teljesen lekókadtam. Gumi le és nem viccelek ha 20 percig nem szopta egyfolytában a faszom akkor semeddig sem. Szinte már kényszerfrancia volt,szegénynek biztos elfáradt a szája. Próbálkoztunk újra gumival meg a lovaglással de a löttyedségre nem ment fel a gumi. A nagy hőség miatt szünet és közös zuhanyzás ahol ment a csókolózás tovább meg nyaltam a punciját is. Aztán vissza az ágyra majd ismét próbálkoztam de nem igazán lettem merev így megint a szájába adtam majd a vége felé feltérdeltem ő pucsítva kinyitotta a száját és várta az áldást,közben néha a nyelvével megnyalta a makkomat majd mikor éreztem hogy el fogok élvezni beletettem a szájába és telespricceltem. Mindet lenyelte. Mosolyogva közölte ezt,mikor magamhoz tértem és láttam sehol zsepi meg ilyenek amibe a legtöbb lány utána kiköpi. Komolyan mondom, lehet elkezdek tablettát szedni mielőtt meglátogatom mert borzasztóan kevés időt töltöttem a kis puncijába és popó nem is volt. Ez így nem mehet tovább😀 Nagyon jól éreztem magam,szóval nemsokára megyek újra .
  • Elszámolás:

    Nagyon baráti árakon dolgozik, egyedül a popó extra de azon a héten ha vtren jelentkeztél be akkor alap volt. Biztos lesz még ilyen akció. Mindenképp ajánlott minden miatt is.
  • Összkép:

    Fantasztikus volt. Kielégültem és nagyon minőségi 1 órát voltam nála.
Happy Massage