• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Már most hiányzol ugye tudod siess vissza 😃😍 köszönöm csók

  • Egyeztetés:

    Most kivételesen nem VTR-en kerestem, mert ahhoz túl későn derült ki, hogy lett egy kis szabadidőm. Próba-szerencse alapon felhívtam, nem is számítottam rá, hogy lesz még időpontja, hát, lett.
  • Megközelítés:

    Könnyű BKV-val is a megközelítés, metró, metrópótló, troli és busz a választék, de villamos is van a közelben. A házat könnyű megtalálni, a térkép jelölője nagyon közelre mutat.
  • Helyszín:

    A lakás egy belvárosi gangos házban van emeleten. A ház is jó állapotban van, a lift újnak hat. A lakás funkcionális, Marcsi egyedül fogad. A tetthelyhez egy nagy szobán át vezet az út, a fürdő közvetlen onnan nyílik. Most egy jó meleg napon voltam nála, ami nem volt vészes, Marcsi fel van szerelkezve egy ventilátorral. Az ágy kényelmes, a fürdő funkcionális, a zuhanykabin ajtajával továbbra is vigyázni kell, de egy fokkal jobb volt, mint előzőleg.
  • Hirdető külseje:

    Most egy fekete ruhában fogadott, és meghagyta, hogy a fürdés után én vegyem le róla. Az adatai szerintem valósak, arcos képpel hirdet, így meglepetés nem érhet senkit. Puha, selymes bőre van, amit igazán jó simogatni.
  • Action:

    Érkezéskor egy fekete ruhában fogadott. Rögtön be is invitált a szobába, majd pár csók után mentem is fürdeni. A fürdőből visszatérve heves ölelésbe és csókolózásba kezdtünk, majd kihámoztam a ruhájából. Könnyű lány (ez a képeken annyira nem egyértelmű), de alacsony, szó nélkül felugrott az ölembe, átkulcsolta a lábát a hátamon, a kezét a nyakamon és úgy folytattuk. Később az ágyra fektettem és elkezdtem kényeztetni. A puncija nagyon érzékeny, jó ízű, és most én is kitartó voltam, hamarosan éreztem, hogy egyre sűrűbben veszi a levegőt, kicsit megszorította a lábával a fejemet és a csúcsra ért. Nem sikerül ez mindig, talán számít, hogy már nem elsőre jártam nála, kicsit "összeszoktunk", vagy legalábbis volt időnk megismerni egymást. Mindenesetre a szokásos mosoly mellé még a szeme csillogása is párosult amikor felnéztem délről. Látszott rajta, hogy meglepődött, de hogy jól is esett neki. Ez persze engem is inspirált, az ezredes ezt jelezte is, amit Marcsi kezelésbe is vett. Következett egy szenzációs francia bemelegítés, a technika továbbra is nagyon egyedi. Kezet egyáltalán nem használ, nyelvet annál inkább annál gyengédebben. Hamarosan éreztem, hogy gumit kell kérjek, ha nem akarom, hogy túl hamar vége legyen. Ezután Marcsi meglovagolt, én közben a mellei játékával voltam elfoglalva, majd misszionáriusra váltottunk, és ott lett végem. Marcsinál itt sem kell elsietni semmit, járt kis simogatás, csókok (és le sem ugrik róla), még mielőtt tisztálkodásba kezdenénk.
    Egy órára jöttem, de nekem egy menet elég volt, utána az idő hátralévő részében beszélgettünk, simogattuk egymást.
  • Elszámolás:

    Az adatlapján minden fent van és bővebb infó gombja is van, így meglepetés nem érhet senkit, VTR-rel még a popó is alapban van sokszor (én ezt nem vettem igénybe, bocs, punci párti vagyok). A virágcsokor mértéke így is teljesen baráti, főleg ha az ár/érték arányt nézzük.
  • Összkép:

    Nekem továbbra is nagyon bejövős Marcsi, bármikor szívesen útba ejtem. Amikor rád ül, beletúr a hajába és mellé még mosolyog is, na ez nekem a vég kezdete..
Happy Massage