• Dominika_Vip

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sziasztok. A hölgyet telefonon értem el. (itt jegyzem meg, hogy a látogatásom napjában, amit a rendszer kér, nem vagyok biztos, lehet, h előtte vagy utána egy nap) Hívtam, nem vette fel, visszacsörgött picit később (kutyát sétáltatott) havtam, felvette. Itt is, máshol is hirdet.
  • Megközelítés:

    Gyalog mentem, nem lakom túl messze. Amúgy Thököly út közel a Hungáriához, régi bérház hátsó traktus. Parkolni az úton lehetetlen, mellékutca, vagy a vasúti megálló környéke javasolt (onnan kb 100 m)
  • Helyszín:

    Régi bérház, hátsó földszinti lakás, csendes maga a ház is. A lakás jól felújított. Több szobás, de úgy láttam egyedül rendel. A többi szobában a kutyái vannak elzárva. Külön szoba van az aktushoz, nagy ágy (picit recseg) félhomány, szék a ruháknak, és (!) szobapapucs. (mondjuk kint a kő lehet hideg). A fürdő: luxus hidromasszázs kabin, (szinte az egész fürdőt betölti) magas peremmel, (nekem belépni volt nehéz) tusfürdő van elég, szájvíz is, kis pohár és annak kuka szintén. A higiénia tökéletes.
  • Hirdető külseje:

    Egyértelműen nem vékony lány. Egyben húsos, nem elhízott, nincs megereszkedve sehol. Kemény a húsa, fehér bőr. Arca aranyos de átlagos. Segítőkész, csendes, teszi amit kell. Van pár tetoválás ami nem látszik a képeken, indavolnahoz hasonló a háton stb. (csak azért írom, mert van akit zavar) Selyem(szerű) szexi pizsamában fogadott (talán így jhívják, övvel összeköthető kis felső, rövid/forró alsó, A mellei hatalmasak, és kemények. (szilikon) A bimbó meredező.
  • Action:

    Fél órára érkeztem. Csak natúr franciát kértem bevezetésnek a gumis francia helyett, más extrát nem vettem igénybe. Kisszékre ruha le, vendégpapucs fel, irány a zuhany. Tisztán vissza a szobába (a konyha/nappali/előszobában várt) visszakisért. Hanyatt vágtam magam, kezdte a natúr franciát. Szólt előre, de meglepődtem, valami alkoholos hideg fertőtlenítős sprével lefújta a szerszámot (szól, h kicsit hideg lesz) és nekifogott. A francia jó, nem túl erős, nem túl intenzív, előjátéknak megfelelő. Meglepődtem, hogy a francia közben elkezdett sóhajtozni, tudom, hogy színjáték, de itt semmilyen ok nem volt rá. Aranyos volt, kicsit amatőr. Símogattam a fenekét, lusta voltam, kölcsönösséget nem kértem. Pár perc után kértem, hogy kezdjük lovaglásban. A gumit szinte észrevétlen varázsolta fel, nem tudom, h kézzel-e avagy szájjal. Diszkréten síkosító, elkezdett lovagolni. Jól mozog, tövig ráüllt, nem tartotta el magát. Nem a ráhajolós tipusú lovas, inkább kihúzta magát, a fal segítségével az ágy támlája mellett kicsit tartotta. Kimondottan kellemes volt. Lassú és közepes tempó, nem a kivégzős vágta.
    Egy idő után fordultunk kutyusba, ott már változott a hozzáállás, szépen bepucsított, nagy kemény fenék, a támaszkodással ellentart, elkedzte tolni magát hátra ütemesen. Diszkréten, de hanghatások ritmusosabbak.
    A végén fordultunk misszi-be. Itt meglepődtem. Átölelt, húzott magába (közben csókolgattam a nyakát, és ahogy fokoztam a tempót, elkezdett behevülni (nem a kiabálós fajta, inkább nyögések), véletlenszerűen óvatosan bele-bele karmolt a hátamba közben. Eddig ilyet szolgáltatónál nem tapasztaltam, kimondottan jól esett itt már tökéletesen hozta az elcsábított szomszédlány orgazmusát. Bár szerintem el nem élvezett (naivitás lenne azt gondolni, hogy a csajok ezt tényleg naponta sokszor produkálják), időnként mosolygok is az ezzel kapcsolatos írásrészeken) , de úgy tűnt, kellemes neki. Itt már nem kellett sikosító, keletkezett elegendő saját. Elélvezés közben szorosan átölelt, erősen magához húzott, szinte összeforrtunk. Kis pihi és lihegés még rajta feküdve (könyökkel azért tartottam magam, senki se érdemli, hogy kilapítsák) , majd oldalra óvatosan le. Hozta a szilviát, leszedte s gumit, nedves kendővel tisztába tett. Visszafeküdt mellém, kis csendes pihi. A kutyáiról és a főzésről beszélgettünk. Bár közel feküdt, összebújás nem volt, de ezt ebben a melegben és leizzadtan nem is erőltettem.
    Jól éreztem magam.
  • Elszámolás:

    Előre adta, a telefonban megbeszéltekkel azonos.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam. Egy kicsit a fiatalkorom jött elő, érzetre olyan barátnőfilinghez hasonló, mint amikor egy nyaraláson alkalmi szimpatikus partnerrel hozott össze a sors. Tökéletesen adta azt az érzést a missionárius, mit amikor a fiatal barátnő még nincs tisztában a testével, élvezi a szexet, de még nem az a ragadozó. Vissza fogok még térni hozzá. A képekhez képest a bőre sokkal világosabb, illetve a tetkók le vannak takarva, ezért adom meg a retusált kép opciót.
Happy Massage