• Timike

  • Beküldte:
  • Timike reagálása

    Drágám köszönöm szépen a értékelést !Elnézést kérek tőled , hogy járok fodrász hoz is :-)))sajnálom, nem gondoltam volna hogy fontos ez neked
    mikor vágatok a végéből !😍

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem,azonnal felvette.Elmondta a szabad időpontjait,ami alapján meg is egyeztünk, egy kb. 2 órával későbbi időpontban. Nagyon kedves és informativ.Simán, rendben ment a bejentkezés.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem,a szomszédos,új parkolóházban álltam meg. Ajánlom. Kevésbé drága,biztonságos,hűvös.A megadott cím egyértelmű,pontos. Villamos a Dunaparton ill. kb. 5 perc sétára 4es metró,buszok számolatlanul a közeli Ferenciek terén..Telefonos jelzés után semmi várakozás az utcán. Könnyű,diszkrét bejutás,van lift is.
  • Helyszín:

    Régi,de jó állapotú épület. A lakás mindennapi használatban,kicsi és rendben tartott.Légkondi szuper. A fürdő felújított, kádas,kilépő és törölköző példaértékű. A baszobában csak egy ventilátor megy,de az is elég. Hangulatos félhomály,csak a led lámpasor világit. A falon izgalmas a nagy tükör a szintén nagyméretű ágy mellett. Vízzel is megkínált a nagy melegben. Hangok alapján szerintem volt ott másik lány is, de nem találkoztam senkivel.
  • Hirdető külseje:

    A megadottnak megfelelően eléggé alacsony lány. Vékony alkat, szép,izmos,kemény popsi. Fekete combfix,harisnyatartó és melltartó volt rajta,amiben a mellei szép nagyoknak és telteknek mutatkoztak. Miután levette a melltartót,a mellek azért más formát mutattak..korántsem olyan feszesen teltek és állóak,mint a fotóin. Összességében alkatilag még igy is hoz olyan formát,ami szükséges lehet a vágy felkeltéséhez és fenntartásához.Közepesen hosszú,szőke haja van,amire fordithatna kicsit több figyelmet,mert a fotókon látottakat nem közelitette meg.
  • Action:

    Az ágyra felállt,úgy ölelkeztünk. Lelkesnek mutatkozott,nem kellett semmit a kezébe vagy a szájába adni,magától is késztetést érzett,hogy cselekedjen. Mindent megtett,hogy jól érezzem magam. Kérésemre gumiban és jól franciázott,jó volt a szájában lenni,mélyre bevette. Aztán meglovagolt,a pici termete miatt nehézkesen ül bele a méretesebb hímtagba,de nem problémázott ezen,szó nélkül csinálta. Majd végül a fali tükör felé fordulva kutyusba ment le,ahol kiváló látványt nyújtanak a ringó keblek és a feszes, izmos kis popsika..lehetett keményen,jó ütemben tolni be neki...a melleit próbaltam elérni és markolászni..Bár különösebb hanghatásokat nem adott ki, de igy is nagyon élvezetes volt vele az együttlét. Hátulról, a popsiját markolva élveztem el benne. Hamar nedves törlőkendöt adott, én magamnak vettem le a teletöltött gumit. Masszázst nem ajánlott fel, lemostam magam, beszélgetés közben öltöztem és távoztam.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt,figyeli miben segithet, tehet a kedvünkre.Semmilyen külön extrát nem vettem igénybe.Alapban minden benne volt amit éppen akkor igényeltem.A pénzt távozáskor tettem a kisasztalra.
  • Összkép:

    Kielégülve,kellemesen elfáradva távoztam. Az átlagszinvonalon mozog az ára. Megér egy misét mindenképpen. Ajánlom a hölgyet. Az elejétől a végéig,jól,izgatottan,biztonságban és kielégítettnek éreztem magam.Bár a valóság nem minden esetben tükrözi vissza a fotókat,de élvezetes volt egy ilyen kislányosan alacsony,de felnőttes idomokkal megáldott lánnyal a kedvemet töltenem.Ha arra járok,még igénybe veszem majd a szolgáltatásait.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-07-05 14:16:08
Happy Massage