• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves Cowboy!

    Nagyon köszönöm hogy személyes jelenléteddel pozitív élményekkel

    töltötted meg pompás napomat.)

    Bár néha bohó. kis mohó játszótársra lelsz bennem, de a lényeg hogy

    számodra ez a feeling be is jön;)

    Nagyon köszi, hogy az élményed megírására is jutott időd.



    Visszavárlak:)

    Valéria:-*

  • Egyeztetés:

    Hetek óta nem volt szerencsém az időpontokkal. Többször, több lányhoz is próbáltam eljutni, de sehogy sem jött össze. Már majdnem feladtam erre a hétre, de gondoltam még adok egy utolsó esélyt. És szerencsém volt. Ráírtam vtr-en és 20 percen belül igenlő választ kaptam.
  • Megközelítés:

    Mióta fizetős a parkolás egyszerűbb helyet találni, bár előtte is megoldható volt. Egyébként gps pontosan a helyre visz. BKV-tól 5-10 perc séta. Én az utca végefelé szoktam megállni és onnan sétálok be a házhoz. Onnan telefon és a kapott instrukcióknak megfelelően könnyen megtalálható a lakás is.
  • Helyszín:

    Új építésű bérház. Az emeletre lift visz fel. A lakás állapota remek. Berendezése a célnak megfelelő. A konyhás nappaliban hatalmas franciaágy, asztal, pár szék. Plusz a melegre tekintettel egy ventillátor. Tiszta fürdő, több tusfürdővel. A kapott törölköző nagy, nedvszívó. A lakáson érezhető, hogy nem lakják, csak erre a célra van használva. Tisztaság, rend mindenhol.
  • Hirdető külseje:

    Valéria egy fiatalos, izgalmas testű hölgy. A képek tökéletesen visszaadják a valóságot. Az arcáról is vannak fent fotók, senkit nem érhet meglepetés. Amit a képek nem tudnak visszaadni, az a személyisége. Izgató, kihívó öltözködés, viselkedés jellemzi. Imádja a hajolgatást, ha lehet a férfinak háttal, kiemelve formás popóját. Már érkezéstől kezdve incselkedik, provokál. Nagyon izgató.
  • Action:

    Odaérkezésemkor az ajtó mögé bújva várt. Mikor becsukódott az ajtó elém került Valéria egy izgalmas halványzöld bugyi melltartó kombóban. Az agyam ettől rögtön átváltott "kanos pasi" üzemmódba. Csókkal üdvözölt, majd találta valamit a földön, amiért le kellett hajolnia, fenekét az ölem közelébe tolva. Ha már ott volt, végigsimítottam a formás popót. Cipőt levéve beljebb mentünk. Hozzám bújt, csókolgatott. Én a hátát, fenekét simogattam és megdicsértem az öltözetét. Apránként megszabadított a pólómtól, majd folytatva a csókokat a nadrágomat is levarázsolta rólam. Háttal fordult felém, fenekét az ölembe tolta. Én a nyakát csókolgattam, miközben a melleit markolásztam a melltartóban. Gyorsan befejeztem a vetkőzést és a kapott törölközővel eltűntem a fürdőben. Zuhany, szájöblítő és siettem vissza a szobába.
    Valéria immár pucéran várt. Hozzáléptem és forró csókban forrtunk össze. Kezeim persze elkalandoztak és bejárták teste elérhető tájait. Az ágyhoz léptünk, ő feltérdelt, szokása szerint nekem háttal, fenekét kidomborítva. Gyorsan lecsaptam rá. Nyelvemmel végigszántottam a csiklótól a popónyílásig a teljes területet, majd először a hüvely majd a popónyílásba is bedugtam a nyelvemet. Jó pár percig játszottam a nyílásokkal ami szemmel láthatóan nagyon tetszett neki. Idővel aztán megfordult, kényelmesen elhelyezkedett előttem az ágyon és szájába vette a már igencsak meredező főnököt. Néhány lágy csók, majd hirtelen tövig merültem a torkába. Lelkesen mozgatta a fejét, én időnként segítettem, már-már az öklendezésig rátolni a fejét a szerszámra. A szünetekben kívülről csókolta a rudat és a golyókat is. Lelkesen , szenvedélyesen játszott, így pár perc után már szükségét éreztem némi pihenőnek, nehogy idő előtt elsüljek. Amikor kissé rendeződött az izgalmi állapotom, fordított 69-ben hajoltam fölé. Nyelvem a csiklójával játszott, miközben a főnök ismét elmerült a mélytorok okozta gyönyörökben.
    Újabb pihenőre lett szükség. Pózt váltottunk. Hanyatt feküdtem, fejem a párnán. Valéria még eljátszott pár dallamot a fuvolán, majd gumit húzott rá és huncut mosollyal nyeregbe pattant. Rámhajolt, szenvedélyes csókot kaptam, majd indult a vágta. Fel-le, előre-hátra mozgatta a csípőjét. Izgató mellei lengedeztek, míg el nem kaptam őket és kapaszkodtam beléjük rendesen. Néha kis lassítás jött, újabb csókok, melleit szívogattam, majd újra vágta. Hihetetlen volt. Gyönyörű, izgalmas női test magasodott fölém, kacéran mosolyogva, közben alsótestével a legérzékenyebb helyen lévő idegvégződéseimet ingerelte. Fantasztikus volt a látvány, nagy hatással volt rám, de nem akartam még, hogy vége legyen a játéknak. Kértem, hogy cseréljünk helyet. Gumit levettük, hogy ne okozzon kényelmetlenséget és elterültem az ágyon, fejemmel Valéria széttárt lábai között. Gyönyörű, húsos punci tárult ki előttem, széttárt szeméremajkakkal. Lassan kezdtem a játékot. Apró csókok a csiklón, nyelvemmel kissé megnyalogattam, majd elindultam lefelé. Hüvelybemenetbe is bekukkantottam, majd a popónyílást is elkezdtem nyalogatni. Innen vissza, egyre hosszabb szakaszon nyaltam a puncit. Időnként leragadtam a csiklónál egy kicsit. Mivel úgy vettem észre, hogy Valéria élvezte a popó környéki nyelvjátékot, visszatértem ide. Nyelvemmel a popónyílást nyaltam, dugtam, közben orrom pont a hüvelybe csúszott. Ez a tevékenységem egyre hangosabb sóhajokat váltott ki. Pár perc után ismét a csikló következett, majd még egy kör popónyalás. A punci már erősen lucskos volt, szerintem nem csak a nyáltól. Ismét felcsúsztam a csiklóhoz, ujjam eltűnt a popónyílásban és lendületes nyalásos szívogatásos játékba kezdtem. Valéria egyre lelkesebben nyomta a számhoz a puncit, csípőjével mozogva popója az ujjamon csúszkált, a csiklója pedig a nyelvemen szánkázott. Őszinte sóhajok, feszülő hasfal,hevesen mozgó csípő.... .Aztán egyszer csak elcsendesült minden. Kis ideig még játszottam, csókolgattam a combokat, majd kimásztam a lábai közül.
    Némi pihenő, majd Valéria elindult a meredező főnök irányába. Oldalt fekve, feje a főnöknél, puncija a fejemnél. Rábukott a meredező szerszámra. Egy-két lassú mozdulat, majd kezdődött a szenvedélyes játék. Fejét sokszor a hasamra szorítva, hosszan lenntartva izgatta a főnököt, egyre hevesebben. míg aztán esély sem volt a menekülésre. Tövig nyomva, tőlem szokatlan hanghatásokkal kísérve a torkára élveztem. Leírhatatlan élmény volt. Utána még sokáig tartotta a szájában, tisztogatta, el-elnyelte a még merev szerszámot, végül elégedett hangokat hallatva elengedte.
    Hosszú percekig csak pihegtünk. Kb 40 perc telhetett el az érkezésem óta, de már teljesen kész voltam. A maradék idő beszélgetéssel töltöttük el. Utána zuhany, technikai ügyek intézése és indulás vissza a melóba.
  • Elszámolás:

    Extraként a popót tudom, azt most nem vettem igénybe, de a korábbiak alapján megéri :-) Egyébként az egész együttlét mindig egy nagy extra.
  • Összkép:

    Valériához mindig szívesen megyek, hiszen az együttlét vele rendszeresen tartalmaz új, meglepő élményeket. Ezúttal is nagyon jól éreztem magam és már szívesen mennék vissza újra. Fantasztikus a hozzáállása, a tudása és az egész személyisége.
Happy Massage