• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia drága! Köszönöm élmény beszámolód én is nagyon jól éreztem magam veled várlak vissza sok szeretettel! Forró puszim mindehol! ;)

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Elsőre felvette, készségesen tájékoztatott minden fontos dologról és a felajánlott időpont is megfelelő volt, így egy VTR-el meg is erősítettem.
  • Megközelítés:

    Allee környéke. Még VTR-en egyeztettük a parkolási tudnivalókat. Könnyen találtam fizetős parkolót, szinte a ház előtt. Ha nem lett volna
  • Helyszín:

    Kívül régi, belül új. :) Egy nagy belmagasságú lakás egyik szobája volt a tetthely. Egy barátnőjével közösen vannak itt, de a diszkréció maximális volt. Senkivel nem találkoztam. Kátya minden alkalommal szépen kiment és ellenőrizte, hogy szabad-e a fürdő és meg is várt előtte. A fürdő szép tiszta, rengeteg tusfürdővel felszerelt. Szájvízből is volt választék bőven. A szobában franciaágy két oldalt tükörrel fűszerezve.
  • Hirdető külseje:

    Kátya nagyon jó testi adottságokkal rendelkezik. Mindene nagyon szép, arckitakarástól sem kell tartani, nagyon szép arca és szemei vannak. Egy apró tangában és melltartó párosban fogadott, mely nem hagyott sok mindent a képzeletnek. :)
  • Action:

    Megérkezésemkor megkínált frissítővel és már egy törölköző várt az ágyon, így el is mentem tusolni. A fürdő előtt megvárt és bekísért a szobába. Itt csókkal indult az ismerkedés, melynek elején megszabadítottam a cicitartótól. Röviddel később leheveredtem az ágyra, így ő kibújva a tangából hamar a lényegre tért. Bő nyállal és folyamatosan dolgozott a szerszámon, mely közben igyekezett folyamatos szemkontaktust fenntartani. Nagyon izgató volt Közben többször mélyen torokra vette, mely mérettől függően sikerült is, közben a hanghatások jöttek. Kértem, hogy forduljon, és én is kezelésbe vettem a gyönyörű puncit. Először csak nyelvvel, majd segítségül hívva az újaimat is ingereltem, mely közben a hangja is megjött. Végcélt itt még nem értük el, így gumi húzást javasolt, melyet Ő rakott fel. Ezután beleült és azonnal elképesztő vehemenciával twerkelni kezdett rajta, mely során azonnal éreztem, hogy ennek a fele sem tréfa, így lassításra kértem. Majd rövid gondolkodás után inkább gyorsítottunk és az első felvonás itt is ért a gumiba tárazva. Szépen levette és nagyon cukin óvatosan letisztogatott. Szünetben kicsit beszélgettünk, majd rátértünk a második körre. Gyorsan hadrendbe állította a játékot és újra néhány perc szopás következett a korábban leírtak szerint. Itt kértem, hogy forduljon meg és én is ténykedni kezdtem közben. Két ujjam a punciban, nyelvemmel a csiklókat izgatva sikerült elröppennie. Újabb gumihúzás következett és hátulról támadtam Kátyát. A környező tükrökben szépen lehetett látni mindent, mely közben folyamatosan a tükörből a szemembe nézett. Nagyon izgató érzés volt. Ezt követően kértem, hogy fordítva is lovagoljon meg, melyet szintén elég magas szinten űz. A vége felé kértem, hogy szájjal teljesítse be a második kört, így a gumit levéve, vad szopásba kezdett. Itt már nem kértem a mélytorkos elemeket. A vége felé megkérdeztem, hogy lőhetek-e a szájába, melyre igen választ kaptam, így élvezeteim gyümölcsét beleengedtem a drágám szájába. Szépen szopogatva hagyott lenyugodni, majd ezt követően megszabadult a gyümölcsöktől. A végén még egy tusolást igénybe vettem és mentem a dolgomra.
  • Elszámolás:

    Telefonban előre egyeztettük a lehetőségeket, melynek a megbeszélt rózsáit a második fürdés előtt helyeztem az asztalra, mely távozásomig ott is maradt. Egyetlen szó sem esett róla ott létem alatt. A rózsák száma szerintem nagyon baráti.
  • Összkép:

    Kátya szuper partner volt. Nagyon szép és kedves vendéglátó. Igazán barátnő feeling-es volt az együttlét, melynek végére már az ágyon kívül is egymásra hangolódtunk. Első találkozónak szerintem kívánni sem lehet jobbat. Köszönöm Kátya, szuperül éreztem magam, még lehet találkozunk ;)
Happy Massage