• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Persze, hogy mindég mosolygok hisz nagyon csodás embereket ismerek meg mint pl téged köszönöm a találkozót olyan jó voltv❤️😍 Remélem találkozunk még ☺️🤩 csók kedves

  • Egyeztetés:

    VTR-en történt, gyakorlatilag fél órán belül vissza is igazolta a javasolt időpontot, kedvesen, szép smiley-kat használva várt :)
  • Megközelítés:

    Belvárosi cím, opera és bazilika között, ennek minden előnye és hátránya élvezhető, pl könnyű tömegközlekedni, de iszonyú meleg, cserébe a klímás kocsival mázli kell a könnyű és közeli parkoláshoz. Ha meg messze tud megállni az ember akkor melege lesz mire odaér
  • Helyszín:

    Marcsi egy gangos, de nem hangos ház emeletén lakik, a diszkrét lakás a célnak megfelelő. Bár a földszinten munkák folytak, ez csak az utcai telefonálást zavarta. A fürdő kicsi, a zuhany trükkös, de Marcsi segít kezelni ha kell.
  • Hirdető külseje:

    Egyberészes fekete fehérneműben fogadott Marcsi, mosollyal és puszival. Képek vannak bőven róla, arcát sem rejtette el, és azok a fotók nem retusáltak, pont olyan élőben is. Aranyos és arányos picike lány, nagy szívvel.
  • Action:

    Fürdés után óvatos csókolózásba kezdtünk, szájjal és kézzel is tapogatózás volt az első pár perc, mind a ketten felmértük a másik körvonalait, hátha hirtelen sötét lesz, nehogy ne ismerjük meg a társunk. Mivel mindent rendben találtunk, leheveredtünk a széles, puha ágyra, addigra lekerült Marcsi fehérneműje is a földre... A csókok elindultak lefelé, az eddig fedett keblek majd még délebbre is jutottak, és némi lihegést váltottak ki. Marcsi azt találta ki, hogy ő következik, én nem álltam ellen, cserébe elhelyezkedtem úgy hogy tökéletesen lássam mit is csinál partnerem. Érzéki, gátat, zacsikat és rudat is felfedező kényeztetést kaptam, ami annyira jó volt hogy majdnem elmentem, de inkább maradtam és kértem védő felszerelést. Na ezt végül a farkam nem akarta, így ugyan misszibe fordultunk, de vissza is. Szerencsére Marcsi sem olyan hogy feladja, úgyhogy ismét élveztem a francia kilátást. Újabb gumi, de most cselesen lovagolni kezdtünk. Pár perc után beláttuk hogy a mai randi szopás lesz. Van az amikor a farok csóválja az embert. Hogy ne legyen monoton a helyzet, ezért csók csatába kezdtünk, közben finoman az ujjam befigyelt Marcsi barlangjaba, majd Marcsi szája valahogy ismét a farkamon kötött ki. Gát, zacskók, mindenki kapott a jóból, így az utódok nagy örömmel repültek ki. Marcsi köszönte, lenyelte őket, és szépen lenyugodtunk mind. Az utódok mellett az idő is elszállt így kis beszélgetés után fürdő és búcsú.
  • Elszámolás:

    Bővebb infó szerinti, nagyon baráti rezsi támogatást adtam át, a randi elején akartam, de mondta hogy ráér, így a végén.
  • Összkép:

    Marcsi egy kedves, szomszédlany típus, akihez ha kicsit szomorú vagy át tudsz ugrani és mosolyogva fogod a napot onnantól tölteni.
Happy Massage