• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Kedves! Boldog vagyok, hogy megismerhetelek ❤️
    Úgy örülök, hogy léteznek még ilyen lovagok mint te ❤️
    Azt hiszem ezt az élményt amit ez a találkozó adott mind kettőnknek nem leirni hanem átélni kell ❤️
    Én úgy gondolom, hogy tökéletes volt minden sorod köszönöm neked ❤️😍
    Várlak újra ❤️❤️❤️ csókollak

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Amikor nem értem el, visszacsörgött, hogy hívhatom. Minden le van írva a lapjára, úgyhogy csak időponot beszéltük meg.
  • Megközelítés:

    Teljesen jó a fekvése, BKV-vel több irányból megközelíthető, plusz egy kis séta.
  • Helyszín:

    Ahogy előttem már megemlítették. Csendes a ház, nem sok mozgás van a környéken. Lehet, hogy csak a napszak miatt.
    A lakás maga hangulatos, barátságos. A fürdőt illetően abba maradtunk, hogy célnak megfelelő. :)
    Összességében nagyon kellemes kis hely.
  • Hirdető külseje:

    Egyszerűen nem adják vissza képek. Na jó, valamennyire igen, de mégsem közelítik meg azt a lányt, a kisugárzását.. áhhh. Egy tündér, egész nap ölelgetném és csókolnám. :)
  • Action:

    Nem voltam formában, ráadásul előtte túlságosan rágörcsörltem a találkozóra.
    Dél körül találkotunk, remélem nem rontottam el az ebédidejét. :) Másfél órára mentem és igazából minden percét kihasználtuk.
    Már évek óta ismerem ezt az oldalt és találkoztam több lánnyal is innen, de eddig egyik találkozoról sem írtam. Most először gondoltam, hogy írnom kell valamit.
    Fürdés után intenzív csókváltásba kezdtünk, amit szép lassan franciára váltottunk. Először ő kezdte nekem, nagyon kevés kéz használattal. Majd viszonoztam. Én a nyelvem mellé azért bevettem a kezeim is, a reakcióiból ítélve elég eredményesen.
    Kis idő múlva,amikor már úgy belemelegdtünk dolgokba rákérdeztem, hogy lenne-e kedve továbblépni. Tetszett neki az ötlet, úgyhogy gumit húztunk.
    Szerettem volna végig látni, egyrész maga a vizuális élmény miatt, másrészt tényleg érdekeltek a reakciói. Kértem, hogy legyen felül, ami szintén úgy tűnt, hogy tetszik neki.
    Egy idő után fordultunk misszibe. Elég puhának találtam az ágyat, ami elég sok energiát kivett, úgyhogy ezt most nem tudtam úgy kivitelezni, ahogy szerettem volna, de majd legközelebb. :)
    Néhány perc múlva megint fordultunk és ő került föntre, de ekkor már tényleg nem sok erőm maradt és végülis kézi levezetéssel fejeztük be.
    Igazából az "átvezető részek", a körítés, az érintések és csókok ami igazán különlegessé tette az egészet és olyasmit kaptam az együttléttől, amire nem is számítottam. :)
    Annyit mondanék, hogy arra a barátnő feelingre, ha lehetne 6-ot adnék. :)
  • Elszámolás:

    Adatlapján nagyon szépen, minden megtalálható. Úgy láttam, "csak" egy extrája van feltűntetve - amit nem vettem igénybe. Az együttlét maga egy extra volt.
  • Összkép:

    Sajnos ritkán jutok el Pestre és nehéz összehozni az ilyen találkozókat. Alig léptem ki a lakásból, már azon gondolkodtam, mikor tudok visszamenni leközelebb. :)
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-06-15 02:04:25
Happy Massage