• Kátya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia drága! Köszönöm a beszámolót én is jól éreztem magam és jót beszélgettünk örülök, hogy el jöttél! :) Várlak vissza sok szeretettel! Forró puszim ;)

  • Egyeztetés:

    Szeretek a találkozót megelőző napon bejelentkezni, hogy megtervezésem a napom, így most is így tettem. Telefonon hívtam, a barátnője vette fel, aki nagyon kedvesen elmondott mindent. Majd utána nemsokára Kátyával is beszéltem pontosítva minden részletet. Egyórás időtartamra neveztem be.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, nem is lehet eltéveszteni, nekem azért persze sikerült. Már lassan hobbim lehetne az eltévedés, sebaj nagyon kedvesen kezelte. BKV-val érkeztem, ahogy mindig. A parkolás bajos lehet, de azért szabad helyeket is láttam.
  • Helyszín:

    Kívülről régebbinek tűnik a ház, de én kedvelem az ilyen típusú épületeket. Jellemzően nagy belmagasság, szépen berendezve. A szoba, ahol voltunk kifejezetten hangulatos. Jó fények, kellemes színekkel ötvözve. A fürdőben is rendelkezésre álltak a szükséges kellékek, a törcsi is szépen volt meghajtva, nekem nem menne, mert nulla a kézügyességem :D
  • Hirdető külseje:

    Szexi cuccban fogadott, de ilyenkor általában erre nem emlékszem utólag, mert egyrészt izgulok, másrészt az arc, amire elsőnek koncentrálok. A képek is jól sikerültek ugyan, de nem láthatjuk rajta Kátya szerintem legnagyobb erősségét, a csodaszép arcát. Sötét hajszíne és világos szeme mesteri kombót alkotnak, arca pedig roppant bájos. Magas, vékony lány.
  • Action:

    Zuhanyból való visszatérésem után az ágyra huppantam, ő pedig figyelmesen próbálta oldani kezdeti zavarban létemet. Nem vagyok egy rutinos, minden hájjal megkent vendég, így sajnos erről a részről nem tudok szakestet tartani :) Csókolózással kezdtünk, majd jött a francia, ami igencsak változatos, különféle elemeket ötvöz, s elég mélyreható is egyben, folyamatos szemkontaktussal tarkítva. Ezután következett az aktus, amely során nem is kellett sok, hogy hamar a gumiba engedjem az ebihalakat. Letisztogatott, majd utána következett egy kellemes csevej, amely során több témát is érintettünk, szeretem ilyenkor a minőségi kommunikációt és szerintem vele mindenképp tudtam ilyesmit folytatni. Ennek végeztével felajánlotta a második kört, amely hasonlóan zajlott az elsőhöz, annyi különbséggel, hogy jócskán hosszabban, több pózban és ezúttal nem sikerült elengednem az ifjoncokat, de ez nem az ő hibája, mindent megtett érte, nálam ez mindig így van. Zuhany, valamilyenféle minőségi víz gyors lehúzása, öltözés (sasszemével kiszúrta, hogy tőlem nem szokatlan módon fordítva vettem fel az alsógatyát és kedvesen figyelmeztetett rá :D) és búcsú.
  • Elszámolás:

    A kapott dolgok alapján nagyon kedvezőnek tartom az elszámolást, extrákat nem vettem igénybe. Amíg megnézte szabad e a fürdő, elhelyeztem az asztalkán.
  • Összkép:

    Kellemes érzésekkel távoztam, s hazafelé sokat gondoltam rá, hogy milyen jól éreztem magam. Örülök, hogy megismerhettem egy kedves, jó humorú, értelmes lányt. Mindenképp ajánlom.
Happy Massage