• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Köszönöm 😍❤️❤️❤️
    Mikor jössz újra? 😃😍 😃😃
    Nem lehet veled betelni várlak vissza sok csók

  • Egyeztetés:

    VTR használatával könnyen ment. Na jó, amikor először nála jártam már jeleztem, hogy lesz folytatás, így kb az időpontot is belőttük, a VTR a konkretizáláshoz kellett. Üzenet váltás is volt, gyakran ránéz az oldalára és válaszol is.
  • Megközelítés:

    BKV-val könnyű, mert több busz és troli is pár tömbre tesz le tőle. A kerület csalóka lehet, mert 3 kerület sarkánál van, de a bejelölt térkép jelölőtől pár tömbnyire "rendel".
  • Helyszín:

    Egy szépen felújított gangos ház majdnem legfelső emeletén van a "rendelő", szép tiszta lift vezet fel, úgy az egész ház rendezetten hat és csöndes volt. Diszkrécióra 5-t adtam, mert nem volt semmi gondom, de eléggé csúcsidőn kívül mentem. El kell haladni néhány ajtó előtt, az tény. A lakás funkcionálisan berendezett, inkább kicsit kuckósnak hatott. Marcsi egyedül vár, a tetthelyhez vezető úton az egész lakást van alkalma mindenkinek megismerni, rendben van. A fürdő közvetlen a szobából nyílik, nem túl nagy. A tus kissé le van harcolva, szegény szabadkozott is miatta most is, de amúgy tisztaság honol, van választék tusfürdőből, tiszta a törülköző, minden rendben.
  • Hirdető külseje:

    Engem megint nagyon levett a lábamról. Most kiengedett hajjal várt egy kellemes ruhában. Semmit nem rejtett el (nincs is mit) és egyben mindent meg is mutatott. Az alakját nagyon szépen visszaadják a képei, amik még valószínű az előző helyén készültek, de pont így néz ki most is.
  • Action:

    Miután túlestem a fürdésen az ágyon ülve várt. Bevallom arra már nem emlékszem, hogy még rajta volt-e a melltartó vagy már előtte levette, de nem is érdekelt. Heves csókolózásba kezdtünk, majd ágynak döntöttem és megízleltem a kelyhét, kényeztettem egy kicsit. Jól esett neki, egy idő után szólt, hogy most már ő is szeretne kényeztetni, mert a múltkor is nagyon jól esett neki, és most is, de akkor is, hadd franciázzon ő is.... :) Na most ezzel az érv rendszerrel vitatkoznátok? Én nem tettem. A franciája különleges, játékos, és közben a látvány is megvan, ráadásul úgy fordult, hogy mindenhol elérjem. Később még azért visszatértem persze a kelyhéhez is, addig nyalogattam, amíg el nem kezdett sóhajtozni - sikerrel jártam.
    Ezt követően vv-t kértem, és misszionárius pózt vettük fel. Elárulta, hogy ugyan az oldalán a lovaglót jelölte meg a regisztrációkor kedvencként, rájött, mostanában már inkább ez az. Ráadásul nagyon szűk a puncija és mozira így is bőven van lehetőség, nem is bírtam sokáig, rendesen telelőttem a gumit. Még egy darabig benne maradtam (nem, nem ugrik le a farkadról, nem rohan a szilviáért, hagy lenyugodni, csókol, simogat, az utójátéknak is megadja a módját).
    Ezután még kicsit beszélgettünk, majd gyors tusi és leléptem.
  • Elszámolás:

    Teljesen rendben volt. Nem árul zsákbamacskát, mindenki le tudja kérni a rózsák számát a Bővebb infó gomb megnyomásával.
  • Összkép:

    Ismét jól éreztem vele magam. Kedves, barátkozós, vidám lány, beszélgetni is lehet vele. Nekem olyan szomszédlányos érzésem van vele. Ez már a második beszámolóm róla, többet nem fogok írni, hogy nehogy azt mondjátok, túlzottan elfogult vagyok, de biztos fogok még nála járni.
    Ha lehetne, hazavinném, de mivel nem lehet, csak kérni tudom, hogy vigyázzatok ti is rá!
Happy Massage