• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia édes köszönöm kedves szavaid én is nagyon jól éreztem magam veled! Várlak vissza sok szeretettel! Forró puszim!🔥❤️

  • Egyeztetés:

    VTR-en történt kora reggel, amit szintén még reggel jóvá is hagyott így pár óra múlva már láthattam is!
    Telefonon már csak a kapuból hívtam, 2percel a megbeszélt időpont előtt.
  • Megközelítés:

    Kivételesen most kocsival érkeztem, utca vége fele találtam parkólót, szerencse egész gyorsan, de csurig van minden mert környéken felturasok vannak es rengeteg kocsi.
    Parkolo automata is szemben volt így nem volt ezzel a résszel gond!
  • Helyszín:

    Masodjára jártam ezen a helyszínen, szintén Kátyánál!
    Régebbi építésű háztömb, de a láks szépen felújítva, tiszta, csendes, nyugodt környezet vár.
    Szoba rendben, hangulat fényekkel és mécsesekkel feldobva. Fürdő tiszta, sok tusfurdő, szájvíz, zuhanykabin van.
  • Hirdető külseje:

    Nagyon nagyon szexi és csodaszép lány Kátya, ezért is tudtam, hogy egyszer ismétlem a találkánk! Csábító kis piros bugyi és melltartóban fogadott es fekete combfixben.
    Arca, szeme nagyon tetszik, izgatóan néz mindig az ember szemébe! Mellei nagyon jó formásak, puncija puha finom, es óriási :D
  • Action:

    Két ismétlés is meghiúsult így most szabaddá téve magam 1,5 órára jelentkeztem be hozzá. Igazán jó döntés volt.

    Zuhiból kilépve a folyosón várt és együtt mentünk a szobába. Ott csókkal indítottunk és simivel, majd lekapta a fehérneműt, még egy kis simi és ágyra helyezkedtünk, majd pár puszival leérve Ő hozzá, meg is kezdte a francia órát. Nagyon izgató volt látni hogy olykor jó melyen eltűntetve ritmusosan franciázik, és ezt a mellettünk lévő tükörből is jól nyomon követhető!
    Nem sokon múlt hogy elmenjek, de a végére inkább felé helyezkedtem, szájához jöttem ő felkapott egy szemüveget és egy finálé menettel a csúcson, ő mosolyogva várta örömöm az arcára. (A szemüveg felesleges volt, mert azon túl lőttem többi meg ajkára szállt) igazán szép látvány volt, gyorsan sztem negyed oran belül ki is végzett.

    El ment letisztogatni magát, öntött nekem vizet, majd ágyon mellém feküdt és pihiztünk dumcsiztunk én simogattam a fenekét mert annyira jól kézre esett végig. Amikor kitárgyaltunk mindent, akkor én kezdtem Kátyát kényeztetni, így szépen ebből a szögből is megcsodálhattam.

    Utána ő döntött a hátamra és kezdte el újból felkorbácsolni a férfiasságomat. Ezután gumit is húztunk és felém is pattant és már diktálta is a gyors tempót. Párszor sikerült belassítani is. Ezután azt hiszem szemből csináltuk majd kutyusban is, ami közben jóerősen tolta rám magát ritmusosan.
    Kicsit megfáradtam és egyből Kátya szájában is voltam és olyan extra franciát kaptam tőle, újra kőkeménnyé varázsolt de kevés erőm volt már. Újra felé helyezkedtem és minden erőm összeszedve, bal kezemmel punciját simizve, jobbal pedig verem és Kátya még eközben is nyelvével izgatva várja örömöm az arcára, ami végül összejött és szép látványosra sikerült ebben a körben is!
  • Elszámolás:

    Elég jól összegyűltek a dolgok, 1,5 ora plusz extrák, igy kicsit többre jött ki de nem is gondolkodtam meg számoltam semmit mert tudtam célirányosan megyek a legjobb helyre, a legjobb lányhoz!
    Végig odaadó volt és csak azt nézte nekem hogy legyen jó, és fáradtságomkor is azért küzd hogy véletlenül se csalódjak, hogy tényleg maximálisan kielégülve távozhasson csak tőle az ember!!!
  • Összkép:

    Legjobb döntésem volt hogy szabaddá tettem magam és egy hosszabb időt szántam a találkánkra mert végig kedves es figyelmes volt, így legcsodásabb másfélórát hoztuk össze szerintem!
    Nagyon jól éreztem magam nála, örülhetek és örülhet aki eljut hozzá!
Happy Massage