• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Köszönöm szépen kedves 😍❤️
    Élmény volt veled újra találkozni 🤩 olyan jól éreztem magam veled 🤩
    Hétvége csúcs pontja voltál 😍 gyere máskor is, csókollak

  • Egyeztetés:

    Marcsival az utóbbi időben főleg itt az oldalon beszélgettünk - néhány órán belül válaszol, ezt nagyon kedvelem benne.
    Szokásomhoz híven jópár nappal előre foglaltam időpontot, egyszer odébb is kellett tolnom, de végig nagyon rugalmas volt. A VTR használat nem csak a kedvezmény miatt éri meg, hanem mert így elég részletes infókat kap az ember a rendelő helyével és a bejutással kapcsolatban is.
  • Megközelítés:

    A VTR alapján egyértelmű a cím, kapucsengő, emelet-ajtó, nem nagyon lehet eltéveszteni.
    Belváros, szűk kis utca, így autóval gondolom, nehéz lehet parkolni - a közeli színház és szálloda, gondolom, szintén nem segít ezen. Én BKV-val mentem, az Arany János utca - Deák tér - Opera háromszögben ez tűnt a legmegfelelőbbnek: M3 pótló, 9-es busz, 2-es metró, villamosok, még troli is van.
    A ház számozása nem nagyon, de látható kívülről, így tényleg nem nehéz megtalálni.
  • Helyszín:

    A tetthely a legfelsőbb emelethez igen közel van egy körgangos, liftes házban. Érkezésemkor két futár-srác próbált bejutni, én picit odébb várakoztam. Bejutás után
    Számomra az új helyszín kevésbé szimpatikus, mint a korábbi volt. Körgangos ház, a legfelső emeleten érkezésemkor pont egy fiatal hölgy telefonált elég jól hallhatóan és közben a szemkontaktust is felvettük. Mivel hétvége volt, nehéz eldönteni hogy magánlakás, kolléganők vagy iroda van ott.

    Bent a lakásban a higiéniával semmi gond nincs, a tetthely egy félfallal leválasztott rész, közvetlen összeköttetéssel a fürdőszobához.
    Utóbbi viszont elég viseltes - a tisztasággal itt sincs gond, viszont a zuhanykabin esik szét és a zuhany is az "űrkorszakból" itt maradt két nagy "fémgombás" csappal bír, amit szerencsére Marcsi gyorsan elmond hogy miként kell kezelni. Igazából a kabinajtót is segít becsukni, de ha egy arra járó MT vinne neki néhány új görgőt szerintem nagyon hálás lenne érte, mert a tulaj ezzel nemigen foglalkozik az elmondása szerint.
    Tusfürdőből és szájvízból bőséges a választék, a törölköző és a kilépő is puha, van külön törölköző-szárító is, szóval ilyen szempontból nagyon otthonos, kellemes érzésem volt.

    Maga a tetthely egy dupla matracos ágyon zajlik, ami erősen hullámozhat komolyabb igénybevétel alatt - viszont pont jó magasságban van ha az ember az ágy mellett állva akarna huncotkodni. Ez az én esetemben jól jött.

    A beszélgetés során kiderült, hogy Marcsi sem igazán kedveli ezt az új lakást, már nézelődik új hely iránt. Egyrészről sajnálom, mert a lokációja és a lakás elosztása tök jó; másrészről a fentebb felsorolt anomáliák miatt - amikről nyilván nem Ő tehet - teljesen megértem.
  • Hirdető külseje:

    Marcsi megjelenése a képeknek teljesen megfelel, amit nem tudnak a fotók átadni az a kellemes személyisége és bája. Kerek és kemény cicik, amik melltartóval és anélkül is ugyanúgy állnak; hasonló popsi, amit élvezet simogatni és fogni is. Ezzel most semmi újat nem mondtam, tudom, megénekelték már sokan előttem.
    Egy fekete egyberuhában nyitott nekem ajtót, színben hozzáillő fehérneművel és magassarkúval - kérésemre a legtöbb ruha már a szobába visszatérésem után lekerült. Minimális rúzs volt rajta, amit az első néhány csóknál el is tüntettünk, tehát nem volt zavaró. Marcsi elég természetes jelenség, a szemei nagyon szépen, de nem túlzóan ki vannak húzva - ez nagy gyengém.
    Ruha nélkül látva is nagyon szép leány, kockás has helyett nőies idomok várnak minket, a combok tövénél izgatásra jól reagáló csikló és izgalom hatására gyorsan harmatossá váló punci, kellemes méretűre duzzadó szirmokkal.
  • Action:

    Másfél órára érkeztem, amit végig ki is töltöttünk.
    A lakásba beérve puszi-puszi, majd a nagy melegre való tekintettel már az ajtóban vetkőzni kezdtem - később kiszúrtam, hogy az egy emelettel feljebb lévő lakás ablakából ide még pont belátni, szóval ezt másnak nem ajánlom. Marcsi kedvesen körbevezetett, adott egy törölközőt, segített a zuhanykabinnal és -ajtajával, majd kiment a fürdőből, de a nyitott ajtón át még évődtünk egymással kicsit. Megkértem, hogy mire végzek, meztelenül várjon; ez nekem mindig megalapozza a randi hangulatát és a barátnős illúziót.

    A tisztasági körök után Marcsi bugyiban és magassarkúban, az ágyon ülve várt, így a maradék ruhadaraboktól már együtt szabadultunk meg. Annyiban igaza volt Marcsinak, hogy a köztünk lévő magasság-különbség (több, mint egy fej) miatt gyorsan váltottunk vízszintesbe. Ehhez persze semmi köze nem volt annak, hogy már napok óta ábrándoztam arról, hogy befurakszom a combjai közé és addig nyalakodom, amíg remegve el nem élvez - így tehát először folytattuk a csókolózást és kemény 2 percig még a cicijétől is távol tartottam magam.
    Viszont ennél tovább nem tudtam húzni a húrt és gyorsan a tárgyra tértem, belefeledkeztem alkalmi kedves szirmaiba és közben simogattam, ahol értem. Marcsi hozzáállására jellemző, hogy nem csak feküdt és élvezte a dolgokat, hanem ő is cirógatta a karomat, halkan szuszogott és egy idő után pihegni is kezdett. Közben időnként találkozott a tekintetünk, én némi biztatást olvastam ki belőle, hogy jó úton járok, ne hagyjam abba. Nem túl hangos lány, nincs is sikongatás meg színház nála, de ha figyeled a légzését, azzal nagyon ügyesen tud vezetni. Jó ritmusban haladtunk, tudtam, hogy mikor vethetem be az ujjamat - szigorúan egyet, mert Marcsi elképesztően szűk -, talán az élvezés pillanatát is sikerült eltalálnom, bár én mindig szeretem kicsit túlhúzni és utána is kényeztetni.

    Nagyjából egyszerre gondoltunk a váltásra, helycserénél szólt, hogy inkább két párnát használjak a mozizáshoz, mert egy még neki is lapos volt (figyelmesség!). Előzékenyen úgy helyezkedett, hogy lássak és elérjek mindent, majd megkezdte a felkészítésemet az előttünk álló tornamutatványra. Mélytorokra meg ilyesmire nem kell számítani, de nagyon egyéni és finom a technikája, ügyesen játszik a nyelvével és maximálisan kihoz mindent, amit az ő és az én méreteim lehetővé tesznek.
    Sokáig nem akartam ezzel húzni magam, mert már nagyon vágytam arra, hogy benne lehessek, így némi síkosítás után újra a punciját izgattam egy ujjal, majd váltottam és próbáltam előkészíteni a terepet a popsi tájékán is. A higiéniára itt sem lehet panasz, Marcsi nagyon odafigyel erre is.

    Néhány perc francia után védelmet kértem (mindig sajátot viszek, kettő közül is választhatott ezúttal alkalmi kedvesem), majd megbeszéltük a menetrendet: először egy kis hagyományos misszizés, utána pedig megpróbáljuk a popsit. Hát, ez majdnem nem sikerült, amikor szemből elmerültem Marcsiban és ő bíztatni kezdett nagyon kellett koncentrálnom, hogy végig tudjam vinni a menetet. Picit játszani kezdtünk, ujjal és farokkal is izgattam a csiklóját, néztük ahogy ki-be jár benne, de rövidesen átkéredzkedtem a popsijába így szemből.
    Lehet, hogy ez mentette meg a napot, ugyanis nem nagyon sikerült a mutatvány, így már túl nagy voltam Marcsi szerint, így javaslatára kutyusba váltottunk és így próbálkoztunk - előbb ő akart rámozogni (gondolom, nem bízott az önuralmamban), de aztán megkértem, hogy inkább helyezkedjen el kényelmesen és majd mozgok én az ágy mellett állva.
    Bár szubjektív, de fontos megfigyelésem: az én átlagos méreteimmel, gumiban, nincs különbség Marcsi popsija és puncija által nyújtott élmény között. A dupla matrac és némi igazgatás után pont - számomra legalábbis - kényelmes pózba helyezkedtünk, a ritmust is összehangoltuk és finom, de mély és intenzív dugásba kezdtünk.

    Egy másik régi vágyamat kiélendő, megkértem Marcsit, hogy hátranyúlva izgassa magát egy kicsit, majd én is besegítettem a puncijánál kicsit, miközben fent a popsiját dugtam. Mint már többször írtam, Marcsi tényleg nagyon szűk, így az ujjaimmal nem mertem elkalandozni a hüvelye felé, nem akartam egy véletlen rossz mozdulattal elrontani a dolgot.
    A sok-sok inger és Kedvesem nyögései annyira felspannoltak, hogy átadtam magam az élvezeteknek és a mókázást abbahagyva, fenekét gyúrogatva és széthúzva hágtam fel a gyönyör csúcsaira, az orgazmus előtt már csak annyira volt időm, hogy megkérdezzem, össze-tejszínhabozhatom-e az arcát? Marcsi gyorsan fordult, felkönyökölve, haját kezével copfba fogva gyorsan a farkam elé helyezkedett és már indult is a kitörés, aminek az intenzitása engem is meglepett, ő pedig még sikkantott is egy nagyot.

    Megint Marcsi kedvességét dicséri: nem hogy nem ugrott el, hanem még mosolyogva meg is mutatta a közös mandalánkat, kicsit még mórikálta magát, majd megkérdezte, nem baj-e ha ő most gyorsan elugrik lezuhanyozni, illetve kérek-e valami frissítőt a nagy menet után. Néztünk egy órát, megállapítottuk, hogy ebből már második menetre nem lesz idő (meg erőm se biztos, hogy lett volna), úgyhogy kellemesen kifújtuk magunkat, ittunk egy-egy vizet, beszélgettünk pár percet ingatlanokról és lakótársakról, aztán én szedelőzködni kezdtem és egy csókkal elváltunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Marcsinál az elszámolás nagyon kedvező, egy órára pont nagykorú a csokor, amit a Bővebb infóban és VTR-en is megtudhat az ember és a helyszínen se változik. A VTR-t amúgy is érdemes használni nála, legtöbbször valamilyen kedvezményt is ad érte, de a randi idején amúgy is volt egy "minden-extra-alapban" nyárindító ajánlata.
    Számomra nem kérdés, hogy enélkül is megérte volna, plusz másokkal ellentétben Marcsi a hosszabb együttlétekre is nagyon kedvező díjszabást ad. Úgyhogy minden arra mutat, hogy meg kell látogatni ezt a lányt!
  • Összkép:

    Marcsi egy nagyon kedves lány, aki tényleg barátnős élményt ad és azt konstans magas fokon. Nem hiszem, hogy forgatókönyvek alapján dolgozna, inkább azt szereti, ha a partnere irányítja és az ő kedvére tehet. Elmondása szerint sokat fejlődött a kezdetekhez képest - pedig az sem volt semmi! - és szerintem pont most van abban a kiváló időszakban, hogy még kedvesen és odaadással fogadja a vendégeket, odafigyel és a kedvükben jár és se "sztárallűrjei", se link dolgai nincsenek. Fiatal, önmagával és az adottságaival tisztában levő, azokkal élő, nagyon jó kedélyű és -szívű leányt ismertem meg benne, bátran ajánlom mindenkinek, hogy látogassa meg!
Happy Massage