• Bella

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam kora reggel, egy nappal a randi elött. Pár csörgés után felvette, aztán amikor megkérdeztem h másnap reggeli időpontban elérhető, akkor visszahívást kért. Mikor visszahívtam lebeszéltük az időpontot és a részleteket, minden flottil ment, nagyon kedves volt a telefonban is.
  • Megközelítés:

    A cím teljesen egyértelmű, aki kicsit ismerős a kerületben nem tudja eltéveszteni. Gyalog mentem a közeli bevásárlóközpontból, ami egy kellemes 10 perces séta volt. Parkoló is volt még, de ez nem számított.
  • Helyszín:

    A ház egy régebbi bérház, körfolyosós, semmi extra. A lakásban minden szépen ki van alakítva a célnak megfelelően és tisztaság van. A fürdő is kifejezetten ízléses, sok-sok tusfürdővel, szájvíz és kispohárka kikészítve. Kaptam egy szép nagy törülközőt is a tisztálkodáshoz. A masszázs szoba tágas egy nagy matraccal a közepén és mellette egy hatalmas tükör, amiben végig lehet követni az eseményeket.
  • Hirdető külseje:

    Bár a képek retusáltak, Bella esetében ez szinte semmit nem jelent. Egy gyönyörű istennő várt az ajtó mögött a félhomályban. Nehéz kivetni valót találni a megjelenésében, egy igazi bombázó, hatalmas és formás mellekkel, gyönyörű kerek popsival, szép szabályos arc, csillogó szemek, angyali mosoly, lapos poci, gyönyörű frissen borotvált punci és isteni illat.
  • Masszázs:

    A masszázs kellemes volt, olajjal csinálta, azt választottam. A talpaimmal kezdte, nagyon jól esett. Aztán a lábak és egyre feljebb a hátamon egészen a nyakamig végigmaszírozott. Nem professzionális masszázs, de kifejezetten jól esett, kellemesen ellazított és hát ugye, nem is ez a fő atrakció egy ilyen esemény kapcsán. :-)
    Egyébként tök jól lehetett vele beszélgetni is a masszázs közben, szóval ez a rész is jól ment.
  • Kényeztetés:

    Bella két kényeztetést ajánlott fel, végül egy lett belőle. Az elején történt, először hasra feküdtem a kérésére, aztán jöttek a finom és érzékeny simogatások. Közben valamikor lekerültek a még fennmaradt kis ruhadarabok is, melltartó és bugyi, de hogy pontosan mikor azt nem tudnám felidézni. Aztán finoman elkezdett puszilgatni csókolgatni a hátamon és a fenekemnél, csodálatos volt. Közben a nagy tükörben figyeltem a hihetetlen domborulatait ennek a lánynak. Aztán jött a megfordulós kérdés, persze hogy volt kedvem. :-) A mellei közé kapott és így maszírozta érzékeny részemet. Mikor kellően felizgatott, megkertem feküdjön mellém hogy én is megcsodálhassam és végigcsókolhassam. Hihetelenül kellemes volt minden része, egy-két szájrapuszi is volt, mellbimbó kicsit érzékeny, puncit sem hagyhattam ki.
    Aztán egy idő után az ajkai közé vett és egy kellemes franciában részesültem. Gyöyörű ajkai fel és le mozogtak rajtam, nem is bírtam sokáig azt a fantasztikus élményt, hamarosan a szájában végeztem. Ki is szaladt öblíteni, majd utána megmaszírozott. Fantasztikus élmény volt...
  • Elszámolás:

    Extrákról nem esett szó, az elszámolás a megbeszéltek szerint teljesen korrekten ment, utólag tettem le a kis asztalra az előre megbeszélt összeget, ami nagyon megérte az élményt.
  • Összkép:

    Bella egy gyönyörű és csodálatos lány, ráadásul végig azt éreztem hogy folyamatosan ügyel arra hogy a kereteken belül mindent megkapjak. Minimum egy felejthetlen értékelést adtam volna, de sajnos nem lehetett.
    Köszönöm Bella, szuper az új képed! (is) ;-) :-)
Happy Massage