• Zsófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, mert hoppon maradtam egy másik lánynál, így gyorsan B verzió után néztem, aki azonnal hívható és fél órán belül tud is fogadni. Zsófit nem lehet közvetlenül elérni. Telefonközpontossal tudunk beszélni, aki kedvesen tájékoztat.
  • Megközelítés:

    Kocsival egyszerű. Marina part. Mivel a másik lány, akihez alapból mentem, ugyancsak a Marinán rendelt, így nem is kellett újabb parkolót keresnem, csak a szomszédos utcába átsétálnom. Az élethez kell némi szerencse. 😃
    A parkolóhely keresésre amúgy nem árt némi időt szánni, mert a szomszédos telken lévő építkezés miatt elég nehézkes a parkolás.
  • Helyszín:

    Marina part, újépítésű ház. Sajnos az előtérben a voda-nak meggyűlt a baja a sok vasbetonnal, így vissza ki kellett mennem a kaputelefonhoz, hogy értsen is merre tovább a kapualjból.
    Az előtér elég sötét volt, legalábbis míg a szem hozzászolik a folyosói fény után, de a szobában nincs félhomály.
    Zuhanyzóban van megfelelő mennyiségű tusfürdő, szájvíz is rendelkezésre áll.
    Szobában a földön tatami, amin elhelyezkedhetünk, mellette a falon tükör. Ruháknak van helye. Törölköző nem a legnedvszívóbb fajta, de meg lehet vele bírkózni a vízcseppekkel.
  • Hirdető külseje:

    A képek elég jó szögből készültek a valósághoz képest, de a képeken látható hosszú-hullámos szőke hajzuhataggal nem találkoztam. Zsófi egy amolyan kedves-aranyos szomszédlány benyomását kelti. Bőven letagadhatna a korából, mert az arca és teste alapján max 18-19-nek néztem. Vékony, alacsonyabb, fehér bőrű erdélyi lányka.
    Egy bordó színű fehérnemű szettben fogadott.
  • Masszázs:

    Mivel aljas módon másfél órára mentem, így mindkét kényeztetés előtt egy kis masszázs is volt, ez az első körben még fehérneműben zajlott, sok szakszerűség nem volt benne, de kellemesen teltek a masszázs percek, tényleg ellazított, jól esett, de benyúlások nem voltak, csak a fordulhatsz vezényszó. Aztán a második felvezető masszázs előtt már lekerült a bugyi is és az elsőhöz hasonló masszírozást követően a fordulás után jött egy kis csúszkamasszázs, ami jó lett volna, ha az érzés nem egy körömkefével való sikálásnak érződött volna a borosta miatt. Ez annyira nem volt jó, mint amennyire lehetett volna. Ezért kár volt.
    A kölcsönös franciát sajnos visszautasította, mondván itt rajtam a hangsúly és az a lényeg, hogy én jól érezzem magam. Pedig én akkor érzem magam igazán jól, ha a partneremet is örömökben részesíthetem.
  • Kényeztetés:

    A kényeztetés sajnos nem volt túl változatos. Mindkét körben a makk aljáig sikerült csak bekapni és inkább kézzel, mint szájjal ténykedett. Érzésre 70-30% lehetett az arány. Sok érzelmet nem vitt az együttlétbe, de mindkét “kényeztetés” sikeres volt, így a kitűzött cél teljesült.
  • Elszámolás:

    Utólag került rá sor, a program közben kért NFVSZ extrával megtoldva a mostani másfél órás átlag felett kicsivel.
  • Összkép:

    A képek alapján egy picit másabbra számítottam, de a külalakkal nincs amúgy semmi gond, csak a képek egy kicsit mást sugallnak. A kényeztetés, inkább kényszerfeladat számára, amit le kell tudnia, mint kényeztetés.
Happy Massage