• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Köszönöm kedves 🥰
    Igazán jól éreztem magam 😍 szeretnék ismétlést majd 🤩 csók

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon, üzenetben egyeztettünk. Gördülékenyen ment a dolog.
  • Megközelítés:

    Cím könnyen megtalálható. Parkolás fizetős és helyet sem egyszerű találni. BKVval is jól megközelíthető.
  • Helyszín:

    Lakás jó állapotú, célnak tökéletes. Fürdő tiszta, a zuhanykabin ajtaja kicsit trükkös. Tiszta türcsi, többféle tusfürdő, szájvíz.
  • Hirdető külseje:

    Élőben talán még csinosabb, mint a képeken. Sokkal mosólygósabb.
  • Action:

    Zuhany után ölelkezés, simogatás, puszi a nyakára. Végigsimogattam pici testét az ágy előtt állva. Kérés nélkül elém térdelt és franciázni kezdett. Tényleg egyedi a technikája. Nem veszi be túl mélyre, inkább csak a végét kényezteti, de azt nagyon ügyesen. Óvatos kézi rásegítésre mélyebre engedi, de nagyon óvatosan, érezhetően ez nem az ő műfaja, de nem is ígért ilyet. Mivel nem beszéltünk meg konkrét forgatókönyvet, így kicsit megállítottam, és rákérdeztem, hogy a popsit bevállalja-e velem. A válasz szerencsére igen volt, így fejben gyorsan összeraktam a további programot, ő meg közben ügyesen franciázott tovább. Élveztem még kicsit finom ténykedését, majd elengedtem magam. Szájában tartott végig, majd mikor kiengedett illedelmesen nyelt egyet 😀.
    Lerogytunk az ágyra, kis pihi, kölcsönös simogatás, közben beszélgetés, bár nem vagyok az a nagy társalkodó.
    Mikor kifújtam magam, újra bevetette ügyes kis száját, és hadrendbe állított, amit ismét nagyon élvezte. Gumi fel, popsija alá párna, és szemből vettem birtokba szűk kis punciját, miközben felhúztam a lábát. Váltottunk doggyba, és közben kezdtem simogatni a popsiját is, aztán mikor kezdtem fáradni átadtam az irányítást, hogy bemutassa lovagló tudományát. Volt is mit 😀 Ügyesen mozgott, közben elkeztem játszani a popsijával is, amihez kértem némi síkosítót. Nem akartam, hogy idő előtt érjen a vég, ezért javasoltam, hogy térjünk át a popsira. Szemből kezdtük, de kérte, hogy inkább doggyban csináljuk, mert ehhez nagy vagyok neki. Ügyesen megfordult, én meg tovább élveztem fiatal csinos partnerem odaadását. Egy idő után a kutyából hasonfekvés lett, de nekem így még élvezetesebb volt. Mikor kifulladtam, kértem, hogy a szájával végezzen ki, ha időnk engedi. Tisztálkodás után én az ágyon feküdtem, ő meg felém hajolt és ügyesen franciázott ahogy kértem. Rágörcsöltem, hogy kifutunk az időből, és el is fáradtam, így a második kör befejezetlen maradt, de ez az én hibám, megbeszéltük, hogy nekem ez most nem jön össze másodszorra.
    Gyors tusolás, öltözés, bővebb infó alapján a piszkos anyagiak, búcsúpuszi.
  • Elszámolás:

    Elszámolás utólag, az igénybevett extra alapján, bővebb infóban szereplőknek megfelelően.
  • Összkép:

    Teljes mértékbe azt kaptam amit vártam. Adatlapnak és az itt szereplő beszámolóknak megfelelt minden. Ha tudom visszatérek.
Happy Massage