• Szofi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon érdeklődtem a kora délutáni órákban, szinte azonnal felvették. Szofival beszéltem, aminek nagyon örültem. (Szalonról van szó, így ez nem lehetett törvényszerű.)Hangja kedves volt és szimpatikus, nálam ez az első benyomás nagyon fontos. Röviden -de nem gépiesen - összefoglalta a tudnivalókat, két óra múlva már találkozhattunk is. Első alkalommal egy ismerkedős órácskát kértem.
  • Megközelítés:

    Marina part. Autóval érkeztem, a parkolás a ház melletti zsákutcában sikerült, kb. 30 méterre a bejárattól. Tekintettel a szakadó esőre, ez most különösen nagy öröm volt számomra. A cím pontos, nagyon könnyen megtalálható, egyértelmű. BKV-val is könnyen megközelíthető lehet a célpont.
  • Helyszín:

    Újépítésű, modern társasházban kifogástalan állapotú és tisztaságú lakás. A fürdő is hibátlan, tágas zuhanyfülke, 8-10 féle tusfürdő. Az egész lakásban félhomály, jó illat, a szoba kellően tágas, szépen berendezett. Mindenhol tükrök, a plafonon is.. A ruháknak szobainas áll rendelkezésre.
    Szalon, többen rendelnek itt. Érkezéskor nem, távozáskor láttam egy másik pár cipőt.
  • Hirdető külseje:

    Az ajtóban egy elképesztően dögös szőkeség fogadott bugyi+melltartó kombóban. Első ránézésre felismerhető. Kedves fogadtatás, elképesztően szexis hang, tökéletes alak. A kölcsönös szimpátia hamar érezhető volt, az üdvözlőpuszi második része már csókba csúszott át.. Cipő le, incselkedés, viccelődés míg a szobába nem értünk, ott adtam át az ajándék csokit. Az incselkedés, beszélgetés közben közeledés, kisebb simogatások oda-vissza. Kaptam egy nagy, puha törcsit és eligazitást a fürdő felé.Szeretem ezt az érzést, mikor a program még el sem kezdődött, de már tudom, hogy jó helyen járok...
  • Masszázs:

    Visszatértem a szobába, ahol a felmelegedett kezemmel már hosszabban is végigsimíthattam azt a gyönyörű testet. Szofi kezemet a mellére tette, hozzám bújt és egy rövid közös relaxációval hangolódtunk össze még jobban az előttünk álló közös élményekre. Ilyet még sehol nem tapasztaltam..Majd hasra feküdtem és kezdetét vette egy elképesztően finom masszázs. A nyugtató zene mellett csak a kellemes, meleg olaj tocsogását lehetett hallani, amit lassú, erotikus mozdulatokkal oszlatott el Szofi először a lábaimon, majd egyre feljebb. Egy 20 percig szó sem esett köztünk, csak néha a tükörben vetettem egy pillantást gyönyörű partneremre, és gondoltam arra, hogy milyen jó dolgom van nekem itt. Szofi finom, lassú mozdulatokkal ingerelte egyre sűrűbben az ágyékom környékét, majd a hátamon kezdett csúszkálni, közben forró nyelvét és csókjait éreztem a nyakamon, fülemen, tarkómon. Hátranyúlva elkezdtem simogatni gyönyörű lábait, közben suttogva adtam tudtára mennyire élvezem a társaságát, ezért szívesen maradnék kicsit tovább az előre megbeszélteknél, ha lehet. Nem volt akadálya... A fordulás előtt még alapos kezelést kaptak a hátsó erogén zónák is, így már félig az őrületbe kerülve vártam a varázsszót.
  • Kényeztetés:

    Megfordultam, egymással szemben ültünk Szofival. Nagyon finom csókokat váltottunk, érzékien csókol a vastag, puha szájával, csodálatos volt. Közben kezeink is elkalandoztak, a nyelves csókok egyre hevesebbek lettek, rövid idő múlva már fekve faltuk, simogattuk egymást. Nagyon kívántam már, hogy mindenhol megkóstoljam ezt a gyönyörű, szenvedélyes, érett nőt, így nyakát, testét, különösen a ciciket végigcsókolva jutottam el a csodaszép csupasz punciig. Először lassan, majd hevesebben nyaltam Szofit, egyre egyértelműbb visszajelzéseket kapva, hogy jó az út, amin járok. Bevetettem egy ujjamat is, ami nemsokára meghozta a sikert, Szofi rángatózva, hangosan élvezett el. Pár percig pihegett, közben puszilgattam, simogattam. Kiskifli-nagykifli pózban feküdve gerjedtünk egymásra újra, kézzel izgattuk egymást, majd mellé térdeltem. Szofi lelkesen, finoman szopott, éreztem, hogy ennek és a hosszú előzmények hatására nem fogom sokáig bírni. Így is lett, hamarosan kivettem a szájából, és kérésére a hatalmas szilikon cicikre élveztem egy tisztességes adagot. Nagyon jól néztek ki a fehér spermacsíkok a barna ciciken, Szofi is megjegyezte, hogy milyen szép lett. Eltüntettük a nyomokat, majd a maradék kis időben beszélgettünk, simogattuk egymást.
  • Elszámolás:

    A végén történt, a kézimeccs idejéből egy focimeccs lett, ami egyértelműen jó döntés volt. A pesti átlagnál egy hajszállal magasabb, amit még egy picit megtoldottam. Szofit magát, a hozzáállását és a körülményeket tekintve teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Egy nagyon jó élménnyel távoztam, a visszatérés szándékának azonnali érzésével. Azt hiszem, ezt akarjuk érezni egy ilyen randi után. Se többet, se kevesebbet. Aki szereti a kedves, közvetlen, értelmes, az érett korosztályba tartozó, tökéletes testű nőket, annak nem kérdés, hogy nagy élmény lesz a találkozás Szofival. Nekem az volt.
Happy Massage