• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Nagyon örültem a találkozásnak ❤️ igazán remélem , hogy találkozunk még 😉 nagyon jól éreztem magam 🥰 sok csók kedves !

  • Egyeztetés:

    Vtr en egyeztettünk napokkal előre hogy biztos legyen hogy el tudok jutni.
  • Megközelítés:

    Le kellett raknom az autót mert ma mindenki beült a kocsiba az eső miatt. Viszont a tömegközlekedés nagyszerűen teljesített. Eléggé a belváros úgyhogy lehet válogatni ajáratokból.
  • Helyszín:

    A lakás egészen kicsi, de amire kell arra tökéletesen megfelelő. Az ágy szuper puha. A fürdő szintén amiben egy kicsi zuhany fülke van, egy emberes. Szóval ha valaki szeretne közös zuhany annak vicces élmény lesz.
  • Hirdető külseje:

    Szuper cuki ez a lány. Az első pillanattól kezdve olyan közvetlen hogy az enni való. Folyamatosan mosolyog, jó kisugárzású abszolút. A ciciket már a fogadó ruhában kiszúrtam, hogy nagyon fognak tetszeni nekem.
  • Action:

    Belépés után ahogy megpillantottam a vendéglátó Matte már tudtam hogy jó helyen vagyok. Alacsony lány mosolygós még a szeme is. Bekísért és mutatta a kis fotelt ahová rakhatom a ruháimat. Lecuccoltam és irány a zuhany ahol egy kicsit meglepődtem, hogy nem tudtam vizet csiholni a zuhanyból. De Marcsi bejött és megmutatta mit hogy, és már jött is a víz a zuhanyból. Vissza a szobába ahol már a kis köntös nélkül várt rám. Ledobtam a törölközőt és odaléptem hozzá. Csókolózásba kezdtünk,igazi barátnős csókok voltak,nem csak a szájrapuszis kategória. Megkértem hogy vegye le azt a kis fehérneműt magáról hadd lássam azokat a csodás melleit. Kemény tenyérbe illő formás mellei vannak, amit nem lehet mellőzni. Nem is tettem. Csókoltam a nyakát, száját,mellét, nagyon finom bőre van. Majd hogy hogy nem letérdelt elém és elkezdett franciázni. Nagyon kellemes szintén barátnős franciája van, órákig tudnám hagyni. Hagytam is egy jó darabig, aztán megkértem, menjünk az ágyra. Ott én térdelve ő pedig előttem kicsit oldalt feküdt hogy tudjam simogatni, és fojtattuk a franciás Dolgokat. Aztán megkértem hogy feküdjön hanyatt hogy vissza adhassak valamit a kedvességéből. Folyamatos szemkontaktus, és mosoly. Mikor éreztem hogy lassan ideje lenne gumit húzni, szóltam neki és ő készséggelfel is ruházott velemajd szemből helyet foglalt rajtam. Az ágy olyan rugalmas volt hogy ahogy lovagolt rajtam csak úgy hullámzott az egész, így volt egy kis vicces felhangja, de én i kább a kő kemény, formáscicikkel foglalkoztam. Jó darabig így is maradtunk. De gondoltam hogy megnézném a popsiját is így lovaglás közben, úgyhogy nekem háttal fordult és így folytattuk. Olyan szép látvány volt a popsija ahogy benne járok hogy nem bírtam tovább egy pillanatig sem és így lett végem. Kicsit beszélgettünk, nagyon arányosan cseverészik, majd zuhanyoztam még egyet. Mivel másodikmenetre tervezett popsira már nem lett volna idő, megkértem hogy még egy picit mutasson abból a lágy franciájából. Készséggel teljesítette is a kérdésemet de sajnos befejezni már nem tudtuk. Így felaljzva távoztam tőle.
  • Elszámolás:

    Egy extra benne van ha vtr en keresztül egyeztetek. Azt ki is használtam.
  • Összkép:

    Nekem nagyon jó élmény volt az első találkozás és szinte biztos hogy nem ez volt az utolsó.
Happy Massage