• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Köszönöm szépen kedves az élményt 🥰❤️
    Mindég csodásan kezdődik a reggelem ha veled találkozom 🥰 mint mindég most is nagyon jól éreztem magam ! Remélni tudom , hogy sok ilyen alkalmunk lesz még . Nem győzöm kivárni a következő randinkat 🤩 csók

  • Egyeztetés:

    Marcsi hirdetésével itt az oldalon találkoztam.
    Mivelvolt már egy-két jól sikerült randink,úgy éreztem, hogy már épp ideje egy ismétlésnek.
    Marcsival elég rendszeresen tartjuk a kapcsolatot,nem okozott gondot a randi megszervezése.
    Belső üzenetben rákérdeztem az órarendje elfoglaltságára, majd telefonon megbeszéltük a másnap ,, hajnali'' randit,amit vtr-n is megerősítettünk.
    Marcsi könnyen elérhető, rendkívül rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Marcsi új búvóhelyre költözött, mely szintén a belvárosban található.
    Közösségi közlekedéssel érkező kalandor számára egyszerű a megközelítés,hiszen a kéjlak közelében áll meg a BKK csodái közül a piros, gumikerekű villamos, buszok,és majd egyszer a metró is, ha elkészül a felújítás.
    GPS ismeri a Vtr-n kapott címet, könnyen odairányít.
    A jelenleg még ingyenes,de belvároshoz méltón pokoli nehéz. Talán egyszerűbb a közeli parkoló házak egyike lehet opció.
  • Helyszín:

    Az új célobjektum egy régi építésű ház nem túl magas emeletén található,amelyet szemmel láthatóan életvitelszerűen használ csinos úrnője.
    A lakásban egyedül fogadja a kiéhezett kalandort, így kizárt a kínos összefutás lehetősége másokkal, diszkréció maximális.

    Játszószoba egy nem túl tágas ,de célnak kitűnő helyiség,itt találunk egy fotelt a ruháknak, egyik oldalt beépített szekrény foglalja el.Apróságokat kisszekrényre helyezhetjük,szintén itt várakoznak előkészítve a következő szeánsz kellékei.
    A randi érdemi,18+ -os része nagyméretű, franciaágyon zajlik,ami azonban kicsit élénken reagál a hevesebb igénybevételre.

    Fürdőszobában tisztaság uralkodik. Tusolni beépített zuhanykabinban lehet, itt viszont a tusfürdő fetisisztákat el fogom szomorítani, mert ugyan nem túl nagy a választék,de azért van elegendő készlet.
    Tusolás végeztével tidzta, száraz kilépőn állva,puha, illatos,törölközővel száríthatjuk magunkat.
    Mosdó szélén szájvíz a kis pohárkákkal elő van készítve.
    Minden feltétel adott a sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.

    Összességében a helyszín tökéletesen megfelel egy élménydús randi diszkrét eltöltésére.
  • Hirdető külseje:

    Marcsi egy csinos fiatal leányzó
    Adatlapján vannak arcos képek is, ezért nagy meglepetés nem érheti a vándort, bár fotói nem igazán adják vissza természetes báját.
    Testalkata alacsony, arányosan formás. Igéző,barna szemét, csókolnivaló ajkait, szép mosolyát sötétbarna félhosszú hajzuhatag keretezi.
    Fehér bőre kellemes,selymes tapintású.Keblei meglepően nagyok, feszesek, szebbet talán rajzolni sem lehetne. Rózsaszín bimbói nem túl nagyok,de meghálálják a kényeztetést.
    Formás lába finom tapintású ,vádlija karcsú,combjai rejtekében megbújó zárt kelyhe illatos,frissen borotvált.
    Kedvesünk egy természetes szépségű, mosolygós fiatal lány, kicsivel túl a tinikoron, annak minden hamvasságával, bájával.
  • Action:

    Érkezéskor telefonos beléptetés,majd fel sétáltam a megadott szintre. Ajtó feltárult, előbújt mögüle csinos vendéglátóm,kinek formás testét csupán egy elől kacéran nyitva hagyott fekete köntös takart,mi alól kivillant fekete bodyja.
    Belépve cipőmet az előszobában hagytam követtem Marcsit a játszószobába,ahol átadtam Neki csekély ajándékomat.

    A fotelba raktam ruháimat, majd egy puha törölközővel a kezemben,Marcsi kíséretével elrobogtam a fürdőbe, hogy lerendezzem a higiéniai protokollt.

    Babaszobába visszatérve az ágy mellett állva,lágy csókolózásba kezdtünk, miközben megszabadítottam Kedvesemet a falatnyi csipkétől. Csókolózás közben igyekeztünk feltérképezni egymást kezeinkkel, majd váratlanul(?) éreztem,hogy Marcsi elmarkolta a gyanútlan Kispajtit, és kérte,hogy feküdjek hanyatt,mert szeretne kicsit játszadozni vezéremmel.

    Engedelmesen a hátamra feküdtem, majd párnát téve a fejem alá kíváncsian mozizva vártam a fejleményeket.
    Tündérkém kacéran megsimogatta , csókolgatta mellkasomat,majd lejjebb haladva megérkezett bűntársamhoz. Először lágyan megsimogatta, körbenyalta Kispajti kobakját,majd a rúdon lefelé húzta izgató nyelvét.
    Lent forró csókkal üdvözölte, majd egyenként megszopogatta a golyszikat, utána ismét felfelé haladt nyelvével a száron.
    Odaadóan nyalogatta, kényeztette cerkámat, majd lágyan ajkai közé eresztette tettestársamat.

    Igaz, nem vette túlságosan mélyre,de kitartóan, lelkesen bólogatott rudamon, időnként pajkosan rám pillantva fokozta a hatást.
    Fiatal kora ellenére hihetetlen érzékkel kényeztetett, megérezve azt,hogy nekem mi esik jobban.
    Mivel nem szerettem volna túlságosan rövid randit,ezért megkértem Tündérkémet , hogy forduljon 69-be,mert kicsit én is szeretnék játszadozni.
    Ezért aztán gyorsan felvette ezt a számomra oly kedves pózt,a kedvelt Déli irányt pedig számhoz is illesztette,mintegy segítve a felfedezést, majd vissza hajolt magára hagyott játékszerére.
    Közben lágyan megcsókoltam hívogató, illatos kelyhét, majd a
    nedves nyílásba nyalintottam. A kedvező fogadtatást érezve,és Marcsi halk sóhaját hallva tempósabban kezdtem kényeztetni kincsét, majd rejtekéből előmerészkedő kéjgyöngyét.Zamatos örömnedve egyre bővebben csordogált,
    Marcsi sóhajai is kezdtek erősödni.Lelkesen nyalogattam nedvét,mint kiscica a lopott tejfölt, közben Marcsi is egyre jobban nyomta ölét a nyelvemre , majd teste megremegett ,elhúzta előlem kelyhét és elröppent, majd jelezte,hogy szünetet kér mert picit érzékeny lett...

    Röpke pihenés után rákérdezett a lovagló pózra. Mivel nem vagyok én semmi jónak elrontója,gyorsan helyeseltem is az ötletet.
    Tündérkém erre felszerzámozta rudamat, majd lassan öle mélyére eresztette izgatott bűntársamat. Lelkes lovasom,miután érezte,hogy helyére kerültek a dolgok,előbb lassú ügetésbe,najd gyorsabb vágtába kezdett.
    Közben vidáman játszadoztam szemem előtt ringó szépséges kebleivel,simogattam ruganyos popsiját. Időnként magamra húztam,hogy váltsunk néhány jóleső csókot.

    De mivel egyszer sajnos minden jónak vége lesz,így megkértem Kedvesemet,hogy szájával vigyen el a beteljesülésig.
    Tündérkém leszállt lováról, levette rólam a vv-t elém térdelt,és máris mohó ajkai közt éreztem magam.
    Könnyű leckét adtam fel Neki,mert rövid idő múlva megindult a kitörés,aminek eredményét pocijába rejtette.

    Kedvesen engedett ajkai között lenyugodni,majd közösen eltakarítottuk a romokat,aztán zuhany, öltözés. Némi folyadékpótlás,és búcsú után egy újabb fantasztikus élménnyel gazdagodva a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Marcsinál egyszerű a matek,mely adatlapon, telefonon,vagy bővebb infóból is megtudható, korrekt módon a helyszínen sem változik. Nagyon régi méretű bokrétáért cserébe nagyon kellemes élményben lesz részünk.
    Szokásomhoz híven érkezésemkor adtam át bokrétámat némi kis boldogság hormon kíséretében, hogy ne kelljen később megtörni a pillanat varázsát.
  • Összkép:

    Marcsival ismét remekül sikerült, emlékezetes randink volt.Nála a barátnős érzés maximálisan adott. Együttlétünk során végig figyelmes, kedves volt, kereste az elégedettségemet. Remekül érzi,hogy mire van szükségünk ,és nem ijed meg a ,,kihívástól'.
    Természetesen ajánlom Őt minden kedves Úriembernek, aki egy fiatal Nő bájaira vágyik .

    Kedves Marcsi!
    Örülök,hogy tudtunk ismét randizni, most is szenzációsan éreztem magam!
    Részemről jöhet a folytatás...
    KÖSZÖNÖK MINDENT !!
Happy Massage