• Timike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel is vette és megbeszéltünk aznapra egy találkozót.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem de nem lehet gond bkk val sem. Pont a ház előtt találtam egy parkoló de ezt akkor még nem tudtam mert a telefonban egy forgalmas térről volt szó. De kis sétával korrigáltam. Nem volt probléma.
  • Helyszín:

    Apró kétszobás lakás, a barátnőjével vannak ott ketten akiről sok mindent nem lehetett megtudni, hiába kérdeztem. Amúgy tisztaság van és hangulat fény.
  • Hirdető külseje:

    A képekhez képest én kicsit másra számítottam, de egyáltalán nem volt nagy eltérés. Nagyon pici cuki csaj,jónagy formás cicik kel.
  • Action:

    Kicsit eltévedtem az emeleten, de egy gyors hívással megint képbe kerültem az ajtót illetően. Az aztó mögött apró lány bújt meg. Cipő le, és irány a szoba. Csokrot előre kérte, természetesen rendeztem is. Majd zuhany ahol a tusfürdő választék több mint kielégítő. Vissza a szobába, egy pár percet kért és annyira is tűnt el a fürdőben. Addig én megnézném a szobában a DVD ket képeket, meg az ital gyüjteményét. Aztán nyílik az ajtó és belibben rajta Timike. Egyből fel lép az ágyra amitől egy magasságba kerülünk és megindult a simogatós,csókolódzós egymásra hangolódás. Simogatom.,markolom ahol csak elérem, és kezdem megszabadítani a fogadó fehérneműtől. Illetve csak szabadítanám, mert a harisnyából nem szeretett volna kibújni, mert lefagy a lába. Jobban szeretem ha semmi sincs ilyenkor a partneremen de gondoltam ennyi nem számít.
    Pár perc múlva invitál hogy helyezkedjek kényelembe és csak ekkor láttam még hogy egy baromi nagy tükör van az ágy mellett. Gondoltam is hogy ebben nagy mozizás lesz majd később. Szóval hanyatt feküdtem de azért vagy két párnát magam mögé raktam, hogy jobb legyen majd a rálátás a történésekre. Szépen lassan, és nagyon finoman kezdett franciázni,olyan lágyan hogy az valami extra erotikát adott az egésznek,addig én simogatni kezdtem a popsiját, amikor is egyszer csak abba hagyta a ténykedést és közölte, hogy azt nem szereti. Mint kiderült nem a simogatás hanem,hogy véletlenül hozzáértem a hátsó bejárathoz. Mondtam is hogy rendben van figyelni fogok. Kicsit később már szerettem volna benne lenni, így megkértem, húzzunk gumit és csücsüljön bele szemből. Készségesen meg is tette.,de előbb még megkértem hogy álljom fölém hogy kicsit visszaadjak a kedvességéből. Eztán pedig már tényleg rám ült, illetve amolyan félig térdelő helyzetbe pzicionált, amitől jobban láttam a nyáltól csillogó punciját ahogy elnyeli a farkam. Egész sokáig maradtunk így, ugyanis a tükör, a szemből látvány, és hogy csókolóztunk nekem nagyon is ideális volt. Vagy 15-20 perc múlva cseréltünk kutyus pózra ami a tükör miatt szintén sokáig maradt. De szerettem volna még szemből is kipróbálni így fordultunk, és kapott egy párnát is a popsija alá. Eszetlen szexi volt ahogy a mellei jártak minden egyes lökésnél, és szintén rengeteget tett hozzá a tükör kiváltképp mikor a vállamra vettem a lábait és úgy fojtattuk. Kicsit elfáradtam, szóval megkértem hogy ahogy kezdtük úgy fojtassuk. Ugyan az a félig térdelő pozíció ugyan az a látvány. Kis vártatva így is lett vége a találkozónak. Letisztogatott, méghozzá elég lelkiismeretesen, majd megkérdeztem hogy még masszírozni e? Mondta hogy persze, de nem profi benne egyáltalán. Ami igaz is de azért kellemes volt. Zuhany és uzsgyi.
  • Elszámolás:

    Nem. Extráztam nem is tudom hogy van e valami esetleg.
  • Összkép:

    Alapvetően jól éreztem magam vele de összesen kB 15 mondatot beszéltünk egymással. Ami persze nem olyan nagy baj, csak egy kicsit fura volt nekem.
Happy Massage