• Maja

  • Beküldte:
  • Maja reagálása

    Köszönöm szépen a beszámolót :)

  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, aztán telefonon ezt meg is erősítettem. Nem először jártam nála.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyen megközelíthető, parkolóhely bőven van. A tömegközlekedést nem tudom, de szerintem elég jól megközelíthető hely.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, a lakás tiszta és rendes. A szobában kényelmes franciaágy, szék és szobainas. A fürdőszoba kádas, tusfürdőből több mint 10 féle.
  • Hirdető külseje:

    Mivel nem először találkoztunk, nekem nem volt meglepetés. Gyönyörű arc, csodálatos szemek, csábító mosoly, de ez a képeken is látszik. Alakja nagyon vonzó, kicsit kerekedett a popsi a legutóbbi alkalom óta, de ez igazán jól áll neki. Karcsú szexi lábak és közepes, tenyérbe illő mellek. Egy rafinált ruhában fogadott, amely a sok kivágáson keresztül sejtetni engedte idomait. Nagyon kedves, mosolygós lány, élveztem a társaságát.
  • Masszázs:

    Fürdés után hozzá léptem és átöleltem, amit viszonzott. A kényeztetéssel kezdtünk, utána jött a masszázs. Talán 20 percünk maradt a masszázsra, és talpmasszázst kértem. Nagyon jól csinálta, néha az egész testem bizsergett tőle. Közben beszélgettünk, sok érdekes dolgot tudtam meg róla. Nagyon kedves és mosolygós volt végig. A végén kaptam még egy pohár vizet is.
  • Kényeztetés:

    Tehát fürdés után állva simogattuk egymást, majd megszabadítottam a ruhától, egy kis piros tanga maradt csak alatta. Simogattam a popsit, puszilgattam ahol értem, majd ajkaink közel kerültek egymáshoz, nem húzódott el, hanem egy érzéki csókban forrtunk össze. Ettől már igencsak beindultam és ágaskodni kezdett a szerszám, így megszabadítottam a kis bugyitól is, majd mögé állva a popsi gömbök között mozgattam a bambuszrudat. Közben kezemmel a melleket simogattam vagy egyik kézzel a melleket, másikkal a puncit. Ő is aktívan benne volt a játékban, mozgatta a popsiját és a kezével is hátranyúlt simogatni. Kis idő múltán javasoltam hogy próbáljuk ki a csúszka masszázst. Olajat vett elő, amivel alaposan bekenegettem a ciciket, a popsit és a hasát is. Ő engem kent be közben, lágyan és érzékien izgatva a szerszámot. Hanyatt feküdtem, ő pedig oldalról kezdett csúszkálni. Melleivel és hasával izgatott, miközben én a puncit és a popsit fedeztem fel kezeimmel. Érzéki, lassú mozdulatokkal egyre nagyobb amlitúdóval csúszkált, így duzzadó farkam egyre közelebb került ajkaihoz. Először csak érintette, aztán egy pillanatra már a nyelvével ért hozzá, majd egy nagyobb nyalintást is kapott a makkom. A következő hullámzással teljesen a szájába kerültem. Aztán kicsusszantam onnan, majd ismét ajkai közé vett, ezúttal kicsit mélyebbre. Harmadikra már nem eresztett el, érzéki kényeztetésbe kezdett, nyelve táncot járt a makkon, aztán jobban bevett, de közben kezével is izgatott, kiegészítve a mozdulatokat. Bő nyálat csorgatott a szerszámra, aztán újra bevette, majd megint csöpögött a nyál, őrjítően erotikus volt csak nézni is, hát még érezni. Közben egyik kezével a zacsit izgatta. Aztán egy picit lejjebb vándoroltak ujjai, érintette a gátat, majd még lejjebb jutott, itt megállt és kívülről izgatott. Közben ajkai egyre gyorsabban jártak fel és le a kéjrúdon. Ezt az ingercunamit már nem lehetett sokáig bírni, jeleztem hogy jövök, és nyelve helyett a mellbimbójával izgatott tovább, így ért a robbanás. Utána még sokáig nagyon lágyan simogatott, teljesen megvárva míg elülnek a hullámok.
  • Elszámolás:

    Utólag történt, teljesen korrekt, extrákról nem tudok.
  • Összkép:

    Fantasztikusan jól éreztem magam egy fotómodell szépségű gyönyörű lánnyal, aki emellett még nagyon kedves is volt, és kimagasló erotikus élményben részesített.
Happy Massage