• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Képei keltették fel figyelmem, ami arra ösztönzött tárcsázzam a megadott számot és ezt pont akkor, amikor "Most hívható" jelzés volt az oldalán. Szerencsémre ö vette fel a telefont kedves hangján és mindenről készségesen tájékoztatott, amire kíváncsi voltam, aminek a végén megegyeztünk egy esti időpontban, amikor tiszteletem tehetem nála.
  • Megközelítés:

    Az épületet megközelíthetjük tömegközlekedési eszközökkel, busz, villamos megállóitól 5-10 perc sétát kell megtenni a kapuig. Ezen kívül autóval is mehetünk, de arra mindenképpen figyelni kell, hogy aki 19 óra előtt érkezik, annak fizetni kell a parkolásért az utcában, mivel ez magán út és nem vonatkozik rá az ingyenes parkolás. Az egyértelmű címet telefonon kaptam GPS ismeri, odanavigál. Megérkezésemkor a kapu bejutási kódját telefonon kaptam volna, ha éppen nem abban a pillanatban lép ki valaki a kapun, amin bejutva a folyosó végén található liftek közül az egyikkel a megadott magasabbik szintre megérkezve és onnan kilépve jobbra indultam el a lakás ajtajáig, ami kinyílt mikor megálltam előtte.
  • Helyszín:

    Belépve a bejárati ajtón a mögötte álló mosolygós kedvesem megkért vegyem le cipőmet és hagyjam az előszobába a többi cipő mellett, amik ott sorakoztak majd az előtérből a nappaliba lépve a baloldali szobába invitált. A többi szoba, ahol a kolléganői rendelnek függönyökkel vannak diszkréten elválasztva, amik mögött természetesen ajtók vannak. A mi szobánkba belépve rögtön szemben egy fotel vár arra, hogy letegyük ruháinkat és egyéb tárgyainkat, de aki szobainasra szeretné tenni ruháját azt is megteheti mert az is rendelkezésre áll. Órát telefont a tatami mellett található kis komódra tehetjük, ha máshol nem találnánk nekik helyet. A szobában kellemes hangulatfény és halk meditáló zene szólt.

    A fürdőszoba, amiben most voltam elhúzható zuhanykabin volt, ahol megfelelő mennyiségben találhatunk ízlésünknek megfelelő tusfürdőt. Kilépve onnan száraz kilépőre léptem és a nagy jó nedvszívó törölközővel itattam le a vízcseppeket magamról. A mosdónál oda volt készítve szájvíz és a kis poharak, amit használjunk bátran.
  • Hirdető külseje:

    Képei után a valóság sem okozott csalódást mert egy mosolygós szép arcú, hosszú szőke hajú nagyon csinos lánnyal találtam magam szemben mikor az ajtó mögül kilépett. Fekete csipkés body volt rajta, ami kiemelte szép melleit, formás popsiját. Melleit sebészi úton tették még tökéletesebbé, amik fogásra természetes benyomást keltettek bennem és amikor ujjaimmal érintettem rózsaszínű, nem túl nagy bimbóit, azok csúcsosodással reagáltak rá. Testén nem túl kirívó, ízléses tetoválások is találhatók, amik jól harmonizálnak testével. Szemei igézőek és szinte úgy mosolyognak, mint ő maga. Ami még nagyon tetszett, hogy mezítláb fogadott mert így volt összhangban természetességével.
  • Masszázs:

    Megérkezésem után bekísért a szobába és amíg vetkőztem beszélgetve kezdtünk ismerkedni majd megkapva a törölközőm kikísért a fürdőszobáig majd meglepődve tapasztaltam, hogy az ajtó előtt megvárta míg végzek, ami jól esett. Utána egy rövid ellenőrzést tett a fürdőben, hogy minden rendben van és már jött is utánam.

    Hasra feküdtem a tiszta lepedővel szépen vetett matracra majd megkérdezte mivel szeretném, ha megmasszírozna olajjal vagy krémmel. Ezt teljesen rábíztam, amivel neki könnyebb - mondtam, így az olajat választotta. A fekete body a masszázs alatt végig rajta maradt és a fejem felett lévő tükörből jól tudtam követni masszírozó tevékenységét. Lábaimmal kezdte finom, de határozott mozdulatait és jól átgyúrta vádlimat majd combjaimat. Mozdulataiban szakszerűséget éreztem, ami nagyon jól esett. Popsimnál nem időzött sokat, de nem hagyta ki annak kényeztetését sem. Ezt követte derekam hátam, de itt már nem olyan erősen dolgozott rajtam. Mikor a vége felé közeledett masszázsa átváltott simogatásra, ami popsimnál és lábaim közt is folytatódott.

    Ezek az apró érintések már jelezték felém, hogy eljött az idő a megfordulásra. Mikor szemünk összeakadt a tükörben mosolygós arcát láttam és abban a pillanatban elhangzott a bűvös kérdés miszerint megfordulok-e? Ilyen kérdésnek nem lehet ellenállni és megfordultam. A hátamra feküdtem és néztem, ahogy leveszi szexi ruhácskáját, megmutatva gyönyörű, izgató testét formás melleit.
  • Kényeztetés:

    Ezt követően haját copfba fogva telepedett lábaim közé majd kezeivel simogatni kezdte combjaim, amiket puszik sokasága követett. Olajat tett kezére és elkezdte bekenni csodás kebleit, hasát majd a két halom közé vette akkor már ágaskodó farkam és így csúszkált felém. Simogattam közben oldalát, hátát, de a legizgatóbb az volt mikor feszes popsiját markolhattam. Egy idő után kezébe vette merevségem finoman megpuszilgatta majd makkom vette szájába, nyelvét körbe járatva rajta. Egy darabig így játszott velem majd egyre mélyebben tűntem el szájában. Én eközben simogattam, ahol csak értem. Kisvártatva kezeit is bevetette rámarkolt férfiasságomra, de engem ez nem zavart, sőt izgatott egyre jobban, mint az is, hogy érezni szerettem volna kelyhe minden finomságát ezért megkérdeztem folytathatjuk e 69-ben. Nem váratott sokáig és már fordult is popsijával felém.

    Szép vendéglátóm egy pillanatra sem engedte ki szájából férfiasságom és szopta egyre nyálasabban, kezével továbbra is rásegítve, míg én markoltam popsiját, amit kezeimmel húztam szét benyalva kis pillangói közé. Próbáltam finoman érinteni nyelvemmel, játszottam csiklójával éreztem nedvesedését, hallottam nyögését, de sajnos a csúcsra juttatni nem tudtam. Ezután oldalt helyezkedett úgy szopta, izgatta farkam tovább, de nekem egy kicsivel több kellett belőle ezért megkértem helyezkedjen kicsit közelebb, hogy ujjaimmal be tudjak hatolni akkor már lucskos szentélyébe. Halkan megjegyezte finoman szereti, mire mondtam én is így terveztem. Simogattam csiklóját, punciját, ahol már éreztem mennyire nedves és már csusszantam is be ujjammal, gyengéd mozdulatokkal csúszkálva benne. Egyre intenzívebben szopott éreztem lassan elér gyönyöröm csúcspontja, így tovább ujjaztam majd végig simítottam puncija vonalát is újfent egészen ánuszáig majd vissza ujjammal kelyhébe, ami már tocsogott nedvétől és ennek meg is lett az eredménye mert az összhatások megfeszítették testem, mire kedvesem melleire irányította férfiasságom én meg sóhajaim közt lövelltem ki az utódokat rá majd onnan folyt tovább hasamra.

    Hagyott lenyugodni majd előkerült a papírtörlő és először engem törölt tisztára majd szép mellét. Levezetésképpen beszélgettünk, megkínált frissítővel, amit elfogadtam és jól is esett. Már nagyon kevés időnk maradt, de egy gyors zuhany még belefért így kilesett az ajtón, hogy mehetek-e. Az út szabad volt és elindultam a masszírozó olajat lemosni magamról. Ennek végeztével kiléptem az ajtón, ami előtt vendéglátóm most is őrizte zavartalan fürdésemet, mire meg is jegyeztem igazán bejöhetett volna megmosni a hátam, de mosolyogva azt mondta nem lehet mindent első alkalommal. Ennek örömére meg is állapodtunk ezt legközelebb nem hagyjuk ki. A szobában egy gyors öltözés majd mikor kikísért az ajtóig két puszit és egy ölelést kaptam búcsúzóul egy igazi hamisíthatatlan örömteli mosoly kíséretében. Ezután boldogan mentem most már én is a lift felé mosollyal az arcomon. :)
  • Elszámolás:

    Az elismerés csokra erre az időre kicsit alatta van az átlagnak, de az extrákkal fel lehet tornázni egészen magas szintre, ami az átlagot jócskán meghaladhatja. Egy extrát vettem igénybe, ez pedig az ujjazás volt. Ottlétem alatt a csokor egyszer sem került szóba csak a végén egyeztettünk, hogy jól számoltam-e majd diszkréten az matrac melletti komódra tettem.
  • Összkép:

    Megérkezésem pillanatától kezdve jól éreztem magam mert abban az időben míg nála voltam nem foglalkozott mással csak velem azt nézte miben tehet kedvemre. Mosolya őszinte volt nem megjátszott vagy erőltetett, ami megalapozta a jó együttlétet. Jó beszélgetőpartner sok témára nyitott.

    Kedvessége mögött kis visszafogottságot tapasztaltam, ami első találkozásunknak tudható be. Szeret masszírozni és jól át is mozgat minden izomcsoportot, valamint a kényeztetésben is odaadó, figyelmes. Ügyesen tudja elnyújtani a kényeztetést nem arra törekszik, hogy hamar kivégezzen, ami nagyon jó tulajdonság ebben szakmában. Aki kedvességre jó masszázsra és kiemelt kényeztetésre vágyik egy nagyon szép dekoratív hölgy társaságában, annak azt javaslom keresse fel mihamarabb nem fog csalódni.

    Köszönöm vendéglátómnak a szép estét és ha az élet úgy akarja szerintem látjuk, érezzük még egymást.

    Ui: A palacsinta kérdést még egyeztetjük és megbeszéljük. :)
Happy Massage