• Linda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A találkozó egy hirtelen keresgélés eredménye volt. Igazából az utóbbi időben nem keresgélek , hiszen rátaláltam ezen a felületen egy olyan nagyszerű hölgyre akihez szívesen járok mert messze többet ad mint a sima együttlét. Sajnos nem tudtam vele egyeztetni, mert a szabadidő ami hirtelen adódott nem tervezett volt, így elkezdtem keresgélni mert eléggé régen voltam lányoknál. Szombat lévén eleve kevesebben aktívak, de azok is akiket szerettem volna elérni nem tudtak szabad időpontot adni ami nekem is megfelelt volna. Már le is tettem amikor láttam, hogy Lindánál még jelölve van, hogy elérhető. Utolsó kísérletként felhívtam és adott azonnal egy időpontot azonnalra. A cím ismerős volt és indultam is oda.
  • Megközelítés:

    Kondorosi uszodától pár lépésnyire található az épület. BKK-val és gépjárművel is könnyen megközelíthető. Parkolás kicsit necces. Érdemes a szemben lévő tízemeletes panel mögött leparkolni. Parkolás itt ingyenes a főúton most igen, de hamarosan újra fizetős lesz. A ház előtt nagyon nagy szerencse kell a szabad helyhez.
  • Helyszín:

    Kb. egy évtizede épülhetett új épületegyüttes. Négy lépcsőházból áll. Az "A" jelú ahova kellett mennem igazából már egy másik utcából nyílik. Valamennyi lépcsőházban több lakás is rejt szolgáltató lányokat. Voltam itt már többször pár évvel ezelőtt, de ebben a lakásban még nem jártam. Általában egyszerűen célnak berendezett lakások találhatóak, de nem lelakottak, nem úgy mint ez. Ez sem klasszikusan lelakott, de itt azért már voltak a túlhasználatnak jelei, de lehet, hogy ezt inkább a nem nagy , de fellelhető "művészi rendetlenség" jellegzetes képe okozta. A szoba egészen pici az ágy túl használt nyekergő "zenei aláfestést " biztosít együttlét alatt. Fürdő pici a kád üvegpanelját nem egyszerű úgy nyitni, hogy kényelmesen ki lehessen szállni belőle. Tusfürdők kínálata jó lenne, ha az elhasznál üres flakonok nem lennének szanaszét hagyva , hogy tisztálkodáskor a vendég játsszon egy jót, hogy vajon melyikben van még tusfürdő. (Nekem a harmadikra sikerült Denim márkájúak úgy látszik a legnépszerűbbek.)
    A hely addig diszkrétnek tűnt amíg a másik vendég el nem távozott. Igaz a suttogó hangját ekkor is lehetett hallani végig amíg beszélgetett a másik hölggyel. Többen vannak lányok, mert miután a másik úr távozott olyan hangos beszédbe kezdtek, hogy Linda akciónk kellős közepén elnézést kért és kiment, hogy csendesedjenek már le. Érződött a hétvége hangulata és, hogy utolsó vendégek lehettünk annak ellenére, hogy kora délután volt még csak. Egy szó mint száz voltam már diszkrétebb helyen.
  • Hirdető külseje:

    Arcos fényképekkel hirdet így csalódás nem éri az embert. Igazi szomszédlány tips. Alapvetően helyes átlagos fiatalos kornak megfelelő testtel megáldott lány. Nagyon visszafogott volt ottlétemkor. Mellei arányosak kifejezetten kellemes tapintásúak. Feneke kerek igazi nőies kellemes látványt nyújt. Arca átlagos. Test alkata arányos homokóra típusba sorolható.
  • Action:

    A megérkezéstől kezdve valami zavart visszafogottság jellemezte Lindát. Először úgy tűnt , hogy zavarban van , de leplezni próbálja. A legvégén aztán kiderűt számomra az igazi ok, de ez sajnos akkor már nem javított az együtt töltött idő intimitásán.
    Érkezés után gyorsan elmentem zuhanyozni miután rendeztem az anyagiakat. Az átvett ajándékkal azonnal elment a másik hölgyhöz elszámolni az elszámolni valókkal.
    Ezalatt én a kötelező tisztálkodási szeanszon túltettem magamat és jöttem vissza a szobába. Linda ezután elszaladt ellenőrizni a fürdőt ami azért volt vicces, mert eléggé leharcolt volt az aznapi vélelmezett forgalom után így igazából nem tudom mit ellenőrzött abban a három percben amikor nem volt a szobában.
    Mikor bejött állva kezdtem volna a kényeztetését, de arcát rögtön elhúzta. Megjegyzem ezen a címen a legtöbb lánynál a bővebben telefonon megjegyzés gyakorlatilag a nem vállalom kategóriát képviseli. de marketing szempontjából csak jobban néz ki a "hátha" elvi lehetőség kecsegtetése.
    Magam részéről utálom ezt a mentalitást, mert ha tetszik ha nem egy burkolt átverés. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit vállal, sőt joga van ahhoz is, hogy ha valaki tényleg szimpatikus akkor többet is megengedjen.
    Visszatérve az együttléthez Linda gyorsan megszabadult a ruháitól és kért , hogy feküdjek az ágyra.
    Valahogy éreztem, hogy valami nem kerek ezért megkérdeztem ,hogy ő mit szeret és hogyan. Egy szavas választ kaptam, hogy lágyan.
    Linda ezek után úgy feküdt mellém, hogy fordított helyzetet vett fel. Feje a lábanál az ő lába az én fejemnél.
    Így féloldalas helyzetben kezdte el simogatni nemi szervemet. A lágyság ténylegesen megvolt kifejezetten jól esett, ahogy péniszemet és zacskómat simogatta. Kellemes volt, de kb. tíz perc után már kezdtem fészkelődni, mert azért ettől több is kellen.
    Gondoltam jó biztosan így kedveli ha kézzel kezdi mindkét fél oldalt fekve kényeztetni a másikat. Fölemeltem egyik lábát és kézzel el kezdtem simogatni punciját. Erre Linda is a simogatásból átváltott egy határozottabb húzogatásra ami először még bevezetőnek tűnt, de kiderült, hogy nem. Miközben simogattam punciját és is mozogtam kezében, hogy hátha leesik neki, hogy a rángatás úgy, hogy a fitymám még le sem csúszik a makkomról az nem a legerotikusabb izgatási módszer.
    Miután így sikerült elővarázsolnom a makkomat néha megnyalta a tetejét és kb. a makkom egyharmadát nyelvével körbenyalta majd folytatta a kézi munkát ami nekem inkább egy gyors ráncigálásnak tűn és nem egy erotikus fineszes kézimunkának.
    Nem ez volt messze életem legjobb izgatása sőt, de lehet, hogy más így szeret. Kipróbáltam gondoltam , mert ilyen jó fej vagyok, de többet nem szeretném.
    Ellenben legnagyobb meglepetésemre Linda a kissé fásult hozzá állása ellenére kezem munkájának hatására teljesen benedvesedett. Na ekkor bevetettem ujjaimat. Jól megujjaztam , de finoman ahogy mondta az elején.
    Nagyon nem volt az egész ténykedésben semmi erotikus így a velem egykorú sem tudott igazán kibújni a bőréből. Látva, hogy ő nem fog változtatni a módszerén javasoltam a közös maszturbációt.
    Talán ez volt az együttlét fénypontja. Lába közé helyezkedtem és úgy nézetm. Na itt kifejezetten szép látvány volt ahogyan izgatta magát. Tényleg nagyon lassan és lágyan simogatta kisajkait és ugyanilyen lágyan és lassan ujjazta magát. A látvány szépségének köszönhetően, meg magamnak végre olyan állapotba kerültem, hogy gumit lehetett húzni. Jeleztem ezt az igényemet, mire ő átnyújtott egy bontatlan óvszert nekem. Semmi saját erős kezdeményezést "selfmade" ez is, amibe annyi segítséget kaptam, hogy a bonthatatlan csomagolást ő harapta szét.
    Gyorsan behelyeztem péniszemet Linda hüvelyébe. A nedvességnek és a kiváló tónusosságának köszönhetően ez legalább jó volt. Egészen sokáig reszeletem mert ez nem volt immár egy igazi szeretkezés, de a végén egy jót élveztem.
    Nem akartam sokáig maradni mert nem volt semmi okom rá . Gyorsan rendbe raktam magam és indultam. Meglepetésemre innentől egészen felszabadult lett Linda sőt közlékeny is.
    Mondta ha végeztem várjak , várjam meg mert jön ő is.
    Így tettem, lefelé a házból már együtt jöttünk. Közben az úton miközben ő ment a villamoshoz én meg az autómhoz elmesélte a hellyel kapcsolatos problémát és, hogy most volt itt utoljára.
    Az utcán már kedves mosolygós fiatal lány volt. Gondoltam is magamba miután kedvesen elbúcsúztunk immáron az utcán, hogy valószínű sokkal jobb találkozó lett volna ha nem éppen "menekül" az adott helyszínről és nem ez lesz neki ezen a helyen az utolsó napja nem én leszek itt az utolsó vendége. Igazából nem volt jó és nem is volt jó ez a találkozó. Tipikusan a lehetne jobb kategória, de az események utáni megnyílt Linda és az elmondottak alapján megértettem, hogy őneki én mint utolsó vendég már teher voltam, de megpróbált eleget tenni a vállalásnak (A Telefont nem ők kezelik hanem telefonos.) ezért mindent mérlegelve mégios adtam egy jó minősítést.
  • Elszámolás:

    A hely által kialakított Budapesti átlag alatti rózsaszál . Előre adtam, annyi amennyit a telefonban mondanak.
  • Összkép:

    Leírtam az akció rész végén. Nem fogom meglátogatni még egyszer. Nekem nem érte meg, de megértem a helyzetet ami miatt így alakult. Valahol még respektálom is, de ez az a helyzet amit nem tud kiszámolni a vendég. Nem szerencsés úgy egy lányhoz elmenni, hogy annak az utolsó vendége az ember úgy, hogy éppen "felmond" véglegesen az adott helyen. Ami pozitívum, hogy ez elejétől ott vibrált a levegőben valami feszültség Lindánál ami a közös eljövetelünkkor szűnt meg. Azt értékelem azért, hogy feszült helyzetében is megpróbált helyt állni. A találkozó egy tipikus lehetne jobb minősítést érdemelne, de az utolsó negyed óra ami már nem a randi helyszínén zajlott meglágyította a szívemet így egy nagyon gyenge jó minősítést adtam Lindának. Szerintem ez a tevékenység nem Lindának való erre is születni kell , na ő nem erre született.
Happy Massage