• Timike

  • Beküldte:
  • Timike reagálása

    Kedves vakar , köszönöm szépen az értékelést 🥰
    Ami számomra fura és lekezelő volt / hogy papucsot törölközőt ,tusfürdőt/ ezt még megértem hátha nincs olyan mint itthon használsz / is hoztál magaddal/ eddig valószínű hogy olyan helyen jártál ahol ez hiányos volt , pedig ez szerintem sok lánynak benne van a szolgáltatásban 😂
    ez már eléggé rátette a bélyeget a hangulatra ( ahogy szedted elő a te saját törcsidet papucsodat eléggé lekezelő volt ! Azt tudom javasolni legközelebb ezt tisztázd le telefonba( és akkor nem esik rosszul a lánynak )azt is sajnálom hogy a listerint nem voltál hajlandó használni / ez is elég kellemetlen volt 😒
    Meg annyi hogy jól láttad a hamutartót és gyújtott de az a kedves vendégeimnek van , van aki két akció közt rágyújt köszönöm szépen további szép napot 😘

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, nem vette fel, de visszacsörrentett, felhívtam, másnapra megbeszéltünk időpontot. Kérte, hogy előtte még aznap reggel telefonosan erősítsem meg, ami megtörtént. Ekkor még egy negyed órát igazítottunk az időponton és kész voltunk.
  • Megközelítés:

    Ennél Belvárosabb már nem is lehetne, kocsi szerintem felejtős, én metróztam és sétáltam egyet a gyönyörű időben. A cím amúgy teljesen világos, a bejutás hétköznapi.
  • Helyszín:

    A helyszín egy kis méretű, átlagos lakás. A fürdőszoba rendben van, a tetthelyen félhomály, amit különféle színekben pompázó, színváltó-csillogó fényfüzérek próbálnak bevilágítani. Van a szobában egy közepes méretű ágy meg két szék a ruháknak. Egy elzárt szobából valami kisebb kutya hallatszott. A kisebbre a hangjából következtetek, meg a mini méretű táljából.
    Végig azt hittem, hogy egyedül vagyunk, de aztán a legvégén, már a menetünk után, amikor ki akartam menni mosakodni, Timi mondta, hogy "várjál, kinézek, hogy nincs-e senki", amiből arra következtetek, hogy akár lehetett is volna. Még annyit erről, hogy bár azt írja a hirdetésben, hogy nem dohányzik (és nem is éreztem rajta cigiszagot), de a lakásban valaki azért valószínűleg igen, mert láttam hamutálat és öngyújtókat is, és a szag is érezhető volt.
  • Hirdető külseje:

    A képek Timit ábrázolják. Én saccra a kiírt kornál többre tippelném, de lehet, hogy csak a félhomály miatt láttam így. Rendkívül pici test, óriási mellek, és bár van egy mini pocija, de valahogy ettől is olyan kedvesebb, otthonosabb hangulata van a dolognak. Csendes, visszahúzódó típusú, nem egy nagydumás lány. Összességében nekem szimpi volt.
  • Action:

    Miután visszajöttem a fürdőből, ő is kis időt kért és pár percre a fürdőbe ment, gyanítom, hogy feltakarítani utánam. Visszajött és kezdődött a móka.
    Meglepetésemre úgy kezdett, hogy felállt az ágyra előttem, hogy úgy tudjak közeledni hozzá. Kicsit meglepődtem, de végülis érthető, hiszen tényleg nagyon apró és bár én is átlag alatti vagyok, de így kerültünk egy magasságba.

    Kicsit simiztem meg puszilgattam, majd az ágyra fektettem és ott folytattam ugyanezt, mielőtt elkezdtem volna nyalogatni a punciját is. Ezt egy kis darabig hagyta, de nagy sikereket nem érhettem el nála, mert pár perc múlva, amikor éppen helyezkedtem egyet, ezt kihasználva jelezte, hogy inkább ő használná a száját. Szóval lefeküdtem és elkezdett franciázni. Ütemesen, jó tempóban csinálta, a kezét is használva. Nagyon jól esett és kértem, hogy a golyókkal is foglalkozzon, de arra "én azt nem szoktam" volt a válasz. Sebaj, mondom, a sima francia is teljesen rendben van, pláne, mert külön kérés nélkül elkezdte mélytorkos elemekkel fűszerezni a dolgot. Többször is a szokottnál mélyebbre vette, de nem éreztem, hogy a torkába csúsztam volna, viszont nagyon kellemes élmény volt.

    Kb. egyszerre jutottunk arra, hogy gumit kéne húzni, amit némi törölgetés (engem, magát) után meg is tett és miután kaptam sikosítót is a szerszámra, szépen beleült. Az elején lassabban, aztán egyre ütemesebben mozgott, amit jó volt nézni és érezni. Sajnos elfáradt a lába, így átmentünk misszibe, ahol erősebben megdöngettem. Kértem doggyt is, aminél szólt, hogy azt finomabban szereti csak, úgyhogy kicsit úgy is csináltuk, majd vissza misszibe, ahol elmentem.
  • Elszámolás:

    Előre kérte és én adtam, semmi gondom ezzel, pláne, hogy elsőre voltam. Extrákat nem vettem igénybe. Az elszámolás a tájékoztatásnak megfelelő volt, minden korrekt.
  • Összkép:

    Ha megint a környéken lesz dolgom és egy kis időm, lehet, hogy megint szerét ejtem a látogatásnak. Timi kedves, rendes lány, sokkal inkább barátnős, mint pornós, és amolyan normális, otthonos élmény vele lenni.
Happy Massage