• Kátya

  • Beküldte:
  • Kátya reagálása

    Szia drágám! Köszönöm én is az együtt töltött időt. Sok puszi ☺️

  • Egyeztetés:

    VTR-en jeleztem aznapi randi igényemet, amire nagyon rövid időn belül elfogadó választ kaptam.
  • Megközelítés:

    A VTR-en kapott cím pontos, gps ismeri, autóval mentem, parkolás mindig is nehéz volt a környéken, szerencsére 5 perc sétára van az Alle parkolója.
  • Helyszín:

    Régi ház, de a lakás teljesen fel van újítva. Rend és tisztaság van az egész lakásban (legalábbis amely helyiségekben voltam:)). Előtérben ülő alkalmatosság a cipő levételére, cipőtartó, és akasztó is található a kabátnak. Háló normális méretű, franciágy megfelelő nagyságú, az ágy mellett és a végében is nagy tükör van a falon, szék és ruhainas is megtalálható. Fürdőben zuhanykabin található, rengeteg fajta tusfürdővel és több fajta szájvíz is rendelkezéare áll.
  • Hirdető külseje:

    A képek majdnem visszaadják Kátya szépségét, de csak majdnem, mert sokkal szebb élőben. Nagyon jó alakja van, cickók tenyérbe illőek, feszesek, nagyon formás kemény popsi, hosszú fekete haj, arca nekem nagyon bejött, szerintem nagyon szép lány. Piros melltartó tanga szettben és fekete combfixben fogadott.
  • Action:

    A lakásba belépve Kátya az ajtó mögé bújva fogadott, mikor megláttam szépségét tudtam, hogy jó helyen járok. Kézfogás és puszi-puszi után cipő le és irány a szoba. Pár szó váltás után irány a fürdő, majd visszakisért a szobába. Kérdezte, hogy szeretnék e csókolózni, amire nem mondhattam nemet. Állva kezdtünk ennek neki (nem nyelves csókok, inkább ajak csókolgatások, de nagyon kellemes volt), közben simogattam feszes, nagyon formás popsiját, majd levette a melltartóját és a tangát, combfix maradt és kezeim ügyébe vehettem a cickókat is. Lassan az ágyra kerültünk, közben folytattuk a csókolózást, majd kényelembe helyeztem magamat és Kátya belekezdett francia tudásának bemutatásába. Szépen finoman kezdte, félig eltüntetve farkamat a szájában, majd a golyókat is kezelésbe vette, közben végig a szemembe nézet (hű azoka szemek), majd újra a farkam került a szájába, ami egyszer csak tövig eltűnt a szájában, de nem csak pillanatokra, szépen tartotta is magát rajta pár másodpercekig, közben halk hörgések voltak hallhatóak. Ezeket ismételgette egymás után, közben az ágy melletti tükörben is mozizhattam. Francia érettségi 5-ös :). Nagyon jól végezte dolgát, de szerettem volna én is kényeztettni őt, ezért kértem, hogy cseréljünk helyet. Ismét élvezhettem szájának ízét csókjainkon keresztül, majd a cickókat vettem célba, finoman járt nyelvem a mellbimbón, majd hasát csókolgatva szép lassan eljutottam a szétdobott lábai közé. Csodaszép, illatos, pillangós punciját előszőr finoman kezdtem nyaldosni, majd egyre intezívebben, közben halk sóhajokra és apró rezdülésekre lettem figyelmes. Egy ideig elidőztem itt, de orgazmust nem sikerült okoznom. Az ágyra térdeltem és Kátya négykézláb vett újra a szájába, közben az ágy végében lévő tükörben csodálhattam bepucsított popsiját és punciját. Hamarosan elvettem a játékszerét és kértem, hogy húzzunk gumit, amit készségesen fel is helyezett, megsíkosított, majd lovagló pózban a nyeregbe pattant. Behelyezés után azonnal gyors vágtába kezdett, közben a feszes popsiját markolásztam, hol csókolóztunk, hol a melleit vettem a számba, ilyenkor kicsit lassított az ütemen, majd újra gyors vágtába kezdett. Nem is bírtam túl sokáig, a puncijában élveztem el a gumiba, még ekkor sem hagyta abba a vágtát, csak szépen lassan lassítva fejezte be. Hagyott a punciban lenyugodni, majd leszállás után nedves törlőkendővel szépen letisztogatott.
    Az ágyra heveredtünk, én oldalra ő pedig mellém hasra és beszélgetesbe kezdtünk. Közben a hátát és a popsiját simogattam. Értelmes lány, sokmindenről lehet vele beszélni.
    Kis idő múlva feltettem a kérdést, hogy folytatjuk e, amire igen választ kaptam és a leírt helyzetben feküdve csókolózásba kezdtünk, majd a hátamra feküdtem és újból élvezhettem fantasztikus francia tudását, amit az első körben leírtaknak megfelelőn végzett ismét. A második kör elött mindig kicsit nehezebben megy a merevedés, de itt erről szó sem volt, pillanatok alatt hadrendbe állított. Egy ideig élveztem franciáját, majd jeleztem, hogy kérek gumit, amit ismét készségesen felhelyezett, megsíkosított és a hátulról pózban megegyezve negykézlábbra helyezkedett a tükörrel szemben. Gyors behatolást követően egyből adta a gyors tempót, nem kényeskedett, tolta magát rám rendesen, csakúgy csattogott a popsija. Csodálatos látványt nyújtott mind az én nézetemből, mind a tükörből. A tükörből végig tartotta velem a szemkontaktust. Ezen hatásoknak következtében nem sokáig bírtam és ismét a puncijában élveztem el a gumiba. Most sem állt meg, még tartotta a tempót egy ideg, majd lassítva hagyta, hogy lenyugodjak. Ismét letisztogatott, majd egy kicsit még beszélgettünk. Időm lassan lejárt, ezért felöltöztem és fájó búcsút vettem egy csók kiséretében Kátyától.
  • Elszámolás:

    Árszabása kedvező, régi pesti átlag, bővebb infóban megtalálható, extrákat nem vettem igénybe. A virágszálakat a végén helyeztem az asztalra, szóba sem került addig.
  • Összkép:

    Fantasztikus érzésekkel, remegő lábakkal és kielégülten távoztam. Minden igényemnek megfelelő szolgáltatást kaptam. Kátya személyében egy nagyon szép és pozitív beállítottságú lányt ismerhettem meg, aki tényleg odafigyel a vendég igényeire. Biztos visszatérek még hozzá.
Happy Massage