• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ilyen nem volt, ugyanis máshoz jelentkeztem be aki (érthető okból) nem ért oda a megbeszélt időpontra. A lányok kitalálták, hogy válasszak közülük. Nem felsorakozós választás volt, hanem elmondás alapján. Aki fogadott is nagyon bájos volt és ahogy libegett előttem a folyosón, amikor bekísért, nagyon tetszett! Sajnos az Ő nevét nem tudom. Végül én a szilikon cicik mellett tettem le a voksom. Valahogy arra voltam rákészülve.
  • Megközelítés:

    Cím pontos volt, könnyen megtaláltam. Ingyenes időszakban is fizetős a parkolás. COVID alatt is. Hely van szabad bőven. Ha az épülettel szemben állsz a bal oldalon van a jó bejárat. Ez fontos lehet, mert ezt a nagy épületet körbesétálni szerintem 10 perc. Én szerencsére jó oldalon kezdtem :)
  • Helyszín:

    A lakás új épületben van, hibátlan, a célnak tökéletesen megfelel. A fürdőben volt minden kegyszer ami a tisztálkodáshoz kell. A szobában amiben voltunk, egy franciaágy volt (szerintem még most is ott van :DDD) egy szerintem rossz helyen lévő (lábnál) tükörrel.
  • Hirdető külseje:

    Jázmin külseje a hibátlan kategóriába tartozik. Nem volt viszonyítási alapom, ugyebár fotót, beszámolót nem láttam ezelőtt. Így utólag azt mondom a képeknek teljesen megfelel. Szőke hosszú haj, hatalmas mosoly, ami szinte mindig ott volt az arcán. Gyönyörű csillogó fogsor. Csodálatos alak, nagyon formás szilikon cicik, karcsú derék formás popó és lábak. Tetszetős!
  • Masszázs:

    Miután megtörtént a lányválasztás, kaptam egy friss törölközőt és el lettem kísérve a fürdőbe. Visszatértemkor megkérdezte fogok e kérni extrát, amik ugyanazok mint a kolléganőknél (ezzel képben voltam). Kértem egy csókolózást és mélytorkos franciát. Azért átfutott az agyamon, hogy mindenki mindenben tehetséges vagy csak bevállalják. Jázmin kérte, hogy feküdjek le hasra. A lábamnál kezdtem masszírozni és haladt felfelé. Közben végig kellemesen beszélgettünk, nagyon szimpatikus volt ez az oldala is. Tekergettem a nyakam, hogy lássak ezt azt de hiába. Sajnos a tükör a lehető legláthatatlanabb helyen volt. A masszázs előtt a cicifix lekerült a bugyi fennmaradt. Nem mondanám erősnek a masszázst, de nagyon kellemes volt. Lábaim és a hátam lett megmasszírozva.
  • Kényeztetés:

    Alaposan beolajozta a ciciket és csúszkálni kezdett a hátamon. A feszes szilikon cicik csúszkálása a hátamon megtette hatását és már kezdett kényelmetlen lenni a hason fekvés. Ezután kérte a fordulást aminek nagy örömmel eleget tettem. Jázmin megszabadult utolsó ruhadarabjától is. A csúszkát elölről is megkaptam. A melleit alaposan beolajozta, aminek eloszlatásában nagy örömömre én is részt vehettem. Amikor az arcunk közel került egymáshoz, egy egy puszi elcsattant a számon. A nyelves csók próbálkozásomtól ügyesen mindig kihátrált. Ezt követően lecsúszott délvidékre és a farkamat kezdte kényeztetni. Nagyon lágyan finoman csinálja. A technika kimondottan kedvemre való volt, olyannyira, hogy félő volt, hogy idejekorán végem lesz. Ezért kértem, hogy cseréljünk. A hátára feküdt és én a nyakától kezdtem a puszilgatását. Az olajos ciciknél elidőztem, nem lehet velük betelni. Ezután lejjebb csúsztam és a nyelvemmel kényeztettem. Sajnos kielégítenem nem sikerült, relatív hamar kérte, hogy had kényeztessen ismét Ő engem. Ismét a hátamra feküdtem és Jázmin kezelésbe vette a szerszámomat. Volt here szopogatás ami fantasztikus érzés volt és a környéket sem hagyta ugaron. A francia technika továbbra is a kedvemre való volt, nagyon jól esett a puha, meleg szájában lenni. Elég mélyen bevette de a torkáig nem értünk el így inkább csak félig sikerült eltüntetnie kedvenc barátomat. Amikor már éreztem, hogy nincsen visszaút, jeleztem. Még pár kézmozdulat és elélveztem. A kényeztetés lehet franciás és akár végződhet szájban is, ami egy további extra lenne, ezt nem kértem. Papírtörlővel megtörölgetett, még pár mondatot beszélgettünk, majd friss törölközővel kínált, én beértem az elsővel. Környezet tudatos vagyok :)
  • Elszámolás:

    Utólag történt meg az elszámolás. Az alap rózsaszálak mértéke átlagosnak mondható. Az tartalmaz masszázst, franciát és kölcsönösséget is, szóval egy elég korrekt programot. Az extrák tárháza bőséges. Én a csókot és a DT-t kértem, ami így utólag felesleges volt, nem sok pluszt kaptam érte. Van még ujjazás és NFVSZ is, ezeket nem kértem.
  • Összkép:

    Összességében jól éreztem magam. A program kerek volt, amiért mentem azt megkaptam és Jázmin is nagyon tetszetős számomra. Az extrák tekintetében úgy éreztem, hogy igazából nem vállalná de mivel náluk a szalonban ez a szokás... Az is benne lehet a pakliban, hogy se Ő se én nem számítottunk egymásra. Én mindig "felkészülök" a lányból. Elolvasom a beszámolókat és megnézegetem a képeket, elolvasom a leírását. Ez itt elmaradt, de így is megérte, mert ritkán látni ilyen szépséget és főleg meztelenül :) Ebből a szempontból és a kedvessége miatt szerencsésnek érzem magam!
Happy Massage