• Timike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először pár nappal a randi előtt hívtam, hiszen napi maximum három vendéget fogad, én pedig biztosan szerettem volna eljutni hozzá. Megnyugtatott, ha reggel hívom, még aznap tud fogadi. A részleteket már akkor megbeszéltük. A randi reggelén újra hívtam, ekkor kicsit pontoabban belőttük a címet. Kedves hangja van, készséggel tájékoztat.
  • Megközelítés:

    Csendes, Dunával párhuzamos utca a Ferenciek tere közelében. BKV-val jól megközelíthető. A cím, amit közvetlen a randi előtt ad meg pontos, nem lehet eltéveszteni. Elmondja, hanyadik emelet, merre kell forgolódni a folyosón. Régi, talán több mint 200 éves bérház. Van lift, én a lépcsőt választottam. Munka miatt szoktam arra járni, mindig botrányos a parkolás. Ezúttal viszont szerencsém volt, a sarkon sikerült megállni.
  • Helyszín:

    Előszoba-baszoba-fürdő hármast láttam. Tökéletesen fel van újítva. Belépés után cipő le, majd balra el a szobába. Asztalka, székek, kényelmes franciaágy. Kellemes félhomály, halkan szólt a rádió. Ami kell megvan, tökéletes helyszín. A fürdő kifogástalan, sok tusfürdővel, mindenki válogathat kedvére. Egyedül vár, de elmondása szerint barátnője volta a szomszéd szobában. Tényleg barátnője és nem kolléganője.
  • Hirdető külseje:

    Picike. Nagyon. De tökéletes alkata van. Fanasztikus mellekket, amiket csókolni, gyúrni valami fantasztikus. Összefogott hajjal, egy kis semmiségben fogadott. Most, hogy visszagondolok arra mi is tetszik rajta? Minden. A magassága, az alkata, a mellei, a szeme, a puncija.
  • Action:

    Nagyon kedves lány, lesi minden kívánságod. Már szinte kényelmetlen, annyira keresi, mivel járhatna a kedvedben. Az újdonság miatt nagyon visszafogott voltam, ennyire pici lánnyal még sosem voltam, ráadásul súlyban is kb. háromszorosa vagyok. Csókokkal, simivel kezdtünk, majd ő lépett a tettek mezejére. Ekkor kaptam egy mélytorkos, kitartó franciát. Szépen, gond nélkül abszolválta. Ezután inkább bújós, simis rész következett, hiszen fel kellett fedeznem. Miután én is belenyaltam a mézescsuporba, hátulról tettem magamévá. Fantasztikus, ahogy összezárja a lábait és bepucsít. Nagyon jó formás fenekét az aktus közben markolászni, miközben szűk punciával szorítja a farkad.
    Habzsoltam az újat, a jót, de annyira fantasztikus volt vele, hogy így lett végem. Aktus után kaptam egy masszázst, amit felámállva abszolvált. Kellemes volt.
    Befejezésként újra zuhi, öltözködés, majd tovább a melóba.
  • Elszámolás:

    Tutira megérte. Már most gondolkodom rajta, mikor látogathatom megújra. Rózsaszálak átadása a korábban megbeszéltak szerint a találkozó végén.
  • Összkép:

    Magassága miatt maradandó élmény, amihez nagyon jó test, kiemelkedő személyiség társul. Kezdek rápörögni, hogy mikor tudunk újra találkozni, hiszen jó lenne több mindent kipróbálni vele úgy, hogy nem vagyok megszeppenve.
Happy Massage