• Bella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam aznap 2x, másodikra jártam sikerrel. Kedves hang, mindent készséggel elmondott a telefonban. Telefonhívástól reggel, érkezésem egy délutáni időpontra esett, ami szabad volt. Címet egyből le is egyeztettük, így már csak meg kellett érkeznem.
  • Megközelítés:

    Nem lehet mindig könnyen parkolóhelyet találni, de nekem szerencsém volt, pont kiálltak. Központi, budai hely egy liget közelében, így nem volt gond az odatalálással. 4-6 villamossal az utca elején száll le az ember, tehát BKV-val igen egyszerű.
  • Helyszín:

    Régi tégla, rendezett ház. A célnak tökéletesen megfelel a lakás, a szobák ajtói azért nem maiak, kis nyikorgás és vetemedés, de nem vészes. Fürdő tiszta és van választék tusfürdőből, viszont aki sok márka, sok illatát keresi ilyenkor, az csalódni fog. Törülköző is rendben volt. A tett helyszíne tényleg nem túlbonyolított. A tatamin kényelmes, semmi különös.
  • Hirdető külseje:

    A képeknek teljesen megfelel. Nekem nagyon tetszett ez a milf vonal, nagyon szexi és Bella valóban nagyon szép. Fehérneműben fogadott, amikor megláttam már tudtam jó helyen vagyok. Az arc kedves, a test vékony, kívánatos szilikon mellek és extra feszes popsi. Aki ezt szereti, nem fog csalódni. :) Komolyan a 20 évesek megirigyelhetnék.
  • Masszázs:

    Az elején beszélgettünk 1 keveset, jó fej nő és mint kiderült emellett még mást is csinál, elég pörgős. Tisztáztunk mindent, aztán el fürdeni, a fürdőből visszatérve még nem jött vissza, egy kolleginával egyeztetett, de kb. 1p és már jött is a pohár vízzel. Lefeküdtem a matracra, kis dumcsi ismét, de lassan már tértünk is rá érkezésem fő okára. Sportmasszázs kezdődött a francia után, amit később írok meg, érezni hogy tanulta a masszázs minden elemét, profi. Semmi sem maradt ki, lábak, fenék, hát és nyak. Nagyon alapos, nem csak mímeli a masszírozást. Elég kemény, ha arról van szó (még Belláról írok). Folyamatosan kérdezte mi, mennyire esik jól. Teljesen kimasszírozott minden kényes területet, pontot. A kényeztetés keretben volt, tehát az elején és a végén. Hm...nem volt semmi.
  • Kényeztetés:

    Tehát kétszer volt szerencsém a szájába élvezni. Leültünk a tatamira, de előtte levette a melltartót...itt volt az első sokk hatás..gyönyörű melleit simogattam, bekentem miközben Ő lentebb simogatott és meg is találta kényeztetésre váró szerszámomat. Aztán lefektetett -sajnos nem úgy- bekent elölről és végigcsúszott többször, érezni és látni azokat a kebleket rajtam fel-alá mozogni...nem volt semmi, aztán amikor éreztem a már álló farkamon a kezét, indult is a kényeztetés és kezdte csókolgatni, nyalogatni a farkam, aztán nem meglepő módon megéreztem szája melegét.
    Nagyon jól franciázik. Közben szemkontakt, kevés kéz. Változatos és semmi pornós nincs benne. Foglalkozik a golyókkal is, van hogy a rudat nyalogatja heves nyelvjátékkal. Semmi finnyás mozdulat a végén, szépen megvárta a mind a kétszer, hogy lenyugodjak a szájában. Végig mosolyog, jó hangulatban telt a kényeztetés és a masszázs is. Közben persze néha felültem a mellei miatt, ill párszor feljött a nyakamig végigcsókolt, aztán ismét mélyvíz. :)
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem, Az adott budai terület szokásos rózsacsokra. Előre egyeztetett, ami a legvégén sem változott. Lehelyezve a kis asztalra, ezután pár kedves szó, két puszi és búcsú.
  • Összkép:

    Ajánlás teljes mellszélességgel. Nagyon kedves, intelligens, dögös. Milf kategóriában nekem Ő a top.
Happy Massage