• Timike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam amikor, egyből felvette, megbeszéltük aznap délutánra az időpontot és a virágszálakat. El szoktam olvasni az adatlapot és pár beszámolót, így több kérdésem nem is volt, vártam a találkozást.
    Randi előtt fél órával kért Timike egy megerősítő hívást, és a pontosncímet is akkor kaptam meg. Kapuból aztán megint hívtam és a kapott útmutatás alapján oda is találtam.
    Minden simán ment, Timike pontos instrukciókat adott végig, amit csak követnem kellett.
  • Megközelítés:

    Ferenciek tere környékén van a rendelő, a gps pontosan odavitt. A parkolás kihalásos alapon megy, szerencse is kell hozzá, meg érdemes picit előbb menni, hogy ne legyen belőle késés.
  • Helyszín:

    A lakás maximálisan rendben volt. Tiszta, rendezett. A fürdő is teljesen korrekt volt, a sarokkádban még én is elfértem, tusfürdőválaszték is volt bőven.
    Nem találni kivetnivalót ezen a téren.
  • Hirdető külseje:

    Belépésem után az első meglepetés a magassága. Persze láttam az adatlapon, de élőben akkor is meglepő, viszont később ennek csak előnyei voltak szinte.
    Azt kapod, amit a képeken látsz. Egy ilyen egybe nagyon szexi feketeneműben fogadott, és egy áttetsző köntös volt még rajta. De már jól fel lehetett mérni, hogy mit fogok kapni, és persze kiült egy alap vigyor a számra, mikor beszkenneltem.
  • Action:

    A szokásos fürdő kör után partnerem is kért egy percet, hogy a mosdóba kiszaladjon, addig én az ágy szélére ültem. Mikor visszaérkezett, félig letolta a feketeneműjét, szabaddá téve az ikreket, közelebb lépett, én átkaroltam és csókolózni kezdtünk. Itt jól kijött termete, igaz picit ő lehajolt, én meg nyújtózkodtam, de ez pont így volt jó. Hosszan csókolóztunk, majd megszabadított a törölközőmtől, kényelembe helyeztem magam, és rövid felvezetés után kiskocka már a szájában kapta a francia leckét. Voltak mélytorkos elemek is, és összességeben nagyon kellemes indítást kaptam, de éreztem hogy ez így túl gyors lenne, ezért fordulást kértem. Csókjaitól nem tudtam szabadulni, de aztán csak eljutottam melleihez és szépen körbe is jártam a szépségeket, ahogy kell, közben persze újra loptam csókokat, aztán megszabadúltunk a feketeneműtől és lassan bevettem kelyhét. Hosszan ment a nyalifali, élveztem minden pillanatát, majd a megfelelő pillanatban fordultunk, és kiskocka ismét francia oktatásban részesült. Itt már éreztem, hogy itt a védőfelszerelés ideje, amit meg is kaptam, majd partnerem lovagló pozícióba helyezkedett, és először lassan eresztett magába, majd a végén guggolva csattogósan zártuk az első kört.
    Utána egymás mellé heveredtünk és beszélgettünk mindenféléről, nehány privát téma isnelőkerült, de ez a rész is élvezetes volt számomra. Szeretem ha egy randi nem csak a dugásról szól.
    Szép lassan elérkeztünk a második körhöz, amit persze, hogy francia leckével indítottunk, majd a gumi után misszionáriusban kezdtük. Legalábbis én azt hittem, hogy csak így kezdjük, arra nem számítottam, hogy így is ér a vég, és ilyen hamar. Az történt, hogy amikor elkezdtem mozogni, átkaroltam és magamhoz szorítottam, szinte magam alá gyűrtem. Folyamatosan csókolóztunk, és éreztem a mellkasomon ikreit is, meg persze kelyhe erős szorítása is megtette a hatását, és bumm. Az utódok máris fogságban végezték, én meg azt sem tudtam hol vagyok hírtelen.
    Ezután ismét leheveredtünk, jeleztem is hogy ez meglepett. Timike pedig elkezdett incselkedni velem, hogy akkor mindjárt itt az ideje a harmadik körnek. Most így utólag gondolkoztam csak el rajta, hogy lehet, hogy tényleg bele kellett volna vágni. De ott azt választottam, hogy kedvesem simogatása mellett beszélgessük el a maradék időt. Persze közben forogtam is, hogy mindenhol elérjen pici kezével.
    A 2 órá végéhez közeledve egy gyors zuhanyt vettem, majd búcsú és én balra el.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor a komódra helyeztem, nem volt ezzel kapcsolatban semmilyen kérdés/probléma. Pesti átlag, vagy inkább picit talán alatta is.
  • Összkép:

    Összességében nagyon kellemes meglepetések értek Timikénél. Kedvessége, kezdeményezőkészsége, szépsége megtették a hatásukat, és már a randi vegén is megbeszéltük, hogy látjuk még egymást. És ez így is lesz nemsokára. Remélem alkalmi kedvesem is jól szórakozott, és ő is szívesen lát legközelebb.
Happy Massage