• Lina

  • Beküldte:
  • Lina reagálása

    Kedves Budioka!

    Nagyon szépen köszönöm ezt a részletes beszámolót és a kedves szavakat :) mint ahogy azt több ízben is érezhetted én is nagyon jól éreztem magam és remélem még találkozunk.

    Millió puszi: Lina

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyeztetés. Néhány kicsengés után felvette és kellemes, szexi hangján megbeszéltük a részleteket. Rohantam is felé a randira.
  • Megközelítés:

    Kocsival voltam és a közelben találtam parkolót. Metró, villamos, busz a közelben, tehát a megközelítés nem lehet probléma.
  • Helyszín:

    Rehabilitált környéken egy új házban egy modern lakás felszerelve minden jóval, veled együtt mogyoróval. A szoba szépen berendezve várja az urak hadát. A fürdőben is minden adott ami az alakalomhoz szükséges. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Hirdető külseje:

    Számomra egy bombázó. Világos haj és szem, gyönyörű dekoltázs varázslatos és termetes ikrekkel. Helyes arcocska, simogatni való bőr, feszes popó...., úgy minden OK, ahogyan a képeken is látható.
  • Action:

    Piros kis csajos együttesben fogadott, amiben már rögtön láthatóak voltak a cicik gyönyörűsége. Egyből beindultam Lina láttán már azonnal témázta volna, de a jólneveltségem miatt elmentem zuhizni.

    Amikor visszajöttem indult a limbó-hintó. Élvezetes és barátnő feelinges csókolózással indítottunk. Ágyra kerültünk és simogatással és csókokkal ingereltük egymást miközben Lináról is lekerültek a textilek. Már ekkor majdnem eldurrantam amikor kezeimbe vettem a didkókat. Lassan lekerültem délre ahol a kelyhét vettem kezelésbe kézzel, nyelvvel és újjal is. Nagy élmény volt érezni, hogy élvezi ezt a részt is. Ezután átadtam a kezdeményezést és fantasztikus NF-et kaptam, jókora mély-torkossal egyetembe, úgy, hogy a zacsik is megkapták a jussukat. Ha nem egy fél óránk lett volna abban a pillanatban sültem volna el, de még tovább akartam játékban maradni. Folytattuk egymás kényeztetését majd kértem a védő felszerelést és missziben kértem, hogy vezessen be barlangocskájába. Annyira szépen körbevett, hogy nem tudtam betelni vele. Érdekes, hogy nem a vad, gyors ritmus szereti így. Egy idő után kértem, hogy menjünk át lovacskába. Ez is varázslatos volt, ahogyan rajtam pacizott, kezeimben az ikrekkel, pfúúúúú! Váltottunk kutyusba. Na ez aztán megint király volt. Hátulról jól megraktam és mindezt egy tükörből oldalról skubiztam. Vadító élmény volt ahogyan a kéjtől nyögdécselve, vadul mozogva adta az ütemet, én pedig álltam a sarat és széles mozdulatokkal bevágtam a velemegykorút. Érdekes, hogy ebben a pózban pedig inkább a vadabb mozgásokat élvezte. Aztán eljött a vég pillanata és a hátamra fektetett. NF plusz csoda kézimunka, cicivel vegyítve és már robbantam is rá termetes emlőt szépen beterítve, amely láthatólag nem vívta ki rosszallását. A gyönyörtől hosszú ideig nem tudtam megszólalni sem. Amikor visszatértem a halandók közé miután megtisztogattuk egymást nagyon kellemesen eldumálgattunk. Tetszett a személyisége is.

    Eltelt az idő és indulnom kellett a kemény és igazságtalan nagyvilágba.
  • Elszámolás:

    Az aktus előtt történt a pesti átlagnak megfelelő összeg leszurkolása, amely nem kérdés, hogy a kapott élményt tekintve szinte semmiség.
  • Összkép:

    Lina egy nagyon kellemes személyiségű bombázó csajszi. Minden pillanatban kereste, hogy mivel tudja légyottunkat szebbé varázsolni. Fantasztikus élmény volt vele ez a fél óra, ajámlom minden makktársamnak.
Happy Massage