• Bella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sms és telefon kombinációjában sikerült viszonylag egyszerűen időpontot egyeztetnünk, Bella nem érhető el mindig így jó előre meg kellett terveznem a látogatás napját. Egy nappal előre egyeztettünk, az időpontot a randi napján megerősítettem.
  • Megközelítés:

    A helyszín számomra gyalogosan a legegyszerűbb, kb a szomszédban lakom. BKV kb 50 méterre lesz le az objektum előtt, parkolni manapság nagyon nehéz errefelé, aki autózik, kalkulálja bele vagy tegye le a közeli bevásárló központban a gépet. Házszám egyértelmű, érkezéskor kapukód és egy kis lépcsőzés.
  • Helyszín:

    Lakás a célnak kialakított kis komplexum, mindenhol rend van, nem találkoztam vendéglátómon kívül senkivel. A masszázsszobában kellemes félhomály és tatami, előtte nagy tükör elfektetve. A masszázspad dekoráció, a terápia a matracon történik. Ruháknak kis bútordarab és szobainas. Fürdőszoba tágas, teljesen rendben van, sok sok tusfürdő, beleértve az illatmenteset is. A víznyomásra kicsit várni kell, de nem vészes.
  • Hirdető külseje:

    Bella nem takargatja el bájait a fényképeken, már ott is sejteni lehet, hogy nem mindennapi szépséggel van dolgunk. Érkezésemkor ő nyitott nekem ajtót, kedves mosollyal és eszméletlen szexi testtel fogadott egy kis köntös és fehérnemű alá rejtve. Mivel már jártam nála, tisztában voltam vele, hogy milyen isteni testet fedezhetek fel nemsokára, így nem is nagyon tétlenkedtem, cipőt le és be a szobába. A teljes képet kiegészítve: a tűsarkú mégjobban kiemeli finom, feszes formás lábait és kemény fenekét, bársonyos bőr, szép arc, puha göndör haj és eszméletlen, hatalmas és kemény szilikon cicik.
  • Masszázs:

    Legutóbb a masszázzsal kezdtük és a kényeztetés maradt a második felvonásra, most megfordítottuk a sorrendet, mert Bella látványa miatt nem bírtam már magammal. Szóval a második felvonásban történő masszázs rendkívül kellemes volt, középerősen és krémmel zajlott. Aki az olajat preferálja az is elérhető. A krémet szoktam preferálni, mert azt könnyebb magamról lepucolni az élvezetek után. Kértem Bellát, hogy a hátamra koncentráljunk, így először finoman, majd kicsit erősebben nyomkodott meg, a gerincem mellett szépen lassan fokozatosan kis nyomásokkal haladt felfelé. Ezt a motívumot ismételtük a masszázs alatt, közben beszélgettünk mindenféléről, kellemes jó hangulatban, nevetgélve. A masszázs elérte amit ilyenkor várok, amikor feltápászkodtam, hogy induljak zuhanyozni éreztem, hogy újra indul a vérkeringésem. Szuper volt, pont ahogy kértem.
  • Kényeztetés:

    Mint ahogy leírtam, ezzel a felvonással kezdtük a randevút, már alig vártam, hogy kezeim közé vehessem Bella mindenét is :-) Leheveredtem a matracra, Bella mellém feküdt, finom simivel kezdtük, majd szépen lassan megszabadítottam a felesleges ruhadaraboktól és nekiláttam a fantasztikus és irgalmatlan mellek fogdosásának..... egész nap kedvem lenne ezt művelni, kemények és hatalmasak. Közben finom csókokat váltunk, ekkor már Bella érezte, hogy éledezik a szerszám így némi olaj applikálásával neki ugrott a velem egykorú kényeztetésének. Eszméletlen bőnyálas franciában részesített, hol kezei segítségével, hol anélkül, hol mélyen bekapva, hol a golyókat nyalogatva. Eközben ott fogdostam ahol értem, markoltam a fenekét, a melleit, hihetetlenül finom bőre van. 20 évet letagadhatna, a mai huszonéves lányok akiknél megfordulok.....hát meg sem közelítik Bellát. Sportos, feszes, kívánatos. Miután jól kiélvezkedtem magam Bella szájában, kértem, hogy hadd álljak fel és ő térdeljen elém. Felkészültem a kilövésre, kértem Bellát, hogy jó lendületesen ragadja meg és dolgozza meg a farkam, hogy aztán a szájában érjek véget. Így is lett, hatalmasat élveztem Bella ajkai közé, ő kiugrott a fürdőbe kicsit tisztálkodni én pedig letörölgetve magam elhelyezkedtem a masszázshoz. Visszatértekor ásványvízzel kínált. Már ekkor elégedett voltam a programmal, jöhetett a masszázs.
  • Elszámolás:

    A helyi új átlagnak megfelelő rózsaszál egy átlagon felüli élményért. Minden perce megérte. A program végén rendeztem most is, nem esett szó róla a program alatt.
  • Összkép:

    Ugyanúgy, mint legutóbb, szuper élménnyel gazdagodtam. Egy kedves, mosolygós gyönyörű NŐ repített a fellegek közé ezúttal is. Várom a következő randit :-)
Happy Massage