• Emma

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szemrevaló masszázs lányok képei között szörföztem az oldalon, amikor megláttam Emma hirdetését. Csinos alakról árulkodtak a képei, vállalt lingam masszázst, még prosztatát is, így elolvastam a róla írt beszámolót is. No, ez igencsak megragadta a fantáziám, ezért fel is hívtam izibe'. Sajnos, nem vette fel...Meglepetésemre viszont pár perc múlva visszahívott, a saját költségén, és nem kérte, hogy egy újabb hívással az én kontómra beszéljünk. Ez mindenesetre figyelemre méltó, én az ilyent legalább annyira díjazom, mint egy jó együttlétet. Ugyanis sokat elárul (előre) a pozitív hozzáállásról. A lényeg, meg is beszéltünk egy randit másnap délutánra. A hölgy megbízhatóságát tovább emelte nálam, hogy VTR-ben is lehetett egyeztetni, amit - a telefonunkat követően - ki is próbáltam. Sőt, meg is erősítettem az oldalon. Nem a para miatt tettem, hanem eddig nem foglalkoztam ilyesféle adminisztrációval, úgyhogy, csak ki akartam próbálni ezeket. Mindkettőt hasznosnak ítélem meg.
  • Megközelítés:

    A randi helyszíne szinte pontosan van bejelölve az oldalon, lényegében a Városliget széle. Úgy tapasztaltam, más szalonok is általában pontosan adják meg a helyszínt, ez is tetszett. Mindenesetre, a Cházár (ejtsd: Császár) András utca elég rövid, és mindkét végén, úgy az Ajtósin, mint a Thökölyn van tömegközlekedés bőségesen. Jómagam kocsival közlekedem, ráadásul az M3 irányából, tehát számomra a találkahely elhelyezkedése is ideális. A bemondott pontos címet könnyen megtalálta a telefonos applikációm, parkolni pedig a város ezen részén még ilyenkor is könnyen lehetett. Az épület, a környékhez méltóan, hagyományos stílusú, én ezeket jobban szeretem a kis belmagasságú, mai kuckóknál. A házszám ki van írva, a mobilon, kedves hangon kapott infók alapján maga a lakás is eltéveszthetetlen. "Minden meseszépen alakul" - mosolyodtam el magamban. És úgy is folytatódott.
  • Helyszín:

    Egy szalonról van szó, ez sok mindent elmond, tehát jól berendezett, kulturált, tiszta hely, ottjártamkor senki más zaját, vagy egyéb zavaró tényezőt nem tapasztaltam. A tágas, világos előszobában bőségesen akad hely az esőáztatta kabát felakasztására, nem kellett magammal bevinnem a tetthelyre. A masszázsszobában lepakoltam, egy kellemes beszélgetést követően a ruháimat egy kétszemélyes ülőhelyre pakolva a fürdőbe vettem az irányt, a bőséges választékból kikapott tiszta, jó minőségű, nagy türcsivel a vállamon. A fürdő tágas, tiszta, szintén világos, benne sarokkáddal, mosdókagylóval, meg miegyébbel. A tusfürdő-fetisiszták örülhetnek, legalább egy tucat volt ebből.
  • Hirdető külseje:

    Kevés kép van fenn róla, azok közül az álló alakos nekem nagyon sexy. Azt azért elárulják a fotók is, amit a valóságban meg is tapasztaltam, hogy egy szép bőrű, jó alakú, hosszú fekete hajú fiatal lányról van szó. Ha jól emlékszem, a képein szereplő fekete cuccban fogadott. Kicsit szégyenlősen kezdte, de ez hamar oldódott és rövid idő alatt egy laza csajszi lett belőle. A nyíltsága, kedvessége magával ragadott, onnantól azt már tudtam, történjen itt bármi, én megelégedve és jókedvűen fogok innen távozni.
  • Masszázs:

    Az elején tisztáztuk, mire van lehetőség: én kifejezetten egy kellemes lingam miatt mentem. Azt tapasztaltam, hogy igazán csak ilyen erotikus masszázs szalonokban értenek ehhez, a sexpartnerek nem is értik, miről van szó. De, mivel olvastam Emmáról az élménybeszámolót, jeleztem neki, hogy régebben volt pár nagyon kellemes élményem prosztata masszázs ügyben, és, hát, óvatosan megpróbálhatnánk kitolni a határokat. Csók nincs, szájjal kényeztetés is kizárt, mindezeket kérdés nélkül elmondta. Őszintén szólva a lingamhoz nem is passzolnak ezek.
    Ezek után lefeküdtem a tatamira (ami egy normál matrac, de hála Istennek, nem műbőrből, mint sok más helyen, szóval nem "nyikorgott" minden mozdulatra), és kezdődött a lingam. Annyira jól csinálta, két kézzel, hogy ha csak ennyi lett volna az élményem, már maga az is bőven megérte volna...Nem az a fel-le rángatós stílus volt, szépen játszott-játszadozott a hangszeren. Közben néha harapdált, szóval, igazi barátnő feeelinget kaptam. Egy idő után előkerült egy rezgő vibrátor, és azzal izgatott az érzéki részeken, finoman, és közben az a tekintet, duma, mozdulatsor, amit produkált...most is hatással van rám. Később bő olajosan, egyre sűrűbben megujjazott, előszőr csak kicsit, nagyon gyengéden, aztán mélyebben. Előre bocsátom, tapasztalataim alapján egyetértek azokkal az elemzésekkel, hogy a férfinak igazi gyönyört a prosztata masszázs, más néven férfi G-pont izgatása adja. No, ezt sikerült is elérnie nálam Emmának. Annyira belemerültünk a lazulásba, hogy elővette a felcsatolható műpéniszt is, felcsatolta - nem is gondoltam, hogy ilyen sexy tud lenni egy ilyen domina cucc -, és azzal folytatta. Jó adag olaj alkalmazását követően óvatosan egyre beljebb tolta a csípőjével. A hátamon fekve kezdtük, ő szemben térdelt, aztán én négykézláb bepucsítottam neki, és ő hátulról csinálta ütemesen, később meg oldalt fektetett. Be kell valljam nagyon érdekesnek találtam, és kellően el voltam lazulva ahhoz, hogy ne fájjon. Az az élvezet, élvezkedés pedig, amit Emmán láttam, minden pénzt megért. Én még szűz voltam e téren, de érdekesnek találtam az érzést is, nem csak Emma káprázatos látványát, ez a kis domina meg egyenesen élvezte, sőt, határozottan láttam, éreztem a mozdulatain, a remegésén, hogy a műpénisz belső, teste felé eső felének köszönhetően a megdugásom közben a végkifejletig jutott. Pihenésképpen rám feküdt, miközben én még négykézláb maradtam, majd kicsit megpihentünk mindketten. Mikor még nagyban ment az eksön, sokszor néztem magunkat a tatami mellett húzódó tükörben, marhára tetszett, hogy egy ilyen, nagy, macsót megdug egy ici-pici energiabomba domina.
  • Kényeztetés:

    Képzeljük csak el, milyen élmények érhettek, ha két órán keresztül, nagyjából folyamatosan erekcióm volt, amikor pedig nem, azt is csak picit visszafogottabbnak kell elképzelni. A bahatolós szakasz után visszaváltottunk lingamba, most ismét a hátamon fekve, majd a javaslatára a hátára feküdt, és fölé térdelve kebelsexben folytattuk egyre gyorsuló tempóban, és így élveztem egy nagyot. Nem kapkodott, megvárta, míg magam szállok le róla. Persze, hogy segített a letörlésben.
  • Elszámolás:

    Végül is a tervezett másfél óra helyett két óra lett, amit idejében tisztáztunk. Ami történt, azokból nem minden van leírva az adatlapján, de előtte-közben egyeztettünk, és a végén külön, önként díjaztam is, úgyhogy nem derült ki, hogy ő mit javasolt volna. Ezek, ugyebár a műpénisz, kebelsex...A látogatásom elején diszkréten egy félreeső helyre kiraktam, a bizalom megalapozásaként.
  • Összkép:

    Mindenképpen rendkívülinek minősítem az élményt, élveztem minden egyes pillanatát, és felszabadultnak, kielégültnek éreztem magam távozásomkor. Egyetlen momentumát sem bántam meg, vagy éreztem volna akár lelkileg, akár testileg negatívumnak ettől a csini, fiatal, de vérprofi dominától. Igaz, azóta is csóválom a fejem az átélt élményekre gondolva, ugyanakkor örömmel és vágyakozva fogok visszamenni Emmához. Még egyetlen nővel sem bírtam két órán át, folyamatosan harcra készen, ennyire felszabadító élménnyel gazdagodva. És ez a lényeg szerintem. A két óra folyamatos élvezkedés miatt biztos több idő kell a regenerációhoz, de a nyugodtság ezen állapota is kellemes érzés. Ha csak a lingam szalonos hölgyeket nézem, azt kell mondjam, Emma az élmezőnyhöz tartozik. Aki pedig nyitott az új élményekre is, itt diszkréten és felszabadulva, gátlásait hátrahagyva átélheti titkos vágyait.
Happy Massage