• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Köszönöm szépen , nagyon kedves vagy ❤️🥰
    Nagyon várom a következő találkozásunkat ❤️ jól éreztem magam veled 😘 csókollak kedves 🥰

  • Egyeztetés:

    Hétvégén telefonon hívtam fel, amit elég gyorsan fel is vett. Megbeszéltük a vállalásait és mivel a délutánja foglalt volt, így másnap délelőttre beszéltünk meg időpontot. Kedves hangja van, barátságos és szerencsére ez a találka alatt is így van.
  • Megközelítés:

    Központi helyen van a lakás, megközelítése tömegközlekedéssel a legegyszerűbb. Metroval mentem, Astoriától könnyed séta. Parkolni nem egyszerű.
  • Helyszín:

    A Párizsi udvarnál van, egy belső kapun keresztül lehet bejutni a lépcsőházba és felmenni a lakásba. Szépen rendezett lakás, bár be volt sötétítve, azért ezt fel tudtam mérni. Csak Ő van a lakásban, nem zavar senki más. Tiszta, normális fürdőszoba, minden adott az előkészületekhez. A szobában hatalmas franciaágy, fotel a lepakoláshoz.
  • Hirdető külseje:

    Engem egy köntösben fogadott, alatta rózsaszín bugyi és melltartó volt rajta. Mosolyogva nyitott ajtót, puszival üdvözölt, mintha régi ismerősök lennénk, bár először találkoztunk. A képek nem adják vissza, hogy mennyire csinos, arányos lány. Van fent olyan képe, ami előnytelenül mutatja, ezt majd legközelebb megbeszélem vele. Finom fehér bőre van, igazi élmény simogatni. Formás, kemény mellek, szép popsi, kedvesség, igazi tündér ! Könnyedén tudtunk beszélgetésbe elegyedni, értelmes lány, szeretem az ilyen hölgyeket.
  • Action:

    A fürdés után a szobában a már említett rózsaszín melltartóban és bugyiban várt. Magamhoz öleltem, élveztem, hogy simogathatom, puszilgathatom. Ő is simogatott, csókolóztunk, közben egymás után levettem róla a felesleges két ruhadarabot. Végig csókoltam minden porcikáját, örültem magamban hogy hozzá mentem. Hátulról átöleltem, el kezdett foglalkozni a szerszámommal. Majd kértem, vegye a szájába. Minden kérést teljesít, végig odaadó, barátnős. Gondoltam, eljött az idő a "munkaruha" felvételnek. Ekkor szembesültünk avval, hogy kifogyott a nagyobb méretekből. Bár az enyém szerintem átlagos, de a meglévők kicsinek bizonyultak. Legközelebb készülni fogok Én is. Így maradt édes szájacskája, miközben élveztem szép testét. A befejezés is ide történt, rajta tartotta míg visszatértem az eredeti vérnyomásom közelébe. Összebújva beszélgettünk még, simogattuk egymást. Az órát nem nézte, az volt az érzésem, hogy nem bánta, hogy ott vagyok vele. Nem siettetett távozásra. Fürdés, öltözés, ajándék következtek. Köntösben kikísért, csókkal búcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Vannak extrái, ezeket nem vettem igénybe. A megbeszélt ajándékot kapta, ami a budapesti árakat ismerve igen korrekt !
  • Összkép:

    Marcsira tényleg lehet mondani, hogy igazi kincs. Tényleg megtesz mindent, hogy jól érezd magad nála. Sok lány többet kér, de fele ennyit nem tesz bele a találkozóba. Rád figyel, nem nyomkodja a telefonját, nem érzed, hogy most már mehetnél is. Csak ajánlani tudom ! Biztos visszamegyek hozzá !
Happy Massage